1 ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ;;; Σαβ Ιαν 05, 2013 5:51 am
kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα σε όλες! Είμαι αρραβωνιασμένη και έγκυος στον 6ο μήνα..Πριν μείνω έγκυος έπαιρνα αντισυλληπτικά,τα οποία σταμάτησα τον Ιούνιο και μετά από ενάμιση μήνα συνέλαβα..Ο αρραβωνιαστικός μου καιγόταν για ένα παιδάκι και προσπαθούσε γι αυτό σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας, μη γνωρίζοντας ότι εγώ έπαιρνα αντισύλληψη. Για να είμαι ειλικρινής παιδάκι δεν ήθελα ακόμα, έλεγα σε κανένα χρόνο,να γίνει πρώτα ο γάμος,μήπως στρώσουν και τα οικονομικά κάπως,γενικά δεν ήμουν έτοιμη κ ο μόνος λόγος που έκοψα τα αντισυλληπτικά ήταν για να αποτοξινωθώ κάπως για δυο-τρεις μήνες το πολύ. Τελικά όμως ο θεός είχε άλλα σχέδια και έμεινα έγκυος, μάλιστα στη δέκατη μέρα του κύκλου. Ο καλός μου χάρηκε δε μπορώ να πω, αλλά από εκεί και πέρα δε μπορώ να πω ότι βρήκα τη συμπαράσταση που περίμενα τι θέλω να πω; Νιώθω ότι δε με φροντίζει όπως θα έπρεπε, με βοήθησε δυο τρεις φορές με τις δουλειές και τώρα τίποτα. Έχει τύχει να του ζητήσω δυο φορές να μου φέρει γλυκό που λιγουρεύτηκα και δε ξεβολεύτηκε να πάει να το φέρει. Η μόνη του έννοια είναι να μη πάω γυμναστήριο και πάθω κάτι( το οποίο βέβαια δεν ήθελε και πριν λόγω ζήλιας).Είναι ιδιαίτερα οξύθυμος κάποιες φορές λόγω προβλημάτων στη δουλειά και δε σκέφτεται ότι με κάνει άνω κάτω και ότι το μωράκι τα νιώθει όλα αυτά. Στους άλλους λέει ότι τρώω πολύ πράγμα το οποίο δε συμβαίνει και πριν λίγες μέρες με πρόσβαλε μπροστά σε κόσμο γιατί πήρα κάτι στο πιάτο μου το οποίο εγώ είχα παραγγείλει και που δεν ήθελε κανένας άλλος..φυσικά τον έκραξαν όλοι.Κάθεται και μου χτυπάει ότι θα αναλάβει αυτός όλα τα έξοδα κ ότι δε συνεισφέρω ούτε εγώ ούτε κ η οικογένεια μου..ενώ ξέρει πόσο έχω παιδευτεί δυομιση χρόνια άνεργη και τη δουλειά που έχω τώρα θα την έχω προσωρινά για ένα δυο μήνες ακόμα και τα χρήματα που παίρνω δε φτάνουν ούτε για τα βασικά πάγια έξοδα μου. Όταν όμως του έλεγα να καθυστερήσουμε το παιδί μέχρι να στρώσουν τα οικονομικά τα δικά μου κ των γονιών μου μου έλεγε με ύφος αν νομίζεις ότι θα σε περιμένω μια ζωή να φτιάξουν τα οικονομικά σου γελιέσαι.. Δε με προβληματίζει όμως μόνο αυτό..Ξαφνικά πιστεύω ότι έχει πάθει σοκ με όλο αυτό παρόλο που εκείνος ήθελε παιδί εδώ και τώρα και όχι εγώ..φοβάται ότι τώρα δεσμεύτηκε ισόβια με το παιδί; τι να πω;έχει αρχίσει και είναι όλη μέρα στο ίντερνετ και στο φέισμπουκ και μάλιστα έχει κάνει φιλη μια κοπέλα εργένισα που μένει από πάνω μας και είδα κιώλας στο ιστορικό ότι έχουν στείλει και μηνύματα, μάλιστα κάποιες φορές το διαγράφει κιώλας το ιστορικό για να μη δω που μπαίνει...Σεξ δε θέλει να κάνουμε ενώ με έβαλε ο ίδιος να ρίξω τα μούτρα μοου στο γιατρό και να τον ρωτήσω αν μπορούμε να κάνουμε γιατί το πρώτο τρίμηνο μας το είχε απαγορεύσει και τώρα δε θέλει..φοβάμαι ότι κάτι με παίζει με κάποια και έχω τρελαθεί.δεν ξέρω τι να κάνω κ όταν του το λέω μου βάζει τις φωνές και λέει ότι του κάνω έλεγχο. Έχει τύχει σε καμία παρόμοια συμπεριφορά; Τι με συμβουλεύεται να κάνω; Αντί να είμαι χαρούμενη με την εγκυμοσύνη σκέφτομαι ότι δε θα τραβήξει και το παιδί θα μεγαλώσει με χωρισμένους γονείς. ίσως είμαι υπερβολική ,φταινε κ οι ορμόνες,αλλά δε μπορώ να σκεφτώ θετικά..αυτά συγνώμη αν σας κούρασα...