Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
502 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 502 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

51ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 1:57 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
grammatiki έγραψε:
καλα εκανες κοριτσακι μου ειναι ασχημο πραγμα κατι να σου μπιρμπιλιζει το μυαλο.μπραβο και για την καμπυλη.οποτε οποτε σου ερχεται να χτυπας τα γλυκακια σου τελειαααααααα

Χα,χα,χα! Γραμματική πως με νιώθεις! Ήταν το πρώτο πράγμα που είπα στο γιατρό μόλις μου είπε τα αποτελέσματα και μόλις έκλεισα το τηλέφωνο τσάκισα κι ένα γλυκάκι με απόλαυση και χωρίς τύψεις όπως έκανα όλο αυτό τον καιρό! Very Happy Να σου πω εσύ εχεις παραγγείλει το σλινγκ από το σαιτ myrockingbaby; Το παρέλαβες; Πως είναι από ποιότητα; Μου έχει αρέσει ένα φούξια που έχει!

52ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 1:58 am

τουρτιτσα

τουρτιτσα
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:στεφυ και νανσυ ολα καλα με τις β επιπεδου.μπραβο.
να περνουμε και εμεις σειρα σιγα σιγα.

madmommy μην στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε και θα γεννησεις κανονικα και οχι προωρα.

δεσποινακι αν ειναι το πρωτο σου παιδακι,δεν θυμαμαι συγνωμη.δεν πιστευω να το χρειαστεις.εκτος αν εχει κολικους που δεν το ευχομαι λενε ειναι καλο.

εγω τωρα με το τριτο πιστευω οτι θα μου λυσει τα χερια.

αν αναφερεσαι στο ring sling γιατι να μην το χρειαστει;ειναι πολυ χρησιμο ακομη και αν το μωρο δεν εχει κολικους.κανεις ανετα τις δουλειες του σπιτιου σου πας καμια βολτα για ψωνια για πολλα πραγματα

εγω δεν θα εκανα δουλειες με ενα μωρο πανω μου και για τις βολτες υπαρχουν και τα καροτσια.

εσυ μπορει να μην εκανες αλλες ομως κανουν οπως επισης πανε και βολτες με τα σλινγκς γιατι τα καροτσια δεν χωρανε παντου

αν εσυ βρισκεις σωστο να σκουπιζεις,να σιδερωνεις,να μαγειρευεις με ενα μωρο πανω σου καλως και καντο.εγω δεν το βρισκω σωστο.και σαν πιο παλια ξερω πιο πολλα. Razz

η παλαιοτητα γλυκια μου δεν φερνει απαραιτητα και την γνωση.επαναλαμβανω η καθεμια οπως βολευεται.αν εχεις ενα μωρο με κολικους ναι θα το εχεις επανω σου και θα σιδερωνεις και θα κανεις και αλλες δουλειες.

εσυ ειπες οτι επειδη ειμαι η πιο παλια εσεις θα πρεπει να ρωτατε εμενα,οχι εγω.
εσυ μπορει να κανεις αυτα που λες εγω οχι.εγω ακομα δυο παιδια και δεν το βρισκω σωστο να με βλεπουν συνεχεια με το μωρο κρεμασμενο πανω μου.

καταρχας δεν απευθυνομουν σε εσενα.κατα δευτερον σου εβαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο μου κοπελα μου να παρεις ρινγκ σλινγκ;
η δεσποινα απο οσο θυμαμαι με ρωτησε για σλινγκ και της απαντησα.εσυ πεταχτηκες μετα και ελεγες οτι δε θελεις να κανεις δουλειες κλπ.ε μην το παρεις λοιπον κοπελια μου.και γενικοτερα χαλαρωσεεεεεεε εισαι και εγκυμονουσα

χαλαρωσε εσυ τιτικα και να διαβαζεις ολα τα ποστ,γιατι μου φενεται δεν τα διαβαζεις.
και δεν ηξερα οτι δεν πρεπει να λεμε την γνωμη μας και πρεπει να πεταγεσαι και να την λες μονο εσυ.εγω απλα ειπα στην κοπελα οτι αν ειναι το πρωτο της παιδακι δεν νομιζω να της φανει τοσο χρησιμο.
και οταν κανεις quote δικο μου σχολιο σε μενα απευθυνεσαι.

53ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 2:01 am

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Nancy82 έγραψε:Καλημέρα κούκλες! Τι κάνετε; Δέσποινα σου έστειλα μήνυμα.Δες αν ήρθε γιατί τα απεσταλμένα μου ήταν γεμάτα 100% και δεν το αποθήκευσε!
Κοριτσάκια μου εγώ είμαι άσχετη από παιδάκια μιας και είναι το πρώτο μου αλλά το σλινκγ μου φαίνεται πιο βολικό από το μάρσιπο γιατί στο σλινγκ μπορείς να το βάλεις με περισσότερους τρόπους ανάλογα με την ηλικία του ενώ με το μάρσιπο νομίζω ότι μπαίνει με ένα συγκεκριμένο! Αφήστε που μου αρέσει περισσότερο αισθητικά επάνω μου (ξέρω άκυρο κριτήριο αλλά λέμε τώρα αν είσαι άσχετος προσασμόζεις τα κριτήρια όπως τα θες Razz χα,χα,χα!).
Λοιπόν για το θέμα του ρινικού οστού δεν άντεξα και πήρα τηλέφωνο στο Ρέα που έκανα τη β΄ επιπέδου και ρώτησα! Από το έσκαγα, τους βασάνισα για πέντε λεπτά περισσότερο! Αυτό που με διαβεβαίωσε και ο γιατρός από εκεί ήταν ότι θα προβληματιζόμασταν αν ήταν κάτω των φυσιολογικών ορίων σε σχέση με την όλη εικόνα του εμβρύου. Τώρα που είναι μεγαλύτερο δεν μας ανησυχεί γιατί δεν αποτελεί δείκτη για κάτι! Πήγε η καρδιά μου στη θέση της! Μπορεί να μουρμούρισαν λίγο από το μαιευτήριο αλλά είχε κολλήσει το μυαλό μου! Τουλάχιστον τώρα είμαι σίγουρη ότι το πρόσεξαν και ότι δεν μπορεί μία στις δεν ξέρω πόσες να ξέφυγε από την προσοχή του γιατρού! Εϊμαι τρελή το ξέρω αλλά από το να έσκαγα και να βασανιζόμουν και να αναλωνόμουν σε συζητήσεις και σε ατελειωτο ψάξιμο στο ίντερνετ καλύτερα έτσι!
Σήμερα νυστάζω υπερβολικά πολύ! Αααα... βγήκε και η καμπύλη μου! Ευτυχώς όλα καλά! Δεν έχω θέμα οπότε μια στις τόσες μπορω να τσακίζω και κανένα γλυκάκι! Τι να κάνω είμαι γλυκατζού...
μπραβο νασνυ για την καμπυλη,μπορεις να τρως αφοβα τα γλυκακια σου.καλα εκανες και πηρες τηλ.εκει που θα καθοσουν και θα το σκεφτοσουν και θα στεναχωριοσουν.τουλαχιστον ηρεμησες τωρα.
σημερα νυσταζω και εγω πολυ.

54ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 2:04 am

Nancy82

Nancy82
Δεσποινά μου σ ευχαριστώ! Και στο μαγαζί μην σκάσεις και ασχοληθείς ιδιαίτερα για να εντοπίσεις τα συγκεκριμένα μοντέλα! Πάνω κάτω ίδιες είναι όλες! Ρίξε μόνο αν μπορείς μια ματιά στην ποιότητά τους γενικά! Αν σου γεμίζουν το μάτι! Μην είναι ψεύτικες για παράδειγμα -αν καταλαβαίνεις τι εννοώ- και μετά κλαίμε τα λεφτά μας!
Και όσο για το χρώμα του δωματίου εμένα μου αρέσει! Διχρωμία θα κάνεις σε όλο το δωμάτιο ή θα παίξεις στον ένα τοίχο μόνο;
Γεωργία μου σ ευχαριστώ! Ηρέμησα και με την καμπύλη και με το ρινικό οστό! Ειδικά με το δεύτερο θα έσκαγα και μόνο κακό θα μου έκανα! Τέλος καλό όλα καλά δόξα τω Θεώ!
Αντε να κάνετε και οι υπόλοιπες να περάσουμε και από αυτό το σκόπελο και πάμε γι άλλα! Να μετράμε ανάποδα μέχρι να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας!

55ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 2:09 am

Nancy82

Nancy82
Γραμματική μου άκυρη η απορία! Εντόπισα το θεματάκι και βρήκα ότι μια άλλη κοπέλα ήταν που το παρήγγειλε! Μερικές φορές θυμάμαι ότι με βολεύει στην κυριολεξία! Very Happy

56ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 2:10 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:

madmommy μην στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε και θα γεννησεις κανονικα και οχι προωρα.

δεσποινακι αν ειναι το πρωτο σου παιδακι,δεν θυμαμαι συγνωμη.δεν πιστευω να το χρειαστεις.εκτος αν εχει κολικους που δεν το ευχομαι λενε ειναι καλο.

αν αναφερεσαι στο ring sling γιατι να μην το χρειαστει;ειναι πολυ χρησιμο ακομη και αν το μωρο δεν εχει κολικους.κανεις ανετα τις δουλειες του σπιτιου σου πας καμια βολτα για ψωνια για πολλα πραγματα

εγω δεν θα εκανα δουλειες με ενα μωρο πανω μου και για τις βολτες υπαρχουν και τα καροτσια.

εσυ μπορει να μην εκανες αλλες ομως κανουν οπως επισης πανε και βολτες με τα σλινγκς γιατι τα καροτσια δεν χωρανε παντου

αν εσυ βρισκεις σωστο να σκουπιζεις,να σιδερωνεις,να μαγειρευεις με ενα μωρο πανω σου καλως και καντο.εγω δεν το βρισκω σωστο.και σαν πιο παλια ξερω πιο πολλα. Razz

η παλαιοτητα γλυκια μου δεν φερνει απαραιτητα και την γνωση.επαναλαμβανω η καθεμια οπως βολευεται.αν εχεις ενα μωρο με κολικους ναι θα το εχεις επανω σου και θα σιδερωνεις και θα κανεις και αλλες δουλειες.

εσυ μπορει να κανεις αυτα που λες εγω οχι.εγω ακομα δυο παιδια και δεν το βρισκω σωστο να με βλεπουν συνεχεια με το μωρο κρεμασμενο πανω μου.

καταρχας δεν απευθυνομουν σε εσενα.κατα δευτερον σου εβαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο μου κοπελα μου να παρεις ρινγκ σλινγκ;
η δεσποινα απο οσο θυμαμαι με ρωτησε για σλινγκ και της απαντησα.εσυ πεταχτηκες μετα και ελεγες οτι δε θελεις να κανεις δουλειες κλπ.ε μην το παρεις λοιπον κοπελια μου.και γενικοτερα χαλαρωσεεεεεεε εισαι και εγκυμονουσα

χαλαρωσε εσυ τιτικα και να διαβαζεις ολα τα ποστ,γιατι μου φενεται δεν τα διαβαζεις.
και δεν ηξερα οτι δεν πρεπει να λεμε την γνωμη μας και πρεπει να πεταγεσαι και να την λες μονο εσυ.εγω απλα ειπα στην κοπελα οτι αν ειναι το πρωτο της παιδακι δεν νομιζω να της φανει τοσο χρησιμο.

γεωργιτσα χαλαρωσε γιατι δε θα τα παμε καθολου καλα.ειχε απολυτο δικιο τελικα η στεφυ στην αρχη για την περιπτωση σου.μη μου ξανα απευθυνεις τον λογο λοιπον και κανε οτι γουσταρεις.αντε γιατι σεβομαι την εγκυμοσυνη σου αλλα δε θα σε σεβαστω για πολυ ακομη .

57ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 2:17 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νανσυ θα τα κοιτάξω όλα τα μοντέλα γιατί μ άρεσαν κι εμένα πολύ!! Λεω να βάψω όλο το δωμάτιο σ ένα απαλό κιτρινακι και τον κεντρικό τοίχο να τον κάνω με ρίγες μεγάλες βεραμαν κι ένα πιο φωτεινό κίτρινο! Τι λέτε????

58ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 2:19 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:Νανσυ θα τα κοιτάξω όλα τα μοντέλα γιατί μ άρεσαν κι εμένα πολύ!! Λεω να βάψω όλο το δωμάτιο σ ένα απαλό κιτρινακι και τον κεντρικό τοίχο να τον κάνω με ρίγες μεγάλες βεραμαν κι ένα πιο φωτεινό κίτρινο! Τι λέτε????

ομορφο ακουγεται και χαρουμενο ταυτοχρονα

59ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 2:31 am

Nancy82

Nancy82
Despinaki_86 έγραψε:Νανσυ θα τα κοιτάξω όλα τα μοντέλα γιατί μ άρεσαν κι εμένα πολύ!! Λεω να βάψω όλο το δωμάτιο σ ένα απαλό κιτρινακι και τον κεντρικό τοίχο να τον κάνω με ρίγες μεγάλες βεραμαν κι ένα πιο φωτεινό κίτρινο! Τι λέτε????

I do κι εγώ! Ακούγεται όμορφο και πολύ χαρούμενο! Όπως πρέπει σ ένα παιδικό δωμάτιο!
Χαίρομαι που σου άρεσαν κι εσένα έτσι δεν θα σε βασανίσω εγώ αλλά ο μπεμπούλης σου κι εγώ απλά θα επωφεληθώ! Χι,χι,χι! Very Happy

60ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 2:47 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαχαχαχα χαίρομαι που σας αρέσουν τα χρώματα γιατί με πιέζουν να διαλέξω!!!! Αύριο εχω σκοπό να γυρίσω 3-4 καταστήματα για έρευνα αγοράς σε κρεβατάκι! Αλλαξιερα συρταριερα έχουμε ήδη βρει,καρότσι τρία σε ένα κλείσαμε,με τα χρώματα καπου καταληγουμε! Άντε σιγά σιγά κατι κάνουμε!!!!

61ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 2:48 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:Χαχαχαχα χαίρομαι που σας αρέσουν τα χρώματα γιατί με πιέζουν να διαλέξω!!!! Αύριο εχω σκοπό να γυρίσω 3-4 καταστήματα για έρευνα αγοράς σε κρεβατάκι! Αλλαξιερα συρταριερα έχουμε ήδη βρει,καρότσι τρία σε ένα κλείσαμε,με τα χρώματα καπου καταληγουμε! Άντε σιγά σιγά κατι κάνουμε!!!!

Ποιο ειναι το βεραμαν καλεεεεεεεεεεεε??????????

62ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 2:49 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααα το ειδα..... Το κιτρινο το απαλο το λατρευω... Το βεραμαν μονο σε λεπτομερειες θα το εβαζα ή σε ενα μονο τοιχο...

63ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 2:50 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:Χαχαχαχα χαίρομαι που σας αρέσουν τα χρώματα γιατί με πιέζουν να διαλέξω!!!! Αύριο εχω σκοπό να γυρίσω 3-4 καταστήματα για έρευνα αγοράς σε κρεβατάκι! Αλλαξιερα συρταριερα έχουμε ήδη βρει,καρότσι τρία σε ένα κλείσαμε,με τα χρώματα καπου καταληγουμε! Άντε σιγά σιγά κατι κάνουμε!!!!

τι αλλαξιερα συρταριερα βρηκες;
καροτσια ποιο εκλεισες τελικα;

64ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 3:14 am

τουρτιτσα

τουρτιτσα
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:

γεωργιτσα χαλαρωσε γιατι δε θα τα παμε καθολου καλα.ειχε απολυτο δικιο τελικα η στεφυ στην αρχη για την περιπτωση σου.μη μου ξανα απευθυνεις τον λογο λοιπον και κανε οτι γουσταρεις.αντε γιατι σεβομαι την εγκυμοσυνη σου αλλα δε θα σε σεβαστω για πολυ ακομη .
το ιδιο θα σου ελεγα και εγω αλλα επρεπε να φυγω.αν δεν κανω λαθος και εσυ ειχες αρπαχτει με την στεφυ και την εβρισες κιολας.

65ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 3:16 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:

το ιδιο θα σου ελεγα και εγω αλλα επρεπε να φυγω.αν δεν κανω λαθος και εσυ ειχες αρπαχτει με την στεφυ και την εβρισες κιολας.

δε νομιζω οτι την ειχα βρισει αλλα εισαι τοσο φτηνη που το συνεχιζεις.κοπελια κανε τη δουλεια σου να κανω τη δικη μου αντε γιατι πολλας μας τα ειπες και προσεξε γιατι υπαρχουν και μηνυσεις

66ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 3:21 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στεφυ μου νομίζω λίγο ξενερωσες με το βεραμαν ε??? χαχαχαχαχα πλάκα κάνω!!! εμένα μ αρέσει πολύ σε σχέση με το σιελ το προτιμώ!!! Θα βάλω βέβαια και δεντρακι αυτοκολλητο και καμηλοπαρδαλη οπότε θα γίνει λίγο σαν πάρκο ας πούμε!!! Αυτό εχω στο μυαλό μου!!!
Γραμματικη μου το graco evo 3 σε 1 πήρα. Το βρήκαμε σε προσφορά και το κλείσαμε. Έχει όλα όσα έψαχνα!!! Συρταριερα με βάση από πάνω γι αλλαξιερα μας έχει φτιάξει ο πεθερός μου! Σε φυσικό χρώμα οξειας όπως η ντούλαπα μας!

67ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 3:32 am

Nancy82

Nancy82
Ππω Δέσποινα είσαι κομπλέ! Τα έχεις ετοιμάσει σχεδόν όλα! Αλίμονο σε μας που ακόμα είμαστε στο κοίταγμα!
Ετοιμάζεσαι να φέρεις τη φύση στο δωμάτιο του μπέμπη ε; Ωραίο ακούγεται! Σας έχω πει ότι ζηλεύω ε; Με την καλη ένοια όμως να μην παρεξηγηθώ! Το μόνο καλό στην περίπτωσή μου είναι ότι εσείς που θα τα έχετε ήδη έτοιμα θα μπορείτε να βοηθήσετε εμένα με τις γνώμες μας όταν θα ετοιμάζω το παλατάκι της πριγκίπισσάς μου! Χα,χα,χα!!! Very Happy
Να ρωτήσω, χρησιμοποιεί καμία την κρέμα της Frezyderm για τις θηλές; Είπα να την πάρω και να τη δοκιμάσω! Άκουσα καλά λόγια και στο ίντερνετ και από το φαρμακείο; Έχετε άποψη;

68ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 3:38 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nancy82 έγραψε:Ππω Δέσποινα είσαι κομπλέ! Τα έχεις ετοιμάσει σχεδόν όλα! Αλίμονο σε μας που ακόμα είμαστε στο κοίταγμα!
Ετοιμάζεσαι να φέρεις τη φύση στο δωμάτιο του μπέμπη ε; Ωραίο ακούγεται! Σας έχω πει ότι ζηλεύω ε; Με την καλη ένοια όμως να μην παρεξηγηθώ! Το μόνο καλό στην περίπτωσή μου είναι ότι εσείς που θα τα έχετε ήδη έτοιμα θα μπορείτε να βοηθήσετε εμένα με τις γνώμες μας όταν θα ετοιμάζω το παλατάκι της πριγκίπισσάς μου! Χα,χα,χα!!! Very Happy
Να ρωτήσω, χρησιμοποιεί καμία την κρέμα της Frezyderm για τις θηλές; Είπα να την πάρω και να τη δοκιμάσω! Άκουσα καλά λόγια και στο ίντερνετ και από το φαρμακείο; Έχετε άποψη;

Ειναι νωρις ακομη βρε αγαπη μου. Δεν την εχω δοκιμασει την συγκεκριμενη να κοιταξεις να ειναι απο 100% λανολινη! Εγω την ειχα αρχισει τελη 8ου αρχες 9ου και την εβαζα που και που.

69ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 3:39 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:Στεφυ μου νομίζω λίγο ξενερωσες με το βεραμαν ε??? χαχαχαχαχα πλάκα κάνω!!! εμένα μ αρέσει πολύ σε σχέση με το σιελ το προτιμώ!!! Θα βάλω βέβαια και δεντρακι αυτοκολλητο και καμηλοπαρδαλη οπότε θα γίνει λίγο σαν πάρκο ας πούμε!!! Αυτό εχω στο μυαλό μου!!!
Γραμματικη μου το graco evo 3 σε 1 πήρα. Το βρήκαμε σε προσφορά και το κλείσαμε. Έχει όλα όσα έψαχνα!!! Συρταριερα με βάση από πάνω γι αλλαξιερα μας έχει φτιάξει ο πεθερός μου! Σε φυσικό χρώμα οξειας όπως η ντούλαπα μας!

Δεν ξενερωσα αλλα θα το εβαζα σε μικρες επιφανειες! Παντως μ ετο κιτρινο το απαλο μου εδωσεις πολυ καλη ιδεα! Το κραταω για το δωματιο του μπεμπη που θα φτιαχτει το καλοκαιρακι!

70ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 3:42 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τουρτιτσα και Γραμματικουλα αφηστε το να παει στην ευχη... ειμαστε τοσα ατομα στην ομαδα... μπορειτε απλα να αποφυγετε η μια την αλλη.

71ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 3:48 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Τουρτιτσα και Γραμματικουλα αφηστε το να παει στην ευχη... ειμαστε τοσα ατομα στην ομαδα... μπορειτε απλα να αποφυγετε η μια την αλλη.

αυτο ακριβως ειναι το ιδανικο στεφυ μου

72ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 3:50 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα σε όλες!!!!
Με το καλό το νέο μας θεματάκι! Καλέ, πότε γράψατε κιολας 4 σελίδες, δε σας προλαβαίνω!!!

Καταρχήν, Δεσποινάκι μου να ζήσετε, πάντα ευτυχία και ερωτας και με ενα όμορφο και υγιέστατο παίδαρο για να είστε τρισευτυχισμένοι! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 50580 Τα χρώματα στο δωματιάκι σου τα ψηφίζω κι εγώ, πολύ ωραία ακούγονται!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 587529

Χτες εκανα κι εγώ την Β επιπέδου επιτέλους και πήγαν όλα καλά! Ο μπέμπης μου 451 γραμμάρια στις 21w+1d και οι μετρήσεις του δόξα τω θεω καλές! Το μονο που ήταν λίγο ανησυχητικό στις εξετασεις τις δικές μου είναι πως εντοπίσαμε απο την ούρων μια ουρολοίμωξη, σχετικά στην αρχή της, αλλά μου δωσε κολπική κρέμα και καθε μερα με χαμομηλι και το αντισηπτικο πλύσιμο... Με αγχωσε λίγο αυτό, λεει η ουρολοίμωξη αν μεγαλώσει μπορει να είναι επικίνδυνη για την κύηση (πρόωρες συσπάσεις, ή πρώωρα σπάσμο νερών, χτύπα ξύλο, φτου φτου μακρια απο μας... pale ) με άγχωσε λίγο αυτό το θέμα αλλά δε θελω να σκέφτομαι ασχημα, θα το καταπολεμήσουμε. Και μου είπε να με δει τον άλλο μήνα στις εξετασεις ούρων πως παει. Αργά δεν είναι ρε κορίτσια? Εγώ λέω να παω σε κανα 2 βδομάδες να κάνω μονη μου μια καλλιεργεια να δω πως πάει αυτο το θεμα. Ελπίζω να πάνε ολα καλά, μου είπε πως είναι συχνο φαινόμενο στην εγκυμοσυνη να προκαλούνται τετοιες λοιμώξεις. Sad Θα πάνε όλα καλά, δε θα αγχωθω, απλώς θα τηρώ ευλαβικά όσα είπε. Γιατι λεει απο στοματος δεν ειναι επιτρεπτο να παρω τωρα κατι.

73ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 4:06 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νανσυ για την κρέμα για τις θήκες για πες γιατί δεν ξερω τίποτα εγώ!!! Σε τι βοηθάει???

Στεφυ χαίρομαι πολύ!! :-)

Νάντια μας περασατε στα γραμμάρια!!!! χαχαχα μπράβο!! να μην φοβάσαι τίποτα δεν θα ναι,θα το προσεξεις και θα περάσει! Αλλα να πας σε δέκα μερουλες να το ξαναδείς!

Εχω αρκετά likes στα χρώματα οπότε λεω να καταλήξω!!!! :-)

74ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 4:10 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nantiaf έγραψε:Καλησπέρα σε όλες!!!!
Με το καλό το νέο μας θεματάκι! Καλέ, πότε γράψατε κιολας 4 σελίδες, δε σας προλαβαίνω!!!

Καταρχήν, Δεσποινάκι μου να ζήσετε, πάντα ευτυχία και ερωτας και με ενα όμορφο και υγιέστατο παίδαρο για να είστε τρισευτυχισμένοι! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 50580 Τα χρώματα στο δωματιάκι σου τα ψηφίζω κι εγώ, πολύ ωραία ακούγονται!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 587529

Χτες εκανα κι εγώ την Β επιπέδου επιτέλους και πήγαν όλα καλά! Ο μπέμπης μου 451 γραμμάρια στις 21w+1d και οι μετρήσεις του δόξα τω θεω καλές! Το μονο που ήταν λίγο ανησυχητικό στις εξετασεις τις δικές μου είναι πως εντοπίσαμε απο την ούρων μια ουρολοίμωξη, σχετικά στην αρχή της, αλλά μου δωσε κολπική κρέμα και καθε μερα με χαμομηλι και το αντισηπτικο πλύσιμο... Με αγχωσε λίγο αυτό, λεει η ουρολοίμωξη αν μεγαλώσει μπορει να είναι επικίνδυνη για την κύηση (πρόωρες συσπάσεις, ή πρώωρα σπάσμο νερών, χτύπα ξύλο, φτου φτου μακρια απο μας... pale ) με άγχωσε λίγο αυτό το θέμα αλλά δε θελω να σκέφτομαι ασχημα, θα το καταπολεμήσουμε. Και μου είπε να με δει τον άλλο μήνα στις εξετασεις ούρων πως παει. Αργά δεν είναι ρε κορίτσια? Εγώ λέω να παω σε κανα 2 βδομάδες να κάνω μονη μου μια καλλιεργεια να δω πως πάει αυτο το θεμα. Ελπίζω να πάνε ολα καλά, μου είπε πως είναι συχνο φαινόμενο στην εγκυμοσυνη να προκαλούνται τετοιες λοιμώξεις. Sad Θα πάνε όλα καλά, δε θα αγχωθω, απλώς θα τηρώ ευλαβικά όσα είπε. Γιατι λεει απο στοματος δεν ειναι επιτρεπτο να παρω τωρα κατι.

Μπραβο σας Ναντιακι μου!!!!! Ειστε ολοκληροι αντρες κι εσεις!! Λοιπον εγω ακουστε πατατα που εκανα! Ηταν να κανω Δευτερα πρωι γεν ουρων και καλλιεργεια. Αλλα ηθελα να κανω και μπανιο πριν κανω πιπι μου μεσα στο ποτηρακι για να ειμαι 100% καθαρη! Ελα μου ομως που πρωι πρωι κατουριομουν και δεν μπορουσα να κρατησθω. Κανω λοιπον πιπι μου στην τουαλετα κανονικα. Μετα κανω μπανακι και ανοιγω το κυπελακι για να κανω ξανα πιπι μου εκει. Ελα ομως που μετα δεν μου ερχοντουσαν με τιποτα! Οποτε αφηνω το ποτηρακι ανοιγμενο και το χρησιμοποιω την επομενη μερα το πρωι!!! Very Happy Οπως καταλαβαινετε η εξεταση βγηκε αλλα ντ αλλων! Τι ουρωλυμοξη εδειξε ... ολα χαλια... ! Το ειδε ο γιατρος μου και εφριξε!!! Και οταν του ειπα τι εκανα .... με κοιταζε περιεργα... σαν να ελεγε... μα πας καλα κοριτσακι μου?????????? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed χαχαχαχαχααχαχα Οποτε πρεπει να την επαναλαβω!Με κοροιδευε κι ο αντρας μου! Μου λεει:"και γιατι πηραμε ποτηρακι και δεν τα πηγαινες σ ενα ταπερ"? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ Την εκανα την πατατα μου...

75ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 4:17 am

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νάντια περαστικά σου!!!

Δεσποινάκι να ζήσετε!!!

Γεωργία και Γραμματική τι ήταν αυτό?
Από το τίποτα? Ελπίζω να ξεχαστεί σύντομα και από τις δύο σας.

Εγώ κορίτσια χρησιμοποιώ πάρα πολύ κεραλοιφή που αγοράζω από μια κοπέλα στο φόρουμ και λέω να τη χρησιμοποιήσω και στις θηλές για αρχή. Από το να αγοράζω πανάκριβες αλοιφές φούλ στα συνθετικά δεν είναι καλύτερη? Τι λέτε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις