Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
563 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 563 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

626ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:09 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπραβο Γραμματικουλα μου! Αντε να δουμε ποσες τετοιες νιλες ακομι θα περασουμε ολες μας μεχρι να γεννησουμε!!! Very Happy Very Happy Κατα τα αλλα περαστικα στην μικρουλα σου... Να μου πεις σε παρακαλω οταν πας να την δουνε περισσοτερες λεπτομερειες να ξερω κι εγω...

Δεσποινακι μου ναι... Μας δινουν απο το Ικα ενα χαρτι... στο παμε πρωτα στον εργοδοτη γιατι αν θυμαμαι πρεπει να συμπληρωσει και ο εργοδοτης καποια στοιχεια και μετα με αυτα τα χαρτια πας στο ΙΚΑ που ανηκεις στις παροχες.

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας. 14:00 η ωρα ειναι το ραντεβου... Το βραδακι θα μπω πρωτα ο Θεος να σας παω τα νεα μου.

Φιλακια

627ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:10 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμενα ηταν ξαπλωμενος μπρουμητα μετα καναμε μια διακοπη να φαω σοκολατα μπας κ γυρισει τελικα γυρισε ανασκελα εξακολουθώντας ξαπλωμενος!!δε μας ειπε ο γιατρος κατι επισημο ό,τι εθδα εγω λέω!!παντως στη θεση εμβρύου στο χαρτι του υπερηχου εγραφε κινητό!

628ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:11 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τζένη δεν θυμαμαι να χω ακούσει κάτι παρόμοιο! Αλλά εφοσον σας καθησύχασε δεν θα είναι τίποτα σοβαρό. Χρειάζεται παρακολουθηση?

629ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:13 am

tzeniko

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despinaki_86 έγραψε:Τζένη δεν θυμαμαι να χω ακούσει κάτι παρόμοιο! Αλλά εφοσον σας καθησύχασε δεν θα είναι τίποτα σοβαρό. Χρειάζεται παρακολουθηση?

Όχι δεν ανέφερε τίποτα για παρακολούθηση Δέσποινα! Μου είπε απλά οτι το έχουν πολλά έμβρυα και μετά τη γέννα συνήθως φεύγει. Γιαυτό ρωτάω κ εγώ μήπως υπάρχει καμιά εδώ με τη ίδια περίπτωση. Ε ξέρεις πως είναι όταν ακούμε οτιδήποτε που δεν το ξέρουμε.. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 534787

630ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:15 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:Άντε μπεμπακο της Γραμματικής μη μας αγχωνεις κουνησου!!! χαχαχα!! Έχει γυρίσει ατσουμπαλα μωρέ γι αυτό δεν θα τον καταλαβαινεις! Εμένα πάντως με το γλυκό δεν κουνιέται πάντα,μπορεί και με το νερό η απλά με το φαγητό!!
Μιας που λέμε για θέσεις για πείτε τι πόζα είχαν τα καμαρια σας στην β επιπεδου? ο δικός μου ήταν όρθιος!! Ισχιακη προβολή μας είπε η εμβρυολογος!

εμενα στα πλαγια λες και εκανε φωτογραφιση για το πλειμπου με το ενα ποδι λυγισμενο τρομαρα του

631ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:15 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Είδες Γραμματική μου; Ήθελε μόνο να σε αγχώσει! Κοιμόταν το μικράκι και ξύπνησε! Άντε μην αγχώνεσαι! Να περάσει και ο πυρετός της μικρής και μια χαρά όλα!
Τζένη αφού σου είπε ο γιατρός σου να μην αγχώνεσαι, τότε να τον ακούς! Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο αλλά πρέπει να τους έχουμε εμπιστοσύνη! Όταν βλέπουν κάτι που τους ανησυχεί ασχολιούνται και δεν μας αφήνουν να φύγουμε έτσι! Μια χαρά είναι το μωράκι! Καλή λευτεριά να έχεις!
Εμένα η μπέμπα στη β΄ επιπέδου ήταν με το κεφάλι κάτω και τα πόδια επάνω! Αλλά από τότε θα έχει φέρει άπειρες κωλοτούμπες!

632ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:15 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stefy έγραψε:Μπραβο Γραμματικουλα μου! Αντε να δουμε ποσες τετοιες νιλες ακομι θα περασουμε ολες μας μεχρι να γεννησουμε!!! Very Happy Very Happy Κατα τα αλλα περαστικα στην μικρουλα σου... Να μου πεις σε παρακαλω οταν πας να την δουνε περισσοτερες λεπτομερειες να ξερω κι εγω...

Δεσποινακι μου ναι... Μας δινουν απο το Ικα ενα χαρτι... στο παμε πρωτα στον εργοδοτη γιατι αν θυμαμαι πρεπει να συμπληρωσει και ο εργοδοτης καποια στοιχεια και μετα με αυτα τα χαρτια πας στο ΙΚΑ που ανηκεις στις παροχες.

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας. 14:00 η ωρα ειναι το ραντεβου... Το βραδακι θα μπω πρωτα ο Θεος να σας παω τα νεα μου.

Φιλακια

αχ στεφυ μου σε ξεχασα τελειως...χρονια πολλα για εχθες ό,τι επιθυμεις κ πολλες πολλες ευτυχισμενες στιγμες με την οικογενεια σου!!!!
καλα αποτελεσματα σημερα στον γιατρο κ περιμενουμε το βραδακι νεα σου!!!

633ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:17 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:
Despinaki_86 έγραψε:Άντε μπεμπακο της Γραμματικής μη μας αγχωνεις κουνησου!!! χαχαχα!! Έχει γυρίσει ατσουμπαλα μωρέ γι αυτό δεν θα τον καταλαβαινεις! Εμένα πάντως με το γλυκό δεν κουνιέται πάντα,μπορεί και με το νερό η απλά με το φαγητό!!
Μιας που λέμε για θέσεις για πείτε τι πόζα είχαν τα καμαρια σας στην β επιπεδου? ο δικός μου ήταν όρθιος!! Ισχιακη προβολή μας είπε η εμβρυολογος!

εμενα στα πλαγια λες και εκανε φωτογραφιση για το πλειμπου με το ενα ποδι λυγισμενο τρομαρα του
χαχαχα!!!!τρομερο!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 328109
εμενα σε καποια φαση ειχε λυγισει το γονατο κ το ειχε φερει στα χειλη του!!διατασεις απο τωρα κανει!!

634ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:18 am

tzeniko

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nancy82 έγραψε:Είδες Γραμματική μου; Ήθελε μόνο να σε αγχώσει! Κοιμόταν το μικράκι και ξύπνησε! Άντε μην αγχώνεσαι! Να περάσει και ο πυρετός της μικρής και μια χαρά όλα!
Τζένη αφού σου είπε ο γιατρός σου να μην αγχώνεσαι, τότε να τον ακούς! Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο αλλά πρέπει να τους έχουμε εμπιστοσύνη! Όταν βλέπουν κάτι που τους ανησυχεί ασχολιούνται και δεν μας αφήνουν να φύγουμε έτσι! Μια χαρά είναι το μωράκι! Καλή λευτεριά να έχεις!
Εμένα η μπέμπα στη β΄ επιπέδου ήταν με το κεφάλι κάτω και τα πόδια επάνω! Αλλά από τότε θα έχει φέρει άπειρες κωλοτούμπες!

Να είσαι καλά! και σε σένα τα καλύτερα.

635ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:19 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε κοριτσια ο δικός μου νομίζω μονίμως όρθιος είναι!!!! Σχεδόν πάντα τις κλωτσιές στα χαμηλά τις καταλαβαινω! εσείς???

636ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:21 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzeniko έγραψε:Χαιρετώ τις μανούλες! Τι κάνετε κορίτσια, όλα καλά; Β επιπέδου πρέπει να κάνατε όλες φαντάζομαι. Έκανα και εγώ αρχές Ιανουαρίου και τα βρήκε όλα πολύ καλά και μου ανέφερε και για ένα ασπράκι στην περιοχή της καρδιάς (ηχογενής εστία) το οποίο όπως μου εξήγησε η εμβρυολόγος είναι συγκέντρωση ασβεστίου (ή κάτι τέτοιο) και οτι δεν θα πρέπει να δώσουμε σημασία γιατί αυτό αποτελεί πρόβλημα όταν συνυπάρχει και με άλλες ενδήξεις. Πολλά μωρά μου είπε το έχουν αυτό κ συνήθως μετά τη γέννα φεύγει. Εσείς κορίτσια έτυχε να ακούσετε κάτι τέτοιο στη β επιπέδου;;

εμενα μου ειχε βγαλει στη πρωτη εγκυμοσυνη κατι αναλογο αλλα μου το ειχε πει αλλιως.το μπαλακι του γκολφ μυ ειχε πει και μαλιστα ηταν δεικτης κανονικοτατος αυτος αλλα τελικα δεν ηταν τιποτα

637ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:23 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:Ρε κοριτσια ο δικός μου νομίζω μονίμως όρθιος είναι!!!! Σχεδόν πάντα τις κλωτσιές στα χαμηλά τις καταλαβαινω! εσείς???

ειναι καποιες φορες που το κανει και σε εεμενα αυτο και νομιζω οτι θα ξεριζωσει ολη την κατω περιοχη μου

638ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:23 am

tzeniko

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:
tzeniko έγραψε:Χαιρετώ τις μανούλες! Τι κάνετε κορίτσια, όλα καλά; Β επιπέδου πρέπει να κάνατε όλες φαντάζομαι. Έκανα και εγώ αρχές Ιανουαρίου και τα βρήκε όλα πολύ καλά και μου ανέφερε και για ένα ασπράκι στην περιοχή της καρδιάς (ηχογενής εστία) το οποίο όπως μου εξήγησε η εμβρυολόγος είναι συγκέντρωση ασβεστίου (ή κάτι τέτοιο) και οτι δεν θα πρέπει να δώσουμε σημασία γιατί αυτό αποτελεί πρόβλημα όταν συνυπάρχει και με άλλες ενδήξεις. Πολλά μωρά μου είπε το έχουν αυτό κ συνήθως μετά τη γέννα φεύγει. Εσείς κορίτσια έτυχε να ακούσετε κάτι τέτοιο στη β επιπέδου;;

εμενα μου ειχε βγαλει στη πρωτη εγκυμοσυνη κατι αναλογο αλλα μου το ειχε πει αλλιως.το μπαλακι του γκολφ μυ ειχε πει και μαλιστα ηταν δεικτης κανονικοτατος αυτος αλλα τελικα δεν ηταν τιποτα

Γραμματική τι εννοείς δείκτης? Για κάποιο σύνδρομο;

639ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:26 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzeniko έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Γραμματική τι εννοείς δείκτης? Για κάποιο σύνδρομο;

υποτιθεται τη β επιπεδου για αυοτ την κανουμε ναι για συνδρομο νταουν.εγω με αυτο το μπαλακι ειχα εναν διεκτη θετικο.εσενα αυτο που εχεις αφου δεν στο σημειωσε ως δεικτη δεν ειναι τιποτα.που και το δικο μου που ηταν δεικτης τελικα δεν ηταν τιποτα.ολα καλα ηρεμησε και απολαυσε το υπολοιπο

640ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:31 am

tzeniko

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γραμματική και πως τελικά έμαθες οτι δεν ήταν τίποτα; Έκανες κάποια περαιτέρω εξέταση;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tzeniko στις Δευ Ιαν 21, 2013 2:45 am, 2 φορές συνολικά

641ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:31 am

Nancy82

Nancy82
Despinaki_86 έγραψε:Ρε κοριτσια ο δικός μου νομίζω μονίμως όρθιος είναι!!!! Σχεδόν πάντα τις κλωτσιές στα χαμηλά τις καταλαβαινω! εσείς???

Εμένα κάνει κωλοτούμπες σίγουρα! Γιατί άλλες φορές νιώθω τις κλωτσές ψηλά προς την κοιλιά και άλλες προς τα κάτω! Αλλά ρίχνει και κάτι άσχημες το άτιμο που νομίζω ότι θα σκιστεί η κοιλιά μου! Για πόνο μιλάμε, όχι αστεία! Τόσο μικρούλα και έχει τόσο δύναμη!

642ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:35 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzeniko έγραψε:υποτιθεται τη β επιπεδου για αυοτ την κανουμε ναι για συνδρομο νταουν.εγω με αυτο το μπαλακι ειχα εναν διεκτη θετικο.εσενα αυτο που εχεις αφου δεν στο σημειωσε ως δεικτη δεν ειναι τιποτα.που και το δικο μου που ηταν δεικτης τελικα δεν ηταν τιποτα.ολα καλα ηρεμησε και απολαυσε το υπολοιπο

Και πωε τελικά έμαθες οτι δεν ήταν τίποτα; Έκανες κάποια περαιτέρω εξέταση;[/quote]

με εναν δεικτη και καλη αυχενικη δε κανεις απολυτως τιποτα.απλα σου ριχνει λιγο το ποσοστο της αυχενικης σου

643ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:36 am

Nancy82

Nancy82
tzeniko έγραψε:υποτιθεται τη β επιπεδου για αυοτ την κανουμε ναι για συνδρομο νταουν.εγω με αυτο το μπαλακι ειχα εναν διεκτη θετικο.εσενα αυτο που εχεις αφου δεν στο σημειωσε ως δεικτη δεν ειναι τιποτα.που και το δικο μου που ηταν δεικτης τελικα δεν ηταν τιποτα.ολα καλα ηρεμησε και απολαυσε το υπολοιπο

Και πωε τελικά έμαθες οτι δεν ήταν τίποτα; Έκανες κάποια περαιτέρω εξέταση;[/quote]

Τζένη επειδή αντολαμβάνομαι το άγχος σου, πάρε κοριτσάκι μου ξανά το γιατρό σου και συζήτησέ το! Εμείς στη β΄ επιπέδου ενώ ο γιατρός μας είχε πει ότι είναι όλα τέλεια, προσέξαμε μόνοι μας ότι το ρινικό οστό του ήταν πάνω από το φυσιολογικό και μας κυρίευσε το άγχος και τα αν...Μπήκαμε κι εδώ και έψαξα και στο ίντερνετ και ρώτησα και τον γυναικολόγο μου (ο γιατρός που μου έκανε τη β΄ επιπέδου ήταν διαφορετικός) αλλά και πάλι δεν ησύχασε! Τελικά πήρα τηλέφωνο τον εμβρυολόγο που μου έκανε τη β΄ επιπέδου και μίλησα και έτσι ησύχασα! Και η κουβέντα που μου είπε ήταν ότι αν είχε δει κάτι, θα ήμουν ακόμη εκεί και θα με έψαχνε ή θα με έστελνε για περαιτέρω έλεγχο! Αφού δεν σου είπε για περαιτέρω έλεγχο τότε δεν θα χρειάζεται! Αλλά ότι και να σου πούμε εμείς, αν δεν μιλήσεις μαζί του, ξέρω ότι δεν θα ηρεμήσεις!
Πάντως όλα καλά θα είναι με το μωράκι σου! Προσπάθησε να ηρεμήσεις!

644ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:40 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμενα κοριτσια μια πανω, μια κατω(συνηθως κατω), στα πλαγια!αυτο που νιωθω συχνα ειναι οχι τοσο κλωτσιες οσο οτι κουνιεται κ αλλαζει θεση!!κ επισης το αλλο που νιωθω συχνα ειναι κατι σαν "τρανταγματακια" που απ'οτι εχω διαβασει ειναι οταν καταπινει υγρο σαν να ¨πνιγεται¨κατι σαν λοξιγκας!!εσεις τα νιωθετε αυτα?

645ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:40 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλησπέρα!!!! Να κανω μια ερωτηση απλη?? Καλέ γιατι δεν μπαίνουμε εδω στο τσατ να μιλήσουμε ολες? Και παιδευομαστε ανανεωση και ανανεωση? Ετσι κι αλλιως ποτε δεν ειναι κανενας, μονες θα ειμαστε! Αμα δουμε κι ερθουν κ θελουμε απομονωση ξαναερχομαστε! χαχαχα, τι λετε?

Να πω χρόνια πολλά στο Στεφάκι κι εγώ!

Επίσης Γραμματικη μου κι εμενα χτες που ειχα νευρα κι ειχα βαλει τα κλαματα ο μπεμπης αφαντος και μολις εκατσα στο κρεβατι κ ηρεμησα διαβαζοντας ενα βιβλιο τζουπ εμφανιστηκε... Καλα κι εγώ τρέλα εχω αμα δεν τον ακούσω αρχιζω και κουναω ελαφρα την κοιλια μου και μου ριχνει καμια κ λεω οκ ειμαστε!!! χαχαχα Laughing Laughing

Κορίτσια εγώ καθομαι ήδη 3,5 μήνες και η αληθεια ειναι πως δεν παλευεται ωρες ωρες... Αλλα το προτιμω χιλιες φορες απ το να ξυπνουσα μες το χειμώνα καθε πρωι στο κρύο και να συγχυζόμουν κιολας καθημερινα με 25 7χρονα στην ταξη να με τρελαίνουν......!!! Οπότε καλύτερα σπίτι να βαριέμαι, αλλά ήρεμη και με το μαλλι κατω κι οχι ορθιο.. χαχαχαχα!

646ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:43 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mar1987 έγραψε:εμενα κοριτσια μια πανω, μια κατω(συνηθως κατω), στα πλαγια!αυτο που νιωθω συχνα ειναι οχι τοσο κλωτσιες οσο οτι κουνιεται κ αλλαζει θεση!!κ επισης το αλλο που νιωθω συχνα ειναι κατι σαν "τρανταγματακια" που απ'οτι εχω διαβασει ειναι οταν καταπινει υγρο σαν να ¨πνιγεται¨κατι σαν λοξιγκας!!εσεις τα νιωθετε αυτα?

Εγω καμια φορά νιώθω σε συγκεκριμενο ρυθμο να με χτυπα ελαφρα και λεω μαλλον λοξυγκα εχει. Εσεις τον νιωθετε τον σταθερο ρυθμο? Καλα για λιγο βεβαια, οχι πολύ! Επίσης, κι εγώ κυρίως πιο χαμηλα τον νιώθω, ακομα δε μας εχουν ανεβει πολυυυυ ψηλά, για αυτο μαλλον!

647ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:44 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλε.... τώρα που το κοιταζω... πού πηγε το τσατ??? Το εβγαλαν? Δεν το βλέπω εδω δεξια δεν ηταν η πειλογη να μπεις??

648ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:46 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nantiaf έγραψε:
Mar1987 έγραψε:εμενα κοριτσια μια πανω, μια κατω(συνηθως κατω), στα πλαγια!αυτο που νιωθω συχνα ειναι οχι τοσο κλωτσιες οσο οτι κουνιεται κ αλλαζει θεση!!κ επισης το αλλο που νιωθω συχνα ειναι κατι σαν "τρανταγματακια" που απ'οτι εχω διαβασει ειναι οταν καταπινει υγρο σαν να ¨πνιγεται¨κατι σαν λοξιγκας!!εσεις τα νιωθετε αυτα?

Εγω καμια φορά νιώθω σε συγκεκριμενο ρυθμο να με χτυπα ελαφρα και λεω μαλλον λοξυγκα εχει. Εσεις τον νιωθετε τον σταθερο ρυθμο? Καλα για λιγο βεβαια, οχι πολύ! Επίσης, κι εγώ κυρίως πιο χαμηλα τον νιώθω, ακομα δε μας εχουν ανεβει πολυυυυ ψηλά, για αυτο μαλλον!
ναι κ εγω τον νιωθω τον σταθερο ρυθμο!!!δεν κραταει βεβαια πολυ(λογικο ειναι)αλλα κραταει τοσο οσο για να το καταλαβω!!!
οπως μου λεει κ ο γιατρος μου μην αγχωνομαι αν καποια στιγμη δεν τον ακουσω..το μωρο δεν ειναι εκρεμμες!!εχει τις ωρες του κ αυτο σαν κ εμας!!!

649ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:48 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nantiaf έγραψε:Κοριτσια καλησπέρα!!!! Να κανω μια ερωτηση απλη?? Καλέ γιατι δεν μπαίνουμε εδω στο τσατ να μιλήσουμε ολες? Και παιδευομαστε ανανεωση και ανανεωση? Ετσι κι αλλιως ποτε δεν ειναι κανενας, μονες θα ειμαστε! Αμα δουμε κι ερθουν κ θελουμε απομονωση ξαναερχομαστε! χαχαχα, τι λετε?

Να πω χρόνια πολλά στο Στεφάκι κι εγώ!

Επίσης Γραμματικη μου κι εμενα χτες που ειχα νευρα κι ειχα βαλει τα κλαματα ο μπεμπης αφαντος και μολις εκατσα στο κρεβατι κ ηρεμησα διαβαζοντας ενα βιβλιο τζουπ εμφανιστηκε... Καλα κι εγώ τρέλα εχω αμα δεν τον ακούσω αρχιζω και κουναω ελαφρα την κοιλια μου και μου ριχνει καμια κ λεω οκ ειμαστε!!! χαχαχα Laughing Laughing

Κορίτσια εγώ καθομαι ήδη 3,5 μήνες και η αληθεια ειναι πως δεν παλευεται ωρες ωρες... Αλλα το προτιμω χιλιες φορες απ το να ξυπνουσα μες το χειμώνα καθε πρωι στο κρύο και να συγχυζόμουν κιολας καθημερινα με 25 7χρονα στην ταξη να με τρελαίνουν......!!! Οπότε καλύτερα σπίτι να βαριέμαι, αλλά ήρεμη και με το μαλλι κατω κι οχι ορθιο.. χαχαχαχα!

Ευχαριστω και παλι για τις ευχες σας.

Το αν θα ειναι καλυτερα οταν καθεσαι εξαρταται παντα και απο τη δουλεια που κανεις... Εαν στην δουλεια σου συγχιζεσαι ολη την ωρα φυσικα και ειναι καλυτερα να καθεσαι σπιτι.

Προσωπικα σε καποιες αλλες δουλειες που εργαζομουν παλαιοτερα θα εφευγα οσο πιο νωρις μπορουσα... Θα το κυνηγουσα και για επαπειλουμενη για να βγω αμεσως... Αλλα σε αυτην την δουλεια που ειμαι τωρα δεν εχω τετοια προβληματα. Ειμαι πολυ εχυαριστημενη ... οποτε... δεν βιαζομαι καθολου... Αυτο που θα με ξεκουραζε θα ηταν να δουλευω ας πουμε 4 μερες... να επαιρνα 1 μερα αδεια στο ενδιαμεσο...

650ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 21, 2013 2:54 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νάντια εγώ είμαι στο γραφείο και μπαινω απ το κινητό οπότε δεν εχω το chat ως επιλογή γι αυτό να κατσετε εδώ και να μου κάνετε παρέα!!!
Τρανταγματακια τύπου λοξυγκα δεν εχω νιώσει ρε κοριτσια η τουλάχιστον δεν τα χω καταλαβει!!! Ούτε και τις δυνατές κλωτσιές που λέει η Νανσυ εχω νιώσει!!
Αυτό που νιώθω είναι κλωτσιές και κουνηματα αλλά κάτω χαμηλά! ψηλά μόνο πρηξιματα εχω!
Απλά εχω ακούσει για νινακια που μπλέκονται με τον λώρο και δεν μπορούν ν αλλάξουν θέση γι αυτό ανησυχώ που τον νιώθω μόνο χαμηλά! Είμαι χαζη ε????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις