Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
437 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 437 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

926ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 1:58 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mar1987 έγραψε:Κ εγω λεω μετα απο καποια χρονια που θα χω "κλεισει" σαν μανα, μια ανορθωση στηθους κ μια λιποαναρροφησουλα θα την κανω δωρο στον εαυτο μου!!! Κ ειμαι κ γυμναστρια... Ντροπη μου!!!!! Χαχα!!!
Πλεον στη λιποαναρροφηση πας το πρωι κ φευγεις το μεσημερακι!! Εκανε μια γειτονισσα μου στην κοιλια κ τους μηρους( ειχε βεβαια σοβαρο προβλημα με τη μεση της κ δε μπορουσε να κανει καποια ειδους γυμναστικη) κ μετα ολο με κολανακια την εβλεπες!!!
Να μαστε καλα πρωτιστως κ να εχουμε κ την οικονομικη δυνατοτητα βεβαια!!!!;

αφου εισαι γυμναστρια βρε δεν εχεις αναγκη απο τιποτα εσυ.εγω απο τωρα κοιταζω για κατι πολυμηχανηματα που εχει το πρακτικερ γιατι πηγαινα χρονια γυμναστηριο αλλα πλεον με 2 παιδια σε λιγο καιρο δε παιζει χρονος για να πηγαινω μονο κατι στο σπιτι.τι εχεις να μου προτεινεις καλο;

927ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 1:58 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια να ρωτησω κατι... Εχετε παρατηρησει καποια αλλαγη στον χρωματισμο των ελιων; Εγω χθες ειδα μια αλλαγη σε μια ελια που εχω στη κοιλια εχει μαυρισει στην ακρη της.. Οχι σε ολη... Μεχρι να παω στον δερματολογο να τη δει, εχει τυχει σε καποια απο εσας;

928ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 1:59 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mar1987 έγραψε:Κοριτσια να ρωτησω κατι... Εχετε παρατηρησει καποια αλλαγη στον χρωματισμο των ελιων; Εγω χθες ειδα μια αλλαγη σε μια ελια που εχω στη κοιλια εχει μαυρισει στην ακρη της.. Οχι σε ολη... Μεχρι να παω στον δερματολογο να τη δει, εχει τυχει σε καποια απο εσας;

δεν εχω παρατηρησει κατι σε εμενα οχι

929ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 2:03 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι ωραια μωρέ που καταλαβαινετε έστω και λίγο από τώρα σε ποιον μοιάζει!! Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω η μαλλον νομίζω δεν μοιαζει σε κανέναν μας!!! χαχαχαχα
Ο γιατρος μου μου χε πει ότι έχει ψηλά κόκκαλα το παιδί! Κι η εμβρυολογος τώρα στην β επιπεδου μας είπε ότι έχει μεγάλα χειλακια!! Καμία σχέση με μας δηλαδή!!
Η πεθερά μου λέει ότι μοιάζει στον άντρα μου κι εγώ λεω ότι μοιάζει στον μπαμπά μου!!!

930ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 2:06 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:Τι ωραια μωρέ που καταλαβαινετε έστω και λίγο από τώρα σε ποιον μοιάζει!! Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω η μαλλον νομίζω δεν μοιαζει σε κανέναν μας!!! χαχαχαχα
Ο γιατρος μου μου χε πει ότι έχει ψηλά κόκκαλα το παιδί! Κι η εμβρυολογος τώρα στην β επιπεδου μας είπε ότι έχει μεγάλα χειλακια!! Καμία σχέση με μας δηλαδή!!
Η πεθερά μου λέει ότι μοιάζει στον άντρα μου κι εγώ λεω ότι μοιάζει στον μπαμπά μου!!!

ουτε εγω καταλαβα σε ποιον μοιαζει ο μπεμπης μας.θα δειξει οταν ερθει με το καλο

931ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 2:06 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:
Mar1987 έγραψε:Κ εγω λεω μετα απο καποια χρονια που θα χω "κλεισει" σαν μανα, μια ανορθωση στηθους κ μια λιποαναρροφησουλα θα την κανω δωρο στον εαυτο μου!!! Κ ειμαι κ γυμναστρια... Ντροπη μου!!!!! Χαχα!!!
Πλεον στη λιποαναρροφηση πας το πρωι κ φευγεις το μεσημερακι!! Εκανε μια γειτονισσα μου στην κοιλια κ τους μηρους( ειχε βεβαια σοβαρο προβλημα με τη μεση της κ δε μπορουσε να κανει καποια ειδους γυμναστικη) κ μετα ολο με κολανακια την εβλεπες!!!

αφου εισαι γυμναστρια βρε δεν εχεις αναγκη απο τιποτα εσυ.εγω απο τωρα κοιταζω για κατι πολυμηχανηματα που εχει το πρακτικερ γιατι πηγαινα χρονια γυμναστηριο αλλα πλεον με 2 παιδια σε λιγο καιρο δε παιζει χρονος για να πηγαινω μονο κατι στο σπιτι.τι εχεις να μου προτεινεις καλο;

Το χω γυρισει πιο πολυ στη παιδαγωγικη γυμναστικη κ τη μουσικοκινητικη κ ως συνεπεια εχει να μη γυμναζομαι εγω τοσο οσο θα επρεπε!! Παρολα αυτα εχω κ εγω σπιτι μου ενα πολυμηχανημα που λες, ενα ελειπτικο καθως κ ενα στεπ..ααα κ ενα για κοιλιακους.. Ολα αυτα ειναι οικονομικα εκτος απο το πολυμηχανημα που εχει κατι παραπανω κ να σου πω την αληθεια δεν το χρησιμοποιω...
Το καλυτερο για εμενα ειναι να κανει διαδρομο ή ελλειπτικο( ο,τι εχεις) για αεροβια ασκηση, μετα λιγο στεπ για γλουτους κ στο τελος ραχιαιους-κοιλιακους!!
Βεβαια εξαρταται κ τί αναγκη εχεις!! Το σωμα σου!! Εχεις καποιο τοπικο παχος ή κατι που θα ηθελες να διορθωσεις;

932ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 2:07 am

hadas

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγώ πάλι μόνο την μύτη καταλαβαίνω γιατί έχω πολύ χαρακτηριστική μύτη κάνει μπαμ..
Αλλά είμαι βέβαιη ότι και αυτό στον άντρα μου θα μοιάζει αλλά δεν πειράζει γερό παιδάκι να είναι και δεν θέλω τίποτα άλλο.

933ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 2:09 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mar1987 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Το χω γυρισει πιο πολυ στη παιδαγωγικη γυμναστικη κ τη μουσικοκινητικη κ ως συνεπεια εχει να μη γυμναζομαι εγω τοσο οσο θα επρεπε!! Παρολα αυτα εχω κ εγω σπιτι μου ενα πολυμηχανημα που λες, ενα ελειπτικο καθως κ ενα στεπ..ααα κ ενα για κοιλιακους.. Ολα αυτα ειναι οικονομικα εκτος απο το πολυμηχανημα που εχει κατι παραπανω κ να σου πω την αληθεια δεν το χρησιμοποιω...
Το καλυτερο για εμενα ειναι να κανει διαδρομο ή ελλειπτικο( ο,τι εχεις) για αεροβια ασκηση, μετα λιγο στεπ για γλουτους κ στο τελος ραχιαιους-κοιλιακους!!
Βεβαια εξαρταται κ τί αναγκη εχεις!! Το σωμα σου!! Εχεις καποιο τοπικο παχος ή κατι που θα ηθελες να διορθωσεις;

οχι μωρε στεκα ειμαι απλα το δερμα μου εινα μαλακο και κρεμαω ευκολα.και στη πρωτη εγκυμοσυνη το ειχα παθει και τωρα θα ερθει και θα δεσει το γλυκο.ειδικα γλουτους και τετρακεφαλους αν τα θυμαμαι καλα χεσε μεσα που λενε

934ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 2:12 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εννοείται να βγουν γερά κι ας μοιάζουν και του γείτονα!!! χαχαχαχα
Κοριτσια εγώ γι αρχή σκεφτομαι να γυμναζομαι με τον μπεμπη με το καρότσι πάνω κάτω καλοκαιρι θα ναι κάτι θα χάσω και μετά που θα μπει σ ένα πρόγραμμα θα τον αφήνω στον άντρα μου κανα 2ωρο τ απογ και θα πηγαίνω για αεροβια. Εκανα παλιότερα κι ήταν πολύ εκτονωτικο πέρα απ τα αποτελέσματα στο σώμα μου!!!

935ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 2:16 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:
Mar1987 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

οχι μωρε στεκα ειμαι απλα το δερμα μου εινα μαλακο και κρεμαω ευκολα.και στη πρωτη εγκυμοσυνη το ειχα παθει και τωρα θα ερθει και θα δεσει το γλυκο.ειδικα γλουτους και τετρακεφαλους αν τα θυμαμαι καλα χεσε μεσα που λενε

Ε τοτε μη παρεις τιποτα.. Παρε μονο βαρακια ποδιου κ χεριου κ κανε κανα εικοσαλεπτακι την ημερα( πριν τον καφε χαχα!! Οταν γεννησεις) ασκησουλες για ποδια χερια κτλ!! Θα βρεις απειρες στο youtube!!απ´οτι καταλαβα δε χρειαζεσαι να χασεις κιλα ή λιπος μονο να ενδυναμωσεις καποια ομαδα μυων ωστε να αποφευχθει η χαλαρωση!!

936ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 2:16 am

hadas

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
και εγώ το έχω όνειρο αυτό να αφήνω τα μωρά στον άντρα μου να πάω για μια ώρα αερομπικ για εκτόνωση αλλά με τον θηλασμό είναι απλά ανέφικτο στην αρχή για μένα...

937ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 2:19 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mar1987 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Mar1987 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Ε τοτε μη παρεις τιποτα.. Παρε μονο βαρακια ποδιου κ χεριου κ κανε κανα εικοσαλεπτακι την ημερα( πριν τον καφε χαχα!! Οταν γεννησεις) ασκησουλες για ποδια χερια κτλ!! Θα βρεις απειρες στο youtube!!απ´οτι καταλαβα δε χρειαζεσαι να χασεις κιλα ή λιπος μονο να ενδυναμωσεις καποια ομαδα μυων ωστε να αποφευχθει η χαλαρωση!!

τα κιλα θα τα χασω για πλακα δυστυχως.στη προηγουμενη εγκυμοσυνη εχασα τα κιλα της εγκυμοσυνης μου και μετα εχανα και απο τα δικα μου.η χαλαρωση εχει επελθει δυστυχως απλα τωρα θα απογινει το κακο.εχει βαρακια ποδιου;δεν το ηξερα.χεριου εχω απο παλια οκ.εχω και κατι σιντις της πετρουλακη Very Happy

938ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 4:19 am

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσακια, εφτιαξα γιουβαρλακια , μολις εφαγα..
Οσες κοπελες θελουν να θηλασουν, η εντονη γυμναστικη παραγει μια ορμονη που κανει το γαλα ξινο κι το παιδι θα αποθηλασει ετσι, ηπια γυμναστικη μονο, χωρις να ιδρωνεις πολυ, οσο για μετα τη γεννα κοριτσια , οσες θελετε να θηλασετε δεν πρεπει να κανετε διαιτα, ειδικα τις πρωτες πενηντα μερες , μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος, ετσι κι αλλιως εγω εχασα ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης χωρις καθολου διαιτα, μονο με θηλασμο μεσα σε εξι μηνες...Γι αυτο μην σγχωνεστε..
Εγω παω στα curves ειναι γυμναστηριο μονο για γυναικες κι διαρκει το προγραμμα μονο μησι ωρα..Αφηνα τη μικρη στον αντρα μου κι οηγαινα το καλοκαιρι, τωρα με τα δυο δε νομιζω να προλαβαινω...
Εμενα παλι στον υπερηχο νομιζω πως ο μπεμπης μοιαζει στην Μαρια, δηλαδη στον αντρα μου, μονο η μικρη εχει παρει τα χρωματα μου, ειμαι καστανοξανθη, ενω ο αντρας μου μελαχρινος με μουσι, Κρητικος με τα ουλα του...
Μαρια ο σο για τις ελιτσες, η εγκυμοσυνη εχει την ταση να της μαυριζει, μην αγχωνεσαι, κι εμενα μου εχει συμβει κι σε συτην κι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη. .

939ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 4:28 am

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:
xrisili έγραψε:Καλημέρα κορίτσια...
μου αρέσουν πολύ αυτά που γράφετε..
και εγω θέλω να μοιάσει στον μπαμπά της...
στην β' επιπέδου μας είπε ο γιατρός μας ότι το μωράκι έχει εμγάλο ρυνικό οστό (αυτο ειναι καλό μας είπε γιατι μικραίνουν οι πιθανότητες για σύνδρομο dawn).
εγώ αστειεύοντας είπα ότι μοιάζει στον μπαμπά η μύτη και γελάσαμε..
αργότερα είδαμε την πατουσίτσα του μωρού και ήταν λεπτεπίλεπτη και λυγιστή έτοιμη για τακουνάκι...χαχαχ και τους λέω αυτο το ποδαράκι μοιάζει στην μαμά..μιάς και φοράω χρόνια ψηλά παπούτσια...

ε ενταξει το ποδαρακι επιβαλλεται να μοιασει στη μαμα απο οτι στον μπαμπα. Very Happy

χαχαχα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 417472

940ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 4:31 am

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despinaki_86 έγραψε:
kassiani85 έγραψε:
Despinaki_86 έγραψε:Καλημέρα κοριτσαρες μου με φουλ μουντιλα από Θεσσαλονίκη!!
Κασσιανη μπράβο κορίτσι μου! Ξεαγχωθηκες κι εσυ και πας για ψώνια!!! :-) Έτσι είναι οι κόρες στον μπαμπακα μοιάζουν!!
Τρίτη εχω κι εγώ ραντεβού κι εχω να τον δω απ τις 9 του μήνα!! Λέτε να πέρασε το μισο κιλό το παιδάκι μου???
Βρήκα πολύ ωραια πραγματακια στο firstimemommy.gr και λεω να παραγγειλω 2-3!!!
Αποστειρωτη εγώ θα πάρω από την αρχη να τον εχω stand by αν κάτι στραβώσει με τον θηλασμό! Είναι και θερμαντηρας και ατμομαγειρας μαζί οπότε χαμένος δεν θα πάει!
ετσι ειναι!!κι εγω στον μπαμπα μου μοιαζω αλλωστε!!βεβαια θα διατηρησω καποιες ελπιδες μεχρι να τη δουμε με το καλο Very Happy της πηραμε τα πρωτα της ρουχαλακια με μηνυματα για τον μπαμπα και τη μαμα!! και φυσικα εκει που ελεγα για ουδετερα χρωματακια τα πηραμε οοοοοοοολαααααα ροζ!!!το ξερω κι εγω το sιte που λες, εχει οντως γλυκα πραγματακια!!με το καλο να δεις κι εσυ το μωρακι σου!!σιγουρα θα εχει γινει παιδαρος κι αυτος!!τι ανυπομονησια ειναι αυτη που μας πιανει??? Laughing

Κασσιανη μ αρέσουν τα ρουχακια με τα σλόγκαν! Για πες από που τα πήρες πόσο και τι λένε!!!

και εμένα μου άρεσαν και ειδικά αυτο που λέει πάνω "η πριγκίπισα του Μπαμπά"

941ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 4:40 am

kassiani85

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
xrisili έγραψε:
Despinaki_86 έγραψε:
kassiani85 έγραψε:
Despinaki_86 έγραψε:Καλημέρα κοριτσαρες μου με φουλ μουντιλα από Θεσσαλονίκη!!
Κασσιανη μπράβο κορίτσι μου! Ξεαγχωθηκες κι εσυ και πας για ψώνια!!! :-) Έτσι είναι οι κόρες στον μπαμπακα μοιάζουν!!
Τρίτη εχω κι εγώ ραντεβού κι εχω να τον δω απ τις 9 του μήνα!! Λέτε να πέρασε το μισο κιλό το παιδάκι μου???
Βρήκα πολύ ωραια πραγματακια στο firstimemommy.gr και λεω να παραγγειλω 2-3!!!
Αποστειρωτη εγώ θα πάρω από την αρχη να τον εχω stand by αν κάτι στραβώσει με τον θηλασμό! Είναι και θερμαντηρας και ατμομαγειρας μαζί οπότε χαμένος δεν θα πάει!
ετσι ειναι!!κι εγω στον μπαμπα μου μοιαζω αλλωστε!!βεβαια θα διατηρησω καποιες ελπιδες μεχρι να τη δουμε με το καλο Very Happy της πηραμε τα πρωτα της ρουχαλακια με μηνυματα για τον μπαμπα και τη μαμα!! και φυσικα εκει που ελεγα για ουδετερα χρωματακια τα πηραμε οοοοοοοολαααααα ροζ!!!το ξερω κι εγω το sιte που λες, εχει οντως γλυκα πραγματακια!!με το καλο να δεις κι εσυ το μωρακι σου!!σιγουρα θα εχει γινει παιδαρος κι αυτος!!τι ανυπομονησια ειναι αυτη που μας πιανει??? Laughing

Κασσιανη μ αρέσουν τα ρουχακια με τα σλόγκαν! Για πες από που τα πήρες πόσο και τι λένε!!!

και εμένα μου άρεσαν και ειδικά αυτο που λέει πάνω "η πριγκίπισα του Μπαμπά"
δεσποινα εγω τα πηρα στο τζαμπο..ειναι κοντομανικα φανελακια βαμβακερα..γραφανε διαφορα που δεν τα θυμαμαι ακριβως!εμεις διαλεξαμε ενα "I I love you daddy" kai to allo "if you think i'm pretty you have to see my mum" ψωνιστικο!!χαχαχαχαχα!

942ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 5:08 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πολύ ωραια!!! Μεγεια σας Κασσιανη!!! Κορμακια εσωρουχακια δηλαδη για νεογέννητα και 0-3 θα πάρετε και μακρυμανικα η μόνο κοντά????

943ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 5:26 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Noμιζω μακρυμανικα δεν θα μας πολυχρειαστουν..θα κανει ζεστη..εχω ηδη 4 -5 που μου χουν φερει αλλα θα του παρω με μπρατσακι εξω κ ας του φοραω ζακετακι..αχ ποτε θα ρθει αυτη η μερα Θεε μου!!!!!!Εμας ο μπεμπης μας μοιαζει μαλλον κ στους δυο..μυτη κ κατω ειμ εγω κ μυτη κ πανω ο αντρας μου(απ οτι ειδαμε)..σε οποιον ομως κ να μοιαζει θα ναι ο σουπερ μπεμπαρος!!!
Με αγαπη , η κουκουβαγια..

944ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 5:34 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GeorgiaM έγραψε:Noμιζω μακρυμανικα δεν θα μας πολυχρειαστουν..θα κανει ζεστη..εχω ηδη 4 -5 που μου χουν φερει αλλα θα του παρω με μπρατσακι εξω κ ας του φοραω ζακετακι..αχ ποτε θα ρθει αυτη η μερα Θεε μου!!!!!!Εμας ο μπεμπης μας μοιαζει μαλλον κ στους δυο..μυτη κ κατω ειμ εγω κ μυτη κ πανω ο αντρας μου(απ οτι ειδαμε)..σε οποιον ομως κ να μοιαζει θα ναι ο σουπερ μπεμπαρος!!!
Με αγαπη , η κουκουβαγια..

κοριτσια σας λεω εκ πειρας οτι το 0 μηνων του τζαμπο μποριε να μην το φορεσουν και καθολου τα μικρακια σας.οποτε το πολυ να παρετε 2-3 0 μηνων φορμακια και σιγουρα ελαχιστα αποαυτα να ειναι μακρυμανικα.με μανικακι περισσοτερο και αργοτερα αμανικα

945ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 5:39 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κουκουβα κι εδώ! Οπότε κοντομανικα μόνο λες ε??? εγώ λεω να χω και 3-4 μακρυμανικα καλού κακού. Υπερβολή?

946ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 5:39 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Na παω να ψωνισω τιποτα ή ειναι νωρις;

947ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 5:40 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despinaki_86 έγραψε:Κουκουβα κι εδώ! Οπότε κοντομανικα μόνο λες ε??? εγώ λεω να χω και 3-4 μακρυμανικα καλού κακού. Υπερβολή?

Οχι κουκουβαγιουλα μου τι υπερβολη; εχω κ γω 4-5 σου λεω..μπορει ο δικος μου πχ να βγει 15 Απριλη..θα κανει κρυο τοτε-δεν φοραμε καλοκαιρινα!

948ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 5:42 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:Κουκουβα κι εδώ! Οπότε κοντομανικα μόνο λες ε??? εγώ λεω να χω και 3-4 μακρυμανικα καλού κακού. Υπερβολή?

οχι βρε αφου σας ειπα παρτε 2-3 μακρυμανικα αλλα τα υπολοιπα κοντομανικα και σιγουρα οχι 0 μηνων γιατι τα μωρα μεγαλωνουν με τρελους ρυθμους και θα πανε χαμενα

949ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 5:43 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GeorgiaM έγραψε:Na παω να ψωνισω τιποτα ή ειναι νωρις;

να πας ειναι ευκαρια τωρα με τις εκπτωσεις

950ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Πεμ Ιαν 24, 2013 5:44 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα h&m εχουν τελεια φορμακι .ειδα μια αγελαδιτσα καταπληκτικη.στο τσακ ημουν να την παρω για τον μπεμπη αλλα τελικα μετα το αυριανο ραντεβου με τον γυναικολογο θα πα ωνα την παρω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις