1001 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? Τρι Μαρ 05, 2013 10:35 pm
????????
Επισκέπτης
ναι το εχω κανει και με κοφτο μακαρονακι μια φορα το ιδιο τελειο γινεται
εμεις σημερα γεμιστα.........
εμεις σημερα γεμιστα.........
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλημερα,πρεπει να τσιγαριζεις το κριθαρακι στο λαδι για λιγη ωραμεχρι να αλλαξει λιγο χρωμα..ετσι δεν προκειται να σου κολησει με τιποτα!!!!το ακουσα μια μερα στο πρωινο μου που το ειπε ο ακης και το εκανα γιατι ειχα το ιδιο προβλημα,κολουσε μεταξυ του το κριθαρακι και γινοταν μια μαζα μετα απο λιγη ωρα.με αυτο τον τροπο και την αλλη μερα ειναι σπιροτο..MamaTheodora έγραψε:Καθε...μα ΚΑΘΕ φορα που μαγειρευω κριθαρακι , μου κολλαει στην κατσαρολα ή στο πιρεξ στον φουρνο.
ΓΙΑΤΙ????????
Βαζω τις σωστες αναλογιες και περισσοτερο νερο πολλες φορες..
Τι κανω λαθος???
MamaTheodora έγραψε:Καθε...μα ΚΑΘΕ φορα που μαγειρευω κριθαρακι , μου κολλαει στην κατσαρολα ή στο πιρεξ στον φουρνο.
ΓΙΑΤΙ????????
Βαζω τις σωστες αναλογιες και περισσοτερο νερο πολλες φορες..
Τι κανω λαθος???
η μαμα μου παλι λεει οτι αφου κολλησε μια φορα η κατσαρολα τοσο πολυ, χαλασε αρα παντα θα κολλαει..........αφρουλα έγραψε:ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ... ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ!
arco iris έγραψε:η μαμα μου παλι λεει οτι αφου κολλησε μια φορα η κατσαρολα τοσο πολυ, γδαρθηκε αρα παντα θα κολλαει..........αφρουλα έγραψε:ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ... ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ!
ωραιότατα τα σαλιγκάρια, πως τα έκανες;eirini.pav έγραψε:καημερα τσούπρες!!! σαλιγγαρια για τον αντρα μου (μπλιαχ!) για μενα μαλλον θα σκασει μυτη ο ντελιβερας !!!
arco iris έγραψε:και ετυχε γλυκια η πιπερια και εγιναν κατι γεμιστα ρε παιδια.......το αγαπημενο του αντρα μου θα παθει πλακα!
το κριθαρακι θεοδωρα κι εγω ετσι το βαζω στη γαστρα δεν το αχνιζω πρωτα αλλα δεν μου κολλησε ποτε.... εγω εχω προβλημα με τα μπιζελια, αμα δεν ειμαι απο πανω, ποιος τριβει μετα........
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης