476 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? Πεμ Ιαν 31, 2013 4:35 am
????????
Επισκέπτης
ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ......ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
arco iris έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ......ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!
katnik75 έγραψε:
Κ ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ (ΝΕΡΑΚΙ +ΚΥΒΟ).
Angiela έγραψε:katnik75 έγραψε:
Κ ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ (ΝΕΡΑΚΙ +ΚΥΒΟ).
Σιγά σιγά.. εννοείς δηλαδή σταδιακά, λίγο λίγο, όπως στο ρυζότο; Το πίνει, προσθέτω, το πίνει, προσθέτω, κλπ κλπ;; :-)
Angiela έγραψε:ΟΚ! Περιμένω ολοκληρωμένη τη συνταγή και θα το κάνω αύριο. Έχω μπρόκολο, μπέϊκον και λίγο καπνιστό, θα τα χρησιμοποιήσω εκεί! ;-)
katnik75 έγραψε:μπα δεν την βρισκω ακριβως. ειναι του πετρετζικη, αν εχεις χρονο μπορεις να μπεις στο megatv κ να δεις κ την εκτελεση. εκει μπηκα κ την εγραψα κ εγω. Αλλιως εγω σε κανα διωρο θα σου γραψω απο το σπιτι περι του λεμονιου!!
http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=24399#toppage
ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΑΓΝΟΗΣΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΑΛΑ. ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!
katnik75 έγραψε:
ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΑΓΝΟΗΣΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΑΛΑ. ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!
ΕΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Κ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ....ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΕΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Κ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ....ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Τέλειααααα, ευχαριστώωωω!
Θα την κάνω για βράδυ λοιπόν, αντί της μακαρονάδας που θα έκανα!
Χε χε! Λες να το κάνω πριν έρθει ο άντρας, για να το φάω μόνη μου, ε; Μπορεί να κλειστώ και στο μπάνιο
Θα σου πω εντυπώσεις! :*
mariolita έγραψε:κοτοπουλο ψητο στο ρομποτακι φουρνακι τι να σας πω κορητσια σαν να το εψησα σε ψησταρια. ειναι η δευτερη φορα που μαγηρευω σε αυτο το φουρνακι και γλιφουμε τα δακτυλα μας.εικονομικο και γρηγορο.
katnik75 έγραψε:
ΟΚ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΕΤΣΙ? ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΩ ΣΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΠΕΡΙ ΛΕΜΟΝΙΟΥ? ΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΦΑΚΕΣ, ΠΑΡΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Κ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ! ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΑΓΓΟΥΡΩ Η ΣΚΟΡΔΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΙΑΤΟ Κ ΛΕΩ ΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!!ΚΑΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
ΟΚ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΕΤΣΙ? ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΩ ΣΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΠΕΡΙ ΛΕΜΟΝΙΟΥ? ΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΦΑΚΕΣ, ΠΑΡΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Κ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ! ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΑΓΓΟΥΡΩ Η ΣΚΟΡΔΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΙΑΤΟ Κ ΛΕΩ ΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!!ΚΑΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Κοριτσάρα όντως τέλεια η συνταγή!
Ίσα που πρόλαβα κι έφαγα ένα πιατάκι, την τσάκισε το καμάρι μου (είναι πολύ του ζυμαρικού), και μου είπε και μπράααααβο!
katnik75 έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ , ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ!!ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ , ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ!!ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ναιιιιιι! Να με έχεις!!
Σήμερα φακές και σπανακόπιτα μαμάς
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης