Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
43 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 43 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 35 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 39]

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[b][b][b]Μικας βλεπω πολυ περιποιηση.!!! εχεις σχεδια αποπλανησης σημερα? Cool Cool

[/b][/b][/b]ΕΛΛΟΥΚΟ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΩ,ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ?????????????? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Sad Sad Sad

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΧΑΘΩ,ΘΑ ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.ΟΦΟΥ ΟΦΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ 2 Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mikas στις Δευ Ιαν 14, 2013 3:47 am, 2 φορές συνολικά

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγνοησε τα Μικας!! μπορει να ειναι εντερακι!! εσυ βουρ στον αγα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 604962 και Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 215994

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Smile 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 3:02 am, 1 φορά

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:αγνοησε τα Μικας!! μπορει να ειναι εντερακι!! εσυ βουρ στον αγα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 604962 και Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 215994

ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΕΔΑ!!!!!!!!!!ΝΑ ΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ....ΕΣΥ ΠΩΣ ΠΑΣ?ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΙΝ... Wink Wink Wink

ΜΑΡΗ ΜΟΥΡΛΕΓΚΟ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ...ΠΑΕΙ Η ΠΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΣ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΚΟΥΝΕΚΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΑΚΟΠΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΟΥΜΕ!!! ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ? ΑΣΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΙΚΡΟΕΝΟΧΛΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!! Wink

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eirini7 έγραψε:

Αφρούλα μέχρι τις 2μιση είναι ανοιχτός

Τώρα που το λες mikas κι εγώ προχτες καθάρισα και χτες πρήστηκε το στήθος μου πάρα πολύ και πονούσε λες και θα αδιαθετούσα...άκυρο εντελώς

ΑΕΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ.ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΗΣΤΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΣΤΗΝ ΑΣΡΧΗ ΕΔΙΝΑ ΒΑΣΗ,ΤΩΡΑ ΧΑΜΠΑΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ειμαι καλυτερα!! αλλα απο την ωορρηξια (που δν εγινε ποτε συμφωνα με τα τεστακια μου χαχα) και μετα εχω μια κατακρατηση αλλο πραγμα!! και δυσκολευομαι να παω toilet!!! σαν την Αφρουλα θα καταντησω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ελπιζω να παρει μπρος το συστημα να ξαλαφρωσω τελείως!!χεχε

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΙΝ... Wink Wink Wink

ΜΑΡΗ ΜΟΥΡΛΕΓΚΟ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ...ΠΑΕΙ Η ΠΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΣ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΚΟΥΝΕΚΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΑΚΟΠΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΟΥΜΕ!!! ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ? ΑΣΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΙΚΡΟΕΝΟΧΛΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!! Wink

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΡΑΜΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΑΛΙ,ΜΟΥ ΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 386913 ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ Sad Sad Sad.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΟ!!! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΡΟΥΛΑ = Χ....Ο!!! ΕΛΕΟΣ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:ναι ειμαι καλυτερα!! αλλα απο την ωορρηξια (που δν εγινε ποτε συμφωνα με τα τεστακια μου χαχα) και μετα εχω μια κατακρατηση αλλο πραγμα!! και δυσκολευομαι να παω toilet!!! σαν την Αφρουλα θα καταντησω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ελπιζω να παρει μπρος το συστημα να ξαλαφρωσω τελείως!!χεχε

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ,ΣΩΠΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΝΕΝΑ,ΤΑ ΧΩ ΠΑΡΕΙ,ΘΑ ΒΑΡΑΩ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ.

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΟ!!! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΡΟΥΛΑ = Χ....Ο!!! ΕΛΕΟΣ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ........ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 328109

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:συμμετοχές για καφεδάκι παρασκευή 18/01 6 μιση η ώρα!
ή Σάββατο πρωί
[/color]

1)Ειρήνη
2)Αφροδίτη
3)Ελένη-καραμελίστα
4)Αννα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιαν 14, 2013 4:00 am, 1 φορά

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ 50% ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ...ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΣ'ΤΟ!!!

ΑΝΕΒΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΝΕ ΠΟΛΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 215994 ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 446177 !!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!! ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ... Wink Wink Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα μου τελειωσαν...περιμενω καινουρια άφιξη Laughing Laughing Laughing Laughing
ειχα κι εγω κατι μηνες που δν εκανα καθολου τεστ, εγω που ειμαι κολλημενη απο την αρχη με αυτα, οποτε σε καταλαβαινω!! ευχομαι να ερθει ο πελαργος!!γιατι τοσο καιρο ξεκουραστηκε με τον αγιοβασιλη στο ποστο του !!ΑΝΤΕ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ!! Cool Cool Cool Cool

Αφρουλα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
σε αγαπαμε ρεεεεεεεεεε!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mikas έγραψε:
boubou έγραψε:ναι ειμαι καλυτερα!! αλλα απο την ωορρηξια (που δν εγινε ποτε συμφωνα με τα τεστακια μου χαχα) και μετα εχω μια κατακρατηση αλλο πραγμα!! και δυσκολευομαι να παω toilet!!! σαν την Αφρουλα θα καταντησω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ελπιζω να παρει μπρος το συστημα να ξαλαφρωσω τελείως!!χεχε

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ,ΣΩΠΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΝΕΝΑ,ΤΑ ΧΩ ΠΑΡΕΙ,ΘΑ ΒΑΡΑΩ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ.

ΜΑΡΗ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΕΣΑΣ? ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ?! Very Happy Very Happy Very Happy ΕΣΥ ΒΑΡΑΣ ΟΧΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ?! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ 50% ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ...ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΣ'ΤΟ!!!

ΑΝΕΒΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΝΕ ΠΟΛΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 215994 ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 446177 !!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!! ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ... Wink Wink Wink

ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΦΗΝΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΣ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΟ?ΑΣΤΕ ΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΜΕ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ,ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΝΑΩ.

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:
mikas έγραψε:

ΜΑΡΗ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΕΣΑΣ? ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ?! Very Happy Very Happy Very Happy ΕΣΥ ΒΑΡΑΣ ΟΧΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ?! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ............ΒΑΡΑΩ ΕΓΩ,ΒΑΡΑΕΙ ΑΥΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΒΑΡΕΜΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!!!!!!!!ΜΩΡΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ?ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ!!!!ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΛΙ Shocked Shocked Shocked.

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mikas έγραψε:
αφρουλα έγραψε:
mikas έγραψε:

ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ............ΒΑΡΑΩ ΕΓΩ,ΒΑΡΑΕΙ ΑΥΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΒΑΡΕΜΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχα!!!έχω λιώσει!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ ΜΙΛΑΤΕ???
ΚΑΛΕ Η ΧΡΥΣΑ ΜΠΗΚΕ-ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΜΑΤΑ scratch scratch scratch

ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ!!
ΜΙΚΑΣ ΘΑ ΕΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!ΑΣΕ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 536304 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 536304 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 536304 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 536304 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 536304

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΤΥΝΟΜΑΙ ΠΑΩ ΜΑΡΚΕΤ.ΟΒΕΡ,ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΟΒΕΡ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ,ΟΒΕΡ.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα αχ βρε Μαρακι μου, τουλαχιστον διατηρεις το χιουμορ σου!!εμενα ευτυχως για την ωρα σταματησαν!! δν ξερω,ισως μας εσωσε το οτι δν δουλευει ο αντρας μου τωρα? ισως!! κι εμενα πριν με πειραζε πολυ και προσπαθουσα να ειμαι κουλ και απο μεσα μου εβραζα!!! ΥΠΟΜΟΝΗ!! ειναι το μονο που μπορουμε να κανουμε!!

Εγω κοριτσια πειναωωωωωω!!
Γιαννα τι μου εκανες τωρα!!αχ!! και εφαγα ηδη το κουλουρι μου και θα παω σπιτι μετα τις 5 και μεχρι να μαγειρεψω θα περασει αρκετη ωρα!!ΑΧ .... τι αλλο να φαω να μην επιβαρυνθώ??ΠΕΙΝΑΩ!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΦΑΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ!!!!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:χαχαχα αχ βρε Μαρακι μου, τουλαχιστον διατηρεις το χιουμορ σου!!εμενα ευτυχως για την ωρα σταματησαν!! δν ξερω,ισως μας εσωσε το οτι δν δουλευει ο αντρας μου τωρα? ισως!! κι εμενα πριν με πειραζε πολυ και προσπαθουσα να ειμαι κουλ και απο μεσα μου εβραζα!!! ΥΠΟΜΟΝΗ!! ειναι το μονο που μπορουμε να κανουμε!!

Εγω κοριτσια πειναωωωωωω!!
Γιαννα τι μου εκανες τωρα!!αχ!! και εφαγα ηδη το κουλουρι μου και θα παω σπιτι μετα τις 5 και μεχρι να μαγειρεψω θα περασει αρκετη ωρα!!ΑΧ .... τι αλλο να φαω να μην επιβαρυνθώ??ΠΕΙΝΑΩ!!

κι εγώ αποφάσισα από σήμερα να το ράψω...ζυγίστηκα και έπαθα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 911307 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 911307 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 911307 δεν πάει άλλο...

γιατί δεν πήρες κάτι μαζί σου να φας;;

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ... Wink ΑΙΝΤΕ ΜΑΘΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ! ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ! ΧΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 417472

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΙΦΑΔΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ CEASAR'S!!! ΘΕΛΕΙΣ ΛΙΓΟ? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 32 417472

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ Χ....Ο ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!!! ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εφαγα τοστ το πρωι..και ενα κουλουρι κατα τις 12 και πεινασα παλι!!θα πω τον αντρα μου μη μου παρει καμια μπαρα!!!

Γιαννα αν θελω να αδυνατισω μονο τετοιο πρεπει να τρωω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αφρουλα εκανε δουλεια το γαλα που ηπιες? θελω θελω και απο το φαι σου, τι καλα να μου το ντελιβεριζες!!χιχιχ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 35 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις