876 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 Δευ Ιαν 14, 2013 5:59 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 5:14 am, 2 φορές συνολικά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 5:04 am, 1 φορά
lia-ka έγραψε:andi ετσι ειναι η γονιμες!βουρ στο ψητο!ετσι επιασα εγω την μικρη!
karamelitsa22 έγραψε:αφρουλα εγω θα συμφωνησω απολυτως μαζι σου!!Ετσι και η κουμπαρουλα μου!αλλαξε ζωη, φιλους, γονεις τα παντα για χαρη του ανδρα της!Και εκεινη εχει περσαει την αναλογη φαση με εσενα αλλα ευτυχως ολα εστρωσαν!
Οι ανδρες δεν θα μας κανουν και το "χρυσο αυγο"Δλδ εμεις περναμε τοσα με εξετασεις, γυναικολγοους, γεννες κ.ο.κ,
αυτοι μια κωλοεξεταση δεν μπορουν να κανουν??!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 5:09 am, 1 φορά
αφρουλα έγραψε:ΜΑΡΗ ΜΑΧΗ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΕΣ? ΤΟ ΣΤΑΦΙΔΟΨΩΜΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΦΟΥΡΝΟ, Η ΣΑΛΑΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΙΧΕ 20-30 ΓΡ. ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, ΜΑΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ICEBERG KAI 80 ΓΡ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ! ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ! Α ΚΑΙ ΗΠΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΡΟΖΕ ΚΑΡΑΣΙ ΗΜΙΓΛΥΚΟ!
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΠΛΟΣ ΚΑΦΕΣ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 5:09 am, 1 φορά
Lollipop83 έγραψε:Καλησπερααααα.τι κάνετε;;;σας διάβασα λίγο στα γρήγορα να πω την αλήθεια.είστε όλες καλα;
αφρουλα έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ Η' ΚΑΚΩΣ ΒΑΖΩ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ!
ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ! ΜΑΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ! ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ! ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΓΡΑ? ΜΜΜΜΜΜ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ...
eirini7 έγραψε:eirini7 έγραψε:
λίστα καφέ
1)Ειρήνη
2)Αφροδίτη
3)Ελένη-καραμελίστα
4)Αννα
5)φουρφουράκι
6)Χρύσα
καλώς το Ματινάκι!!!ακούω τα νέα σου από προνόβιας!τελικά με κτήμα τι αποφασίσατε;;;εμείς κλείσαμε αίθουσα με κήπο πολύ καλή τιμή!για μπουφέ!
lia-ka έγραψε:andi μου με λενε λιανα!θα σου πω στα γρηγορα χωρις να σου ελπιδες,αλλα τετοια υγρα ειχα οταν ημουνα εγκυος!απο την αρχη μεχρι το τελος!ευχομαι να ειναι αυτο!φιλακια!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης