1 ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩΜΑΕΙ "ΣΚΑΤΙΛΑ" ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ; Κυρ Ιαν 13, 2013 3:35 am
ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ .......
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
ειναι απλο τρως μπροκολο μονο το καλοκαιρι (μερικες βαζουν λιγο ψωμι μεσα την ωρα που το βραζουν εμενα παλι κ ετσι μου μυριζει)ioanna_41 έγραψε:ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ .......
dina kardoyla έγραψε:ειναι απλο τρως μπροκολο μονο το καλοκαιρι (μερικες βαζουν λιγο ψωμι μεσα την ωρα που το βραζουν εμενα παλι κ ετσι μου μυριζει)ioanna_41 έγραψε:ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ .......
ωραιο αυτο με τον ευκαλυπτο ανοιγουν κ οι μυτες ταυτοχρονα δυο σε εναeirini.pav έγραψε: βαλε σε ενα κατσαρολάκι νερο με λίγο ευκαλυπτο (λαδακι) να βρασει και θα μυρισει τελεια ολο το σπίτι! εγω το εκανα οταν μπουρλώτιασα το σπίτι και πετυχε! πιστευω θα σε καλύψει για το κουνουπίδι! ξερεις εκεινο το λαδακι που ειναι και για το κρυολογημα!
eirini.pav έγραψε: βαλε σε ενα κατσαρολάκι νερο με λίγο ευκαλυπτο (λαδακι) να βρασει και θα μυρισει τελεια ολο το σπίτι! εγω το εκανα οταν μπουρλώτιασα το σπίτι και πετυχε! πιστευω θα σε καλύψει για το κουνουπίδι! ξερεις εκεινο το λαδακι που ειναι και για το κρυολογημα!
eirini.pav έγραψε:P.S : λιώνω με τα μπεμπάκια στη φωτο!! να σου ζήσουν!! αχ! θελω και εγω!!
dina kardoyla έγραψε:ωραιο αυτο με τον ευκαλυπτο ανοιγουν κ οι μυτες ταυτοχρονα δυο σε εναeirini.pav έγραψε: βαλε σε ενα κατσαρολάκι νερο με λίγο ευκαλυπτο (λαδακι) να βρασει και θα μυρισει τελεια ολο το σπίτι! εγω το εκανα οταν μπουρλώτιασα το σπίτι και πετυχε! πιστευω θα σε καλύψει για το κουνουπίδι! ξερεις εκεινο το λαδακι που ειναι και για το κρυολογημα!
ioanna_41 έγραψε:eirini.pav έγραψε: βαλε σε ενα κατσαρολάκι νερο με λίγο ευκαλυπτο (λαδακι) να βρασει και θα μυρισει τελεια ολο το σπίτι! εγω το εκανα οταν μπουρλώτιασα το σπίτι και πετυχε! πιστευω θα σε καλύψει για το κουνουπίδι! ξερεις εκεινο το λαδακι που ειναι και για το κρυολογημα!
ΚΑΤΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΕΣΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Ή ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ;
ioanna_41 έγραψε:dina kardoyla έγραψε:ωραιο αυτο με τον ευκαλυπτο ανοιγουν κ οι μυτες ταυτοχρονα δυο σε εναeirini.pav έγραψε: βαλε σε ενα κατσαρολάκι νερο με λίγο ευκαλυπτο (λαδακι) να βρασει και θα μυρισει τελεια ολο το σπίτι! εγω το εκανα οταν μπουρλώτιασα το σπίτι και πετυχε! πιστευω θα σε καλύψει για το κουνουπίδι! ξερεις εκεινο το λαδακι που ειναι και για το κρυολογημα!
ΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΧΧΑ
ΑΝ ΚΟΨΩ ΦΥΛΛΑ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΓΕΙΝΟΝΙΑ ΜΟΥ ,ΜΠΟΡΩ Ή ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ ;
eirini.pav έγραψε:ioanna_41 έγραψε:dina kardoyla έγραψε:ωραιο αυτο με τον ευκαλυπτο ανοιγουν κ οι μυτες ταυτοχρονα δυο σε εναeirini.pav έγραψε: βαλε σε ενα κατσαρολάκι νερο με λίγο ευκαλυπτο (λαδακι) να βρασει και θα μυρισει τελεια ολο το σπίτι! εγω το εκανα οταν μπουρλώτιασα το σπίτι και πετυχε! πιστευω θα σε καλύψει για το κουνουπίδι! ξερεις εκεινο το λαδακι που ειναι και για το κρυολογημα!
ΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΧΧΑ
ΑΝ ΚΟΨΩ ΦΥΛΛΑ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΓΕΙΝΟΝΙΑ ΜΟΥ ,ΜΠΟΡΩ Ή ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ ;
και με αυτο θα γινει.και θα ειναι και τζαμπα!!! mouaxaxaxa!
eirini.pav έγραψε:ioanna_41 έγραψε:eirini.pav έγραψε: βαλε σε ενα κατσαρολάκι νερο με λίγο ευκαλυπτο (λαδακι) να βρασει και θα μυρισει τελεια ολο το σπίτι! εγω το εκανα οταν μπουρλώτιασα το σπίτι και πετυχε! πιστευω θα σε καλύψει για το κουνουπίδι! ξερεις εκεινο το λαδακι που ειναι και για το κρυολογημα!
ΚΑΤΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΕΣΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Ή ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ;
οχι βρε! ετοιμο ειναι! το παιρνεις από φαρμακειο! εχει λάδι ευκαλυπτου για εντριβες π.χ της propoline αν λεγεται ετσι! εχει διαφορες μαρκες! πως ειναι το vix που βάζαμε....απλά σε λαδακι!
Rinoula έγραψε:Παιδια το αιθεριο έλαιο ευκαλύπτου έχω διαβάσει ότι είναι πολύ έντονο για κάτω των 2 ετών. Από ό,τι ξέρω είναι καλα τα φύλλα ευκαλύπτου. Δεν ξέρω τι γινεται αν είναι αρκετά μακρια από το μωρό, αλλά ίσως πρέπει να το ψάξετε λίγο πριν το χρησιμοποιήσετε... Το λέω για τα διδυμάκια.
Όχι μέσα στην κατσαρόλα που βράζει το κουνουπίδι, σε άλλη κατσαρολίτσα με νερο για να μυρισει. Αλλά διάβασε πριν το κάνεις λίγο στο ίντερνετ γιατί με τα μωρά νομιζω δεν κάνει!ioanna_41 έγραψε:Rinoula έγραψε:Παιδια το αιθεριο έλαιο ευκαλύπτου έχω διαβάσει ότι είναι πολύ έντονο για κάτω των 2 ετών. Από ό,τι ξέρω είναι καλα τα φύλλα ευκαλύπτου. Δεν ξέρω τι γινεται αν είναι αρκετά μακρια από το μωρό, αλλά ίσως πρέπει να το ψάξετε λίγο πριν το χρησιμοποιήσετε... Το λέω για τα διδυμάκια.
ΩΧ ! ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ.
ΑΝ ΒΑΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ;
(ASXETO ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΩ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΒΟΛΤΑ) !!
ioanna_41 έγραψε:eirini.pav έγραψε:ioanna_41 έγραψε:dina kardoyla έγραψε:ωραιο αυτο με τον ευκαλυπτο ανοιγουν κ οι μυτες ταυτοχρονα δυο σε εναeirini.pav έγραψε: βαλε σε ενα κατσαρολάκι νερο με λίγο ευκαλυπτο (λαδακι) να βρασει και θα μυρισει τελεια ολο το σπίτι! εγω το εκανα οταν μπουρλώτιασα το σπίτι και πετυχε! πιστευω θα σε καλύψει για το κουνουπίδι! ξερεις εκεινο το λαδακι που ειναι και για το κρυολογημα!
ΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΧΧΑ
και με αυτο θα γινει.και θα ειναι και τζαμπα!!! mouaxaxaxa!
ΤΙ ΓΕΛΑΣ ΜΩΡΕ ;
ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ !
ΨΙΤ , ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΎΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΑΛΧΗΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ !
εγω καταλαβα σε αλλο κατσαρολακι οχι μεσα στο μπροκολοioanna_41 έγραψε:Βρε συ μισό λεπτό .
Δεν βάζω τον ευκάλυπτο μέσα στο μπρόκολο που βράζει ;
Δεν έχω καταλάβει τι να κάνω.
Βάζω στη κατσαρόλα το μπρόκολο,οκ ;
Μερικές φορές το κάνουμε στον ατμοφούρνο.
Μέσα στη κατσαρόλα ή στον ατμοφούρνο βάζω το propoline ευκάλυπτο με λάδι και βράζει ή ατμομαγειρεύεται το κουνουπίδι ή το μπρόκολο μαζί με το υγρό.
Αυτό κατάλαβα !
Να κάνω κάτι άλλο ;
ioanna_41 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ eirini.pav
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩΜΑΕΙ "ΣΚΑΤΙΛΑ" ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης