1 περιοδος ξανα???? Παρ Ιαν 18, 2013 7:40 am
toxotina
Πανταχού παρούσα!
γεια σας!Η περιοδος μου τελειωσε πριν απο 1 εβδομαδα αλλα απο τοτε το στηθος μου παραμενει πρησμενο κ σημερα παρατηρησα κ σταγονες αιμα!Τι μπορει να ειναι?Να ανησυχησω???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τίποτα δεν θα είναι, μην ανησυχείςtoxotina έγραψε:καταφερα να μιλησω κ στον ιδιο τον γιατρο χθες κ μ ειπε οτι ειναι αιμα απο ωορηξια αλλα δε το νομιζω γτ το αιμα σημερα αυξηθηκε κατα πολυ.Κατι αλλο ειναι αλλα θα το δω την Πεμπτη.Μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο Παναγια μου!!!
σωστο κ αυτο!!!Ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη!Λεμονάκι έγραψε:τίποτα δεν θα είναι, μην ανησυχείςtoxotina έγραψε:καταφερα να μιλησω κ στον ιδιο τον γιατρο χθες κ μ ειπε οτι ειναι αιμα απο ωορηξια αλλα δε το νομιζω γτ το αιμα σημερα αυξηθηκε κατα πολυ.Κατι αλλο ειναι αλλα θα το δω την Πεμπτη.Μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο Παναγια μου!!!
αν ήταν ο γιατρός θα σου έλεγε έλα τώρα, έλα αύριο...
περαστικά σου toxotina, τώρα είσαι καλύτερα ;toxotina έγραψε:ημουν πολυ χαλια κ το αιμα ετρεχε ποταμι κ ευτυχως μ ειπε ν παω γρηγορα απο το ιατρειο.Επαθα ρηξη κυστης κ μ εδωσε κατι χαπια.Ειχα εξαντληθει απο την αιμορραγια κ μ ειπε οτι οι ζαλαδες κ η εξαντληση ηταν επειδη μ επεσε ο σιδηρος.Ευτυχως πιστευω ολα καλα τωρα
ναι ειμαι πολυ καλυτερα.Ευχαριστω για το ενδιαφερον.Ευτυχως ολα πηγαν καλα!Λεμονάκι έγραψε:περαστικά σου toxotina, τώρα είσαι καλύτερα ;toxotina έγραψε:ημουν πολυ χαλια κ το αιμα ετρεχε ποταμι κ ευτυχως μ ειπε ν παω γρηγορα απο το ιατρειο.Επαθα ρηξη κυστης κ μ εδωσε κατι χαπια.Ειχα εξαντληθει απο την αιμορραγια κ μ ειπε οτι οι ζαλαδες κ η εξαντληση ηταν επειδη μ επεσε ο σιδηρος.Ευτυχως πιστευω ολα καλα τωρα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης