Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
578 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 578 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα! Η παιδίατρος διαπίστωσε ότι το κοριτσάκι μου η Όλια μου έχει φύσημα στην καρδούλα της και πιθανως καρδιακή αρρυθμία. Αύριο πάμε για εξετάσεις. Χρειαζόμαστε τις ευχούλες σας να μην είναι σοβαρό!

Ζετακι πολύ ωραιο φορεμα και σίγουρα θα γραφει πάνω σου. Να χαίρεσαι το γιοκα σου!

Bιβη μ ολη μας η θετικη ενεργεια!!!!κ ολες οι καλυτερες ευχες μας!!!για ολα τα μωρακια στον κοσμο να γινονται καλα!!!

καλημερα!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marialat έγραψε:Περασε απο δω ο αδερφός μου να του δείξω πώς γίνεται η ινσουλίνη. Είχε τον τελευταίο χρόνο διαβητη τύπου 2 και σήμερα ο γιατρός του είπε ότι τελικά είναι τύπου 1, όπως ο δικός μου και θα κάνει κι αυτός ινσουλίνη... Πολύ στενοχωρήθηκα....

ωχ ρε Μαρακι μου..εσυ σιγουρα θα του δινεις κουραγιο αφου τον καταλαβαινεις καλυτερα απο καθε αλλον.. εσυ ομως μη στεναχωριεσαι τωρα γτ δεν κανει κι εχεις υπο την ευθυνη σ κ ενα μωρακι να φροντιζεις,μη παθεις τπτ κ εσυ τωρα. κ οπως ειπε η Βιβη ειναι κτ που θα το ελεγχετε.σιγουρα ειναι επωδυνο αλλα θα το δει κι εκεινος πλεον σαν τροπο ζωης του.οπως το βλεπεις κι εσυ τα τελευταια χρονια.κ η κοπελα απο πανω μας ειναι πολυ νεα κ κανει συνεχεια.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιναμε 6 μηνων!!!!!!!!

» Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #9 - Σελίδα 6 868444 περασε μισος χρονος... αχ!! » Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #9 - Σελίδα 6 868444

σημερα εχουμε κ εμβολιο.. » Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #9 - Σελίδα 6 578578

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα!!!!!!! μαρακι να χαιρεσε τη νενη σου!!!!!!!

βιβη μου καλα αποτελεσματα!!!να μην ειναι τιποτα σου ευχομαο!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια παω να κανω δουλειτσες

eleni2526

η ματινα που χαθηκε???????μιλησε καμιαμαζι της??????

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια!τι κανετε?

βιβη μ ευχομαι ολο αυτο να ναι περαστικο κ να δεις π σημερα π θα πατε για εξετασεις ολα θα ναι καλα...σ στελνει κ εγω την θετικη ενεργεια κ θα περιμενω να μας πεις μετα..

μαρακι να την χαιρεστε!!!μισος χρονος ε?παει μεγαλωσαν τα μωρακια μας...
ειδες τελικα τι δυναμη εχει το φορουμ μας κ το βρηκε καποιος κ δημοσιευσαι οτι η μαρια ζητουσε βοηθεια κ τις κινησεις π ειχε κανει?ελπιζω να χουμε καλα αποτελεσματα κ απο κει..

ελμπονακι τι κανετε?τρεχεις ε?

μαρια μακαρι να μην χρειαζοταν να κανε κ ο αδελφος σ τις ενεσεις αλλα αφου πρεπει θα τις κανει κ με λιγη προσοχη θα τα μαθει κ αυτος..

σηκωθηκαμε το πρωι τον επλυνα εντυσα κλεισαμε το ματακι βαλαμε τα γυαλια μας κ πηγαμε παιδικο..μολις φτασαμε ανοιγω την πορτα κ τον περιμενε η μια δασκαλα με τα γυαλια της στα χερια κ τ λεει "καλημερα σπυρο!κοιτα τι εχω κ εγω!ειδες?στο ειπα χθες κ εφερα κ εγω τα δικα μ"!!!πραγματικα με χουν συγκινησει!τρομερη συμπαρασταση κ οι κυριες του!
'μαμα τα γυαλια κ το χαζαπλαστ δεν το βγαζουμε!μονο οταν μας το πει η μανουλα ε?'!!
ολα καλα κ απο κει μιας κ τα φορεσε ολη την υπολοιπη μερα μετα..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ τι καλα Ζετακι μου!!!!τι καλη δασκαλα!!!να τη φιλεψεις απο τα πιτακια σου οταν τα ετοιμασεις!!!
ναι,τωρα ειδα το γραφουν κι αλλου αυτο με το φορουμ αλλα εγω το εσβησα να μη δημιουργηθει παλι καμια κοντρα.

eleni2526

αχ ρε ζετα μακαρι να ηταν ολες οι δασκαλες ετσι........
εγω τα εχω παρει ασχημα με τη δικια μας...η αναστασια οσο παει κ πιο χαλια τα γραμματα το ονομα της θελει να το βλεπει για να το γραψει ενω περσυ το εγραφε ονομα επιθετο μονη....
μας εδωσε χαρτι να παμε οτι εχει σχεση με τα μεταφορικα μεσα βιβλια εικονες κ της λεω οτι δεν εχω κατι.κ μου λεει ψαξε στο ιντερνετ κ εκτυπωσε....κ οταν ειπα οτι δεν εχω εκτυπωτη ειχε μια αντιδραση...καλα ειναι δυνατον μου λεει??κ η απαντηση που πηρε ηταν ειναι απαρετητοσ σε ενα σπιτι ο εκτυπωτης???
θα λεγαμε κ αλλα αλλα ηρθε μια αλλη μαμα...αν πει κ σημερα τιποτρα θα μαλωσουμε ασχημα...

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση!!!
Αχ μαύρο ύπνο έκανα! Όλο το μωράκι έβλεπα! Τοσες μλερες παρακολουθώ και δεν μιλάω γιατί έχει γινει ένας χαμός με όλους που γράφουν ότι θελουν και απλα προσευχόμουν, αλλά νομίζω ότι τελικά με επηρέασε πάρα πολυ. Ένιωσα στον ύπνο μου και τον μπαμπά μου και αυτό είμαι σίγουρη οτι ειναι θετικό σημάδι. Εκείνος πάντα εμφανίζεται στον ύπνο μου για κάποιον λόγο!!!

Μαρακι μισός χρόνος,ε!!! Πότε περασε!!! Αντε να τους χιλιάσετε!!! Να χαίρεστε την Νένη σας!!!

Ζετα μου τι καλές δασκάλες!!!! Μπραβο τους!!! Να δεις που θα εχουν πολύ καλή επιδραση πάνω στον Σπύρο και στα αλλα παιδακια! Και ο Σπύρος μας όμως, τι υπομονετικό παιδι!!!

Ελένη μου μήπως να έκανες παρατηρηση στη διευθυνση του σχολειου; Κατι τετοιους δυσκολα τους ξεφορτωνεσαι και απορω γιατι γινονται δασκαλοι!!!

eleni2526

μαρια μου αυτη ειναι η διευθυνση.....!!!!!!!!!!εχει τρελλες απαιτησεις....φοβαμαι να συζητησω κ με καμια αλλη μαμα γιατι δεν τις ξερω καλα η μαλλον δεν ανοιγετε καμια για να συζητησουμε...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενη ημουν φορτωμενη απο χθες με τον δασκαλο του ανηψιου μου,ειδα κι αυτα απο σενα σημερα..ελεος!!!
εμ ετσι οπως τους διοριζουν..αλοιμονο σ εμας Μαρακι...ο δασκαλος του ανηψιου μου(περιπου 26-27χρονων κι ολας!περιμενα να ταν 50αρης με αυτα που ακουσα) κανει διακρισεις στα μικρα κ λεει θα παει ο ταδε κ η ταδε το χαρτι στο νηπιαγωγειο(τα ελεγε στα παιδακια της τριτης αυτα) γιατι στους υπολοιπους δεν εχω εμπιστοσυνη. μετα λεει στον ανηψιο μ,ποιος σε διαβαζει αυτη την εποχη κ λεει η μαμα μου κ λεει Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ: τι εγινε μικρε;δεν εχουν αλλα λεφτα οι γονεις σου για τη δασκαλα(που τον διαβαζει στο σπιτι,στα μαθηματικα μονο) κ σε διαβαζει η μανα σου; και μετα του εσπασε το μολυβι(Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ) αλλα δε θυμαμαι το λογο αυτη τη στιγμη γτ εχω φουντωσει,αλλα οποιος λογος κ να ταν τι θα πει σου σπαω το μολυβι ρε φιλε;;;
θα παει να τον πιασει η κουνιαδα,η θεια του σημερα,για να δουμε.. εχε χαρη που ειναι μακρια..ή θα τον παρω τηλεφωνο..δεν ξερω,τα χω παρει.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδω παιδια δεν εχουν να φανε στο σχολειο κι αυτοι ζητανε εκτυπωτες,σπανε μολυβια κ ειρωνευονται; αϊ σιχτιρ...
Ελενη μην ψαξεις για εκτυπωτη,ετσι για σπασιμο,να ψαξει εναλλακτικες μεθοδους κ να προσαρμοστει στην εποχη η...διευθυνση!μιλα κ στην κορη σου.

eleni2526

δεν παω τιποτα γιατι μου την εσπασε ο τροπος της...
τοσο καλα κ ο δασκαλος.πιανουν μια θεση κ το παιζουν εξουσια

toutounaki

toutounaki
Καλημέρα κι από μας!Ευχαριστω κορίτσια μου
για τις ευχές! Το απόγευμα θα πάμε κι έχουμε αγωνία... Τρέμω στη σκέψη να μην ακούσω κάτι άσχημο...
Όσο για τους δασκάλους τί να πω.. Τους στρατιωτικούς τους περνάνε από ψυχιατρικά τεστ πριν διοριστούν (σωστα). Τους δικαστικους ομοίως (σωστά). Μήπως έπρεπε και τους εκπαιδευτικούς πρωτίστως; Τί συμπεριφορά είναι αυτή; Τρελλαίνομαι!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι Βιβη μου,πολυ σωστα!! τοσο καιρο λενε οτι θα το κανουν,αλλα..

ολα καλα θα πανε!μην ανησυχεις!!! θελουμε ολα τα μωρακια μας να ειναι καλα και να προσευχομαστε ολες για ολα,ναι; να μας πεις οταν γυρισεις!κανε την προσευχουλα σου κ ηρεμησε!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!τι κανετε;
ψαχνω να βρω τι στολη να κανω στην μπεμπα για τις αποκριες και ειμαι αναμεσα σε 2!!!πειτε μου τη γνωμη σας!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

και
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

για πειτε!!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ψηφιζω την δευτερη ειναι τελεια !!! Very Happy

markella01

markella01
Καλημέρα...Ηρώ δεν έχω λινκ πρόχειρο απλά γράψε στο youtube ring sling kangaroo position και θα σου βγάλει βιντεάκια.

Πόπη για να έρθω μόνη μου με το μωρό λίγο δύσκολο μια και θα είμαι με λεωφορείο...τεσπα, αν κανονίσετε οι θεσσαλονικιές θα το δω πολύ σοβαρά να έρθω...

Ζετάρα μου...θεάρα μου....

Βιβή μου το φύσημα δεν είναι απαραίτητα κάτι σοβαρό....έχουν δυο από τα αδέρφια μου...εύχομαι όλα να πάνε καλά...

Μαράκι αυτό με το διαβήτη...τι μανίκι που είναι...υπομονή και σε σένα και στον αδερφό σου...

Μπεμπέκι μου να μας ζήσει το Νενάκι μας...

Ελένη αυτές τις δασκάλες τις χρειάζεται τέτοια απάντηση σαν κι αυτή που της έδωσες...μαζί σου!

Κάποια κόπέλα ρώταγε για κοινωνικό τιμολόγιο...είχα εγώ όταν νοίκιαζα πριν παντρευτώ. Είχα πάει στα ΚΕΠ και έκανα την άιτηση κι έγινε αυτόματα από τον επόμενο λογαριασμό. Δεν ξέρω αν είχε διαφορά γιατί δεν είχα μέτρο σύγκρισης. Οσα μου ερχόταν τα πλήρωνα. Ήταν γύρω στα 70 ευρώ τη διμηνία όμως...ΠΟλλά? Λιγα? Δεν ξέρω...

Ευάκιιιι...ψηφίζω χταπόδι...Τέλειο!

Μαρθαλένα, όταν ο ΝΙκόλας πέφτει σε καλό ύπνο τη βγάζει την πιπίλα, του γλιστράει δλδ απο το στόμα και δεν την ξαναβάζω, δεν την ζητάει δλδ , μήπως γιαυτό ο μικρός σου ξυπνάει τόσες φορές? Τα μωρά χωρίς την πιπίλα κοιμούνται πιο βαθιά, όταν έχουν την πιπίλα στο στόμα πιπιλίζουν και ξυπνάν πιο εύκολα, για δοκίμασέ αφού κοιμηθεί στον ύπνο του να την τραβήξεις από το στόμα μπας και κοιμηθεί πιο βαθιά...

Χτες ο Τάσος μου κράτησε το μωρό μέχρι τις 2μιση και κοιμήθηκα, μου τον έφερε για τάισμα και έφυγε πήγε κοιμήθηκε μόνος του στον καναπε, έριξα κάτι ύπνουςςς....ξεκουράστηκα....

Σε λίγο πάω καμιά βολτίτσα σας φιλώ όλες γλυκά...α ξέχασα ήρθαν τα δείγματα από τη βάφτιση, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, άλλα ίσως επειδη θυμήθηκα πόσο αγχωμένη ήμουν (και φαίνεται σε ΠΟΛΛΕΣ φωτο αυτό) θα δω στο βίντεο να κρίνω καλύτερα τι δουλειά έγινε...Φιλάκια πολλάααα

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευακι χταποδι!!! εχει πολυ γελιο!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολες χταποδι??
εγω ελεγα να την κανω χελωνα μιας που μπουσουλαει...θα φαινεται πολυ αστειο... Rolling Eyes

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και γω χταποδι!!!ευακι θα εκτυπωσω αυτο που μ εστειλες να δω πως βγαινει,αλλιως να υποθεσω πρεπει να ξαναβγαλω φωτο χωρις ζουμ!?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elbono έγραψε:και γω χταποδι!!!ευακι θα εκτυπωσω αυτο που μ εστειλες να δω πως βγαινει,αλλιως να υποθεσω πρεπει να ξαναβγαλω φωτο χωρις ζουμ!?

κανονικα πρεπει αυτο που σου εστειλα να μην εχει προβλημα!επειδη εχει υψηλη αναλυση!αυτο που μου εστειλες ειχε χαμηλη αναλυση για αυτο και σου εκανε προβλημα!αν "κοπουν" οι ακρες του θα το κανουμε 16:9(μακροστενο δλδ) αλλα το σαββατο που θα εχω το λαπτοπ με τα προγραμματα οκ!αν παλι κι αυτο πιξελαρει θα κανουμε καινουριο απο την αρχη!δεν ειναι δυσκολο!

eleni2526

κοριτσια ποσο σας βγηκε η εκτυπωση στα προσκλητηρια?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις