Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
437 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 437 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
βαλτε κ την δικια μ στα μινιον κοριτσια...οταν ειχαμε παει πριν ενα μηνα ηταν 7 μηνων κ 7200...κ τωρα δεν την κοβω να χει παρει πανω απο μισο κιλο...

την ταιζω κ φευγω για δουλιτσες,θα τα πουμε αργοτερα!!!

claire_

claire_
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Στο χερακι της φοραει κορδελα μαλλιων!! Εμεις δεν εχουμε προβλημα υπνου κοιμαται 19-7 ή 20-8...μπορει κατα τις 3 να ψιλοξυπνησει αλλα με το που της βαζω τη πιπιλα ξανα κοιμαται.
Καλα να σας πω τι επαθα την προηγουμενη εβδομαδα. Ειπα να την ζυγισω να δω ποσο εχει παρει. Η μητερα μου ειχε βαλει τη ζυγαρια στο κατω μερος του τραπεζιου. Λεω που να τι σηκωνω ας την αφησω στο χαλι την ζυγιζω τη ζουζου και την δειχνει μειον 1 κιλο. Τα παιζω αφου εχει βαρυνει το νοιθω. Με βαζει ο αντρας μου να παρω το παιδιατρο να κλεισω ραντεβου, κλεινω και συνειδητοποιω οτι εκανα χαζομαρα. Εγινα ρεζιλι στο γιατρο τον ακυρωσα γιατι ειχε παρει 1 κιλο.....
Πρωην ξανθια!! Embarassed

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:κι εγω στο κλαμπ ανευ δοντιου!!! μου φαινονταν πιο ασπρα τα ουλα εδω κ μερες αλλα η ιδεα μ ηταν μαλλον για να δικαιολογησω τη γκρινια!!! ειμαι κ πρωταρα κ δε μπορω να καταλαβω!!

κοριτσια δεν εχει ουτε ο αντρας μ προφιλ γτ ειναι κατα..

Χρυσα αυτο που λεει η Ζετα θα σ ελεγα κ το ξεχασα,να καθαρισεις με βαμβακι ή δισκους ντεμακιγιαζ με χλιαρο χαμομηλακι.

Ελενη τι σκεφτεσαι για παιδικη μπομπο; εμενα μ αρεσε κι αυτο που ειχε προτεινει η Χρυσα με τις νερομπογιες!

Ελενη-νυφη τι εκκρεμοτητες εχεις ακομα; τα προσκλητηρια τελικα πως βγηκαν;τι μεγεθος εκτυπωσες;

μονο η δικη μ κ της Ματινας ειναι μινιον; 6 μηνων 6800!!!αλλα μ ειπε η παιδιατρος να μην ανησυχω γτ χτυπιεται ολη μερα κ κανει καυσεις.ε ρε τι εχω να τραβηξω με την παρτη της!!!

κι εμεις 6μιση μηνων 6750!τωρα 7 μηνων κι αν εγινε 7 κιλα!
χρυσα συμφωνω με την προλαλησασα και συμπληρωνω να το εχεις σουρωσει το χαμομηλακι!

elbono έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
ελενακι ηρθες θεσσαλονικη και δε χτυπησες να τηλεφωνο να πιουμε εναν κοφι????
ευακι μ σαββατο πρωι ηερθαμε σαββατο απογευμα φυγαμε!!υποσχομαι μετα τον γαμο θ ερθω κ θ πιουμε ολες μαζι!!!!

οκ λοιπον θα σε περιμενουμε!
με τις εκτυπωσεις τι εγινε?

claire_ έγραψε:Στο χερακι της φοραει κορδελα μαλλιων!! Εμεις δεν εχουμε προβλημα υπνου κοιμαται 19-7 ή 20-8...μπορει κατα τις 3 να ψιλοξυπνησει αλλα με το που της βαζω τη πιπιλα ξανα κοιμαται.
Καλα να σας πω τι επαθα την προηγουμενη εβδομαδα. Ειπα να την ζυγισω να δω ποσο εχει παρει. Η μητερα μου ειχε βαλει τη ζυγαρια στο κατω μερος του τραπεζιου. Λεω που να τι σηκωνω ας την αφησω στο χαλι την ζυγιζω τη ζουζου και την δειχνει μειον 1 κιλο. Τα παιζω αφου εχει βαρυνει το νοιθω. Με βαζει ο αντρας μου να παρω το παιδιατρο να κλεισω ραντεβου, κλεινω και συνειδητοποιω οτι εκανα χαζομαρα. Εγινα ρεζιλι στο γιατρο τον ακυρωσα γιατι ειχε παρει 1 κιλο.....
Πρωην ξανθια!! Embarassed

χαχαχαχαχαχαχα δε πειραζει!κι αυτα γινονται!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xaxaxaaxaxax claire
πηγαμε για εμβολιο γιναμε 8500 κιλα και 68 ποντους εγω τον νομιζα πιο παχουλο και πιο ψηλο
καθε νυχτα και χειροτερα κοπελλες ξυπναει με γοερα κλαματα μες την νυχτα και κλαιει κανενα 5 λεπτο ασταματητα βαζω πιπιλα δεν την παιρνει τσιριζει και στα πολλα κουνηματα και προσπαθεια πιπιλας καποτε την παιρνει τι εχει? γιατι μονο οταν κοιμαται? αμα ειναι ονειρα ποσα ονειρα και καθε βραδυ?? γιατι στην πεθερα μου αμα παει καθε 15 ποτε δεν το κανει??? τι να κανω δεν κοιμαμαι ευκολα δεν κοιμαμαι τπτ ποτε θα σταματησει?

markella01

markella01
Ζετάκι έβρασα χαμομηλακι, το σούρωσα με τούλπάνι και θα το κανω μόλις ξυπνήσει...Δλδ ξύπνησε μία, εκεί που τον άλλαζα και τον είχα ανοιχτό πατάει ένα χέσιμο το σαλόνι...ριχτάρι και χαλί γίναν χάλια πήγαν για πλύσιμο...ξανακοιμήθηκε όμως, όταν ξυπνήσει θα το κάνω...Πολύ ήσυχος ήταν χτες κορίτσια... Όσο για το άλλο θα προσπαθήσω να εξαντληθώ σήμερα, θα κάνω νωρίς το βράδυ ένα καυτό μπάνιο και θα πιω ένα χαμομήλι κι ο Θεός βοηθός. Ας κρατήσει το μωρό ο τάσος.

Ελένη αν βάλεις τη σαπουνόφουσκα σε φάκελλο με φουσκίτσες (ξέρετε ποια λέω αυτά που τα πατάς και σκάνε) και το στείλεις με ταχυδρομείο δε θα πάθουν τίποτα.

Μαρθαλένα, όταν τομωρό είναι έτσι εμένα το μόνο που σώζει την καταστασή είναι ή να του δώσω λίγο ντεπόν πριν κοιμηθεί, ή να τον πάρω δίπλα μου στο κρεββάτι να με μυρίζει, ή να του δώσω μια μπλουζα δική μου να μυρίζει ή όλα μαζί....Κι εμείς δοκιμάζουμε ότιμπορούμε αλλά έχω να πω ότι τα ξαφνικά γοερά κλάμματα τα αποδίδω και λίγο στα έντερά του γιατί κλωτσάει τα πόδια και αεριζεται συνεχώς μετά έτσι απότομα ηρεμεί και κοιμάται. Ϊσως τώρα που αρχίσαν τις στερεές μέχρι να προσαρμοστεί το αντεράκι τους λίγο να τα ενοχλεί...Σκέψου και άλμα, σκέψου και τη φαγούρα των δοντιών....Μπορεί να κρυώνει, να ζεσταίνεται, χίλια δύο....Τι να κάνουμε άλλα μωρά είναι πιο βολικά, άλλα πιο αντάρτηδες, σαν τα δικά μας...

Πήρα την πεθερά μου τηλ και της μίλησα κορίτσια γιατί με είπε η μάνα μου ότι ήρθε εδώ χτες την ώρα που κοιμόμουν κι έκανε παράπονα ότι το παιδί της δεν αντέχει εκεί μέσα( στη μάνα μου εννοούσε) και της παραπονιόταν. Πήρα κι εγώ τηλ. και της είπα το και το, να τα χάπια, να το άγχος, να το κρεββάτι, να τα έξοδα, να που χρωστάμε, να στο σπίτι συμπεριφορά για να μη με βγάζεις εμένα τρελή και υστερική ότι σου στεναχωρώ το παιδί, πάρε λοιπόν να μάθεις. Μιλήσαμε σχεδόν μια ώρα, ελπίζω κάποια στιγμή να δικαιωθώ. Τον δικαιλόγησε βεβαια σε πολλά (παιδί τον έχει)άλλα της τα είπα έξω από τα δόντια. Τώρα μόνο υπομονή. Αύριο έχει πάλι ψυχολόγο και το απόγευμα θα παμε μαζί για εξομολόγηση. Κι ο Θεός βοηθός.

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και ολα αυτα τα θυμαται οταν κοιμαται γιατι αλλες ωρες δεν κλαιει καθολου? δεν ξερω τον παιρνω αλλα δεν θελω να κοιμαται στο κρεβατι μας αμα ηρεμησει τον βαζω αμα δεν ειναι γοερα τα κλαματα τον βαζω εκει με πιπιλα του μιλαω ολα τα δοκιμασα γιατι μες τον υπνο του ρε παιδια?
τι ωραια που κανατε τετοια συζητηση και τα πες ας μου δωσει και μενα τετοια ευκαιρια ποτε δεν σιωπω Twisted Evil

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσα πες της αμα ζοριζεται ο κανακαρης της να ανοιξει το δικο της σπιτι να σας φιλοξενησει αλλα οπως ο τ ηταν τουριστας στο σπιτι των πεθερικων ετσι τουριστας θα εισαι κι εσυ στο δικο της!!! Twisted Evilαντε μη παρω φορα που εχω κ τη δικια μου και με συγχιζει...

markella01

markella01
Η πεθερά μου Εύα τρελαίνεται να πάμε εκεί να μείνουμε...άλλο που δεν θέλει...είναι μόνη της και θέλει παρέα...άλλα γιατί να πάω στο σπίτι της που είναι μικρό, κρύο και που δεν χωράμε όλοι μαζί? Τη Μαρκέλλα τι θα την κάνω? Ο πατέρας μου λέει εγώ τη Μαρκέλλα δεν την αφήνω σε ένα σπίτι μόνη με τον τάσο, ο τάσος έχει μυαλό 3χρονού και το κορίτσι είναι στην εφηβεία, δε θα τον αφήσω να την πεθάνει από τα νεύρα...κι έχει δίκιο γιατί τον βλέπει πώς λειτουργεί μέσα στο σπίτι....πχ πειράζει το αυτί της Μαρκέλλας του λέει η μαρκέλλα μη με πειράζεις σε παρακαλώ, γαργαλιέμαι ε τι θέλει και του το λέει , μετά δεν την αφήνει σε χλωρό κλαρί...Κι εγώ στη μέση παιδιά σταματήστε να μαλώνετε....Ο τάσος μέσα στη χαζομάρα του νομίζει ότι έτσι την παίζει κι η μαρκέλλα κλαίει από τα νεύρα της....Μαλώνω τον τάσο με λέει ότι μεγάλωσα τη μαρκέλλα και την έκανα μυγιάγγιχτη, μιλάω με τη μαρκέλλα και με ρωτάει όλο παράπονο γιατί με κάνει έτσι? Αφού βλέπει ότι δε θέλω??? Κι αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα. Έχω άλλα διακόσια τέτοια παραδείγματα.

Γιατί να του προσφέρω την πολυτέλεια να παίρνει το αμάξι να μας αφήνει στην πεθερά μου (που ζει έξω από την πόλη) και να καβλαντίζει όλη μέρα στους φίλους του και στο κολοάμαξο? Και να γυρνάει να τα βρίσκει όλα έτοιμα και να μην έχει απο αυτόν αξίωση κανένας? Σοβαρά, πνίγεται εδώ, επειδή του λέμε όταν είναι ώρα κοινής ησυχίας ότι πρέπει να μη χτυπάει τις πόρτες ή να μη μιλάει στο κινητό λες και είναι κουφός. Σοβαρή καταπίεση...

Της τα είπα έτσι όπως σας τα λέω...όχι αυτό με τη Μαρκέλλα άλλα τα υπόλοιπα. Της είπα ότι εγώ δεν εμπιστεύομαι το γιο της να πάμε ναμείνουμε μόνοι μας, γιατί δε μπορώ να διακινδυνεύσω τη θέρμανση και το φαγητό των παιδιών μου. Δεν του έχω εμπιστοσύνη οτι θα γίνει χίλια κομμάτια για να μας συντηρήσει γιατί μέχρι τώρα έχει δείξει πως το μόνο που τον νοιάζει είναι η πάρτη του.

Δε λέω πώς δε φταίω....Κι εγώ σαν άνθρωπος παίρνω φωτιά κατευθείαν και μιλάω άσχημα αν εκνευριστώ. Άλλα να παίρνει ο καθένας τις ευθύνες του σιγά σιγά.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tha sas diabaso meta trexo n teleioso maghrema. maraki pes ton antra s mono 22 atoma manoyles tha exeis mustikh einai ama theleis tha s klhsot profil n mhn bleepei kanei foto mono filoi .

spyros3

spyros3
Shocked

Έχει επεξεργασθεί από τον/την spyros3 στις Τρι Μαρ 19, 2013 5:55 am, 1 φορά

toutounaki

toutounaki
Χρύσα μου έπρεπε να της μιλησεις, καλά έκανες! Τώρα για το αποτέλεσμα... είπαμε έχουμε και plan B.

Κι εμείς φαφουτάκια ακόμα και αφήσαμε το τατατατατατα και πιασαμε το βαβαβαβαβα

Αυγολεμονάκι όντως περίεργο μόνο στον ύπνο,μηπως δοκιμαστικα να τον κοιμιζες μαζι σας για λιγο μεχρι να ηρεμήσει;

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
claire_ έγραψε:Καλησπερα κοριτσια....ειμαστε 7,5 μηνων και δεν εχουμε βγαλει δοντακι ουτε μπουσουλαμε Sad μηπως γιατι εχουμε τα κιλακια μας? 10.100 ειμαστε.... Shocked

Claire η μικρή σου είναι μια γλύκα! 'Ετσι που τις βλέπω τις μπέμπες μου'ρχετε να κάνω και κοριτσάκι χαχα Laughing

Μην ανησυχείς, κι ο δικός μου ενώ σηκώνεται στα τέσσερα δεν προχωράει παρά με το να σέρνεται, δεν έχει καμία σημασία, κάθε παιδί στην ώρα του! Και για το δοντάκι το ίδιο!!

Για το βράδυ ο δικός μου κοιμάται στο κρεβάτι του. Το πράγμα έγινε ως εξής. 'Οταν ήταν μισό μ'ενάμιση μήνα πέρασε μια φάση που ούρλιαζε κάθε βράδυ από 9 μέχρι δωδεκάμιση τη νύχτα... δράμα!!! 'Οταν πέρασε αυτή η φάση αποφασίσαμε να το εκμεταλλευτούμε ώστε να του δώσουμε καλές συνήθειες ύπνου, οπότε τον βάζαμε στο κραβατάκι του κι άμα έκλαιγε πηγαίναμε για χάδι, πιπίλα κτλ όσες φορές κι αν χρειαζόταν. Τώρα έχει μάθει και του λέμε καληνύχτα, φεύγουμε και κοιμάται αμέσως συνήθως.

Με το σεσουάρ εννοείς ανοιχτό δίπλα του για νανούρισμα?

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βιβη μου τι να πω το μωρο οταν ηρθαμε απο την κλινικη μια φορα ξυπνουσε το βραδυ για φαγητο και μετα σε 3 βδομαδες πηγαινε σερι μια-δυο φορες τον μηνα εκλαιγε μες την νυχτα για 1-2 φορες επισης για πιπιλα αλλες νυχτες κανονικα σερι εχει τωρα 2 βδομαδες αυτο πυκνωσε και το κανει καθε βραδυ κοιμαται 2 ωρες και μετα κλαμα κοιματε 8 παρα 9.15 κανει αυτο βαζουμε πιπιλα μετα σε καμια ωρα ξανα παει ο αλλος βαζει πιπιλα μετα παω να κοιμηθω διπλα του ακριβως σε κανενα μισαωρο κλαμα πιπιλα μετα σε κανενα δυορο μετα ακομα 3-4 φορες θα το κανει καποτε ειναι κλαμα 30 δευτερολεπτων παιρνει την πιπιλα καποτε κλαιει 5λεπτα και την παιρνει μετα ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟς ποιος μπορει να μου εξηγησει αυτο το φαινομενο?
το πρωι ξυπναει παντα γελαστος και μιλα μες την μερα γκρινιαζει αμα θελει υπνο ολη μερα γελα και παιζει αυτα μονο νυχτα Shocked

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mαρθαλενα μου μηπως πεφτει για υπνο χωρις να εχει χωνεψει κ τον ζοριζει το στομαχακι του; ρωτα κ παιδιατρο..

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το κανε και πριν τα φαγητα οταν το ειπα πριν κανα μηνα στον παιδιατρο ειπε ειναι τα ονειρα τι εγινε πυκνωσαν τα ονειρα ? ειναι καθε βραδυ πλεον? νομιζα ηταν αλμα γιατι το κανε 3-4 μερες μες τον μηνα τι να πω τωρα πηγα και το κανα και θεμα να δουμε τι θα μου πουν

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσα μ ρηξε λιγεσ σταγονεσ απο το γαλα σοθ ειναι τ καλητερο φαρμακο.
μηπως π[ροσπαθει ν την πλησιαζει ν την παιζει την μαρκελα για να μην νιωθει μονη οτι ξεχωριζει ο τασος .
μαρθαλενα ονειρο μπορει ν βλεπει η ν περναει φαση

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυγολεμονη μ εμένα αυτό τ έκανε για 3 εβδομ συνεχόμενα,βγήκαν τ δόντια κ ησυχασαμε!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
!!!!!!!!!!!!!!! καλα και δεν το κανε μερα??????
οταν το κανε ενιωθες δοντια????? εβλεπες κατι?

spyros3

spyros3
εχω τουρτα!!!απο την δικια μ,ελετα να φαμε κ να πιουμε κ ενα καφεδακι κ να παιξουν τα παιδια μας μαζι!!!τι ωραια π θα ηταν ε?!!!

μαρθαλενα λες να ναι απο τα δοντια?ολη την ημερα τον φαγουριζουν τα ουλακια τ?

mpekatsa

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κι εμεις 6μιση μηνων 6750!τωρα 7 μηνων κι αν εγινε 7 κιλα!

Καλησπέρα κορίτσια!! Ευάκι μαζί βαδίζουμε!! 7 μηνών κ μόλις που αγγίξαμε τα 7 κιλά..συγκεκριμένα 6900!!!!!! 2 μήνες έβαλε μόνο 500γρ..να ανησυχώ;; η παιδίατρος μου είπε ότι περνάνε φάσεις, τώρα ίσως άρχισε να κινείται κ περισσότερο! α!! πώς θα σας βρω στο fb??

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:εχω τουρτα!!!απο την δικια μ,ελετα να φαμε κ να πιουμε κ ενα καφεδακι κ να παιξουν τα παιδια μας μαζι!!!τι ωραια π θα ηταν ε?!!!

Α ρε Ζετακι... καταρχην η παρεα που θα καναμε, το μπιριμπιρι,τα πιτσιρικια μας μαζι, ο καφες,η τουρτα..τι καλα που θα ταν να μαζευομασταν... αχ!! » Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #9 - Σελίδα 26 438696 » Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #9 - Σελίδα 26 884648 » Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #9 - Σελίδα 26 597524

δε σας ειπα,η μικρη εφαγε περισσοτερη φρουτοκρεμα σημερα,βεβαια προς το τελος ετρωγε με το δαχτυλο μου αλλα προκειμενου να φαει την ταϊσα κι ετσι!!επισης σημερα εβαλα κ μοσχαρακι!!! δοκιμασε..συνολο 3 κουταλακια...κ μετα η αηδια στο προσωπο της κ δεν επεμεινα.

spyros3

spyros3
μπραβο στν Νενη μας!!!οπως κ με την κρεμα ετσι θα ναι κ με το φαγητο της...στην αρχη απο λιγο κ οσο περνανε οι μερες θα αυξησει απο μονη της την ποσοτητα...κ για 1η φοτα το κρεας μια χαρα τα πηγε!!!

ναι βρα Μαρακι μ!!!μακαρι να μαζευομασταν ολες μαζι!!!

eleni2526

μπραβο το κοριτσι!!!!!!!!!!!

αχ ζετα τελεια παρεα θα ημασταν!!!!

μπεκατσα εχεις φβ????

spyros3

spyros3
Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την spyros3 στις Τρι Μαρ 19, 2013 5:56 am, 1 φορά

eleni2526

φατσα μου ομορφη!!!!!αυτα τα μαγουλακια αχ αυτα για τσιμπιμα!!!! κ παλι χιλιοχρονος!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις