26 θελω να γινω μαμα επιτελουσ Τετ Μαρ 27, 2013 2:55 am
matinaki1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κατερινα 28 εχεις κανει σπερματεγχυση;; ποσο σου κοστισε;; εκανες και ενεσεις;; που την εκανες;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
εκανα τεστ μετα απο πολλες μερες .επειδη δεν ειχα σταθερη περιοδο ποτεκαι ο κυκλος ηταν αστατος....νομιζα οτι με ποναει το στηθοσ επειδη ειχε καιρο να μου ερθει η ακατανομαστη !να φανταστεις ο γιατρος δεν με εστειλε καν για χορειακη οταν πηγα να με δει πρωτη φορα ημουν σχεδον 8 εβδομαδων!!ακριβως ετσι με ποναγε και εμενα το στηθος στη αρχη στο πλαι και μετα ολο σε σημειο που να μουδιαζει κιλας!αλλα αν εχεις σταθερη περιοδο κανε ενα τεστ...ειναι μερικα αν δεν κανω λεθος που δειχνουν και πριν απο την καθυστερηση !ina28 έγραψε:elsa1 ποτε εκανες το τεστ πριν την καθυστερηση η μετα?το στηθος με ποναει στα πλαγια.οταν σηκωνομαι το πρωι ναι μεν με ποναει αλλα ο πονος γινεται πιο εντονος μετα απο 5 λεπτα και κραταει ολη μερα.
κοιτα το στηθος αρχισε να ποναει σχετικα νωρις!!!δεν θυμαμαι να σου πω στανταρ τωρα.. αλλα οσο περναγαν οι μερες ναι οι πονοι ηταν αφορητη το στηθοσ σταματησε να με ποναει περιπου στον 5 μηνα...ενω τα υπολοιπα συμτωματα υπνιλια ανακατοσουρα εμετοι κλπ κλπ κλπ τα ειχα απο την 9 εβδομαδα μεχρι το τελος της εγκυμοσυνησ!!!κανε ενα τεστ ......ina28 έγραψε:και κατι αλλο ποτε σου ξεκινησε ο πονος στο στηθος και οσο περναγαν οι μερες αυξανοταν?εγω εχω μια εβδομαδα τωρα οπου εχω τον ιδιο πονο ακριβως ουτε λιγοτερο ουτε περισσοτερο.αααα και κατι αλλο νιωθω ανακατωσουρα στο στομαχι στην κοιλια εδω και μια εβδομαδα και το παθαινω ξαφνικα.λες να εχω κρυωσει
matinaki1990 έγραψε:κατερινα 28 εχεις κανει σπερματεγχυση;; ποσο σου κοστισε;; εκανες και ενεσεις;; που την εκανες;;
matinaki1990 έγραψε:katerina ποσα ωαρια εκανες;; πολυ φτηνα σου ειπε ο γιατρος σου.εμενα 300...καπου διαβασα ομως οτι καλυτερα ειναι με ενεσεις που χρησιμοποιουνται στην εξωσωματικη...αλλα κοστιζουν ακριβαααα..... σου εκανε την νεα μεθοδο σπερματεγχυσης που χυνει 10 ml; τι προβλημα ειχατε (αν θελεις μου απαντας) κ κανατε σπερματεγχυση;; τι ποσοστα επιτυχιας σου εδωσε ο γιατρος;
ina28 έγραψε:βασω γεια σου και απο εμενα ,ο πονος που νιωθεις ειναι σαν της περιοδου?και εγω ολο στο ψαξιμο ειμαι
ina28 έγραψε:εμενα με ποναει το στηθος εδω και μια εβδομαδα και παραπανω θα ελεγα τοσο οσο με δυσκολευει να κοιμηθω μπρουμυτα και πολλες φορες την ημερα εχω πονους η ενοχλησεις θα το ελεγα σε ολη την κατω χαμηλα μερια.
matinaki1990 έγραψε:οχι δεν εχω κανει..αλλα σκεφοτμαι να κανω.. βεβαια εμεις δεν εχουμε προβλημα..αλλα ειναι βλεπεις οι 27 μηνες που εχουμε στην πλατη μας..σε ποια πολη εισαι;
matinaki1990 έγραψε:κατερινα μου εχω κανει πολλες εξετασεις...ορμονικες και μη...165 ευρωπουλα εσκασα στο συνολο...κ ο αντρουλης μου κοιταχτηκε..ειναι ολα οκ....δεν μπορω να περιμενω..θα παω σε καμια ωρα να μιλησω με τον γιατρο..βεβαια δεν μου ειπε οτι πετυχαινει με την πρωτη...αλλα πιστευω οτι τα ζουζουνακια του αντρουλη χανουν το δρομο κ δεν πανε εκει που πρεπει..ενω με την σπερματεγχυση βρισκονται εξω απο την πορτουλα ακριβως..τι λες;;
matinaki1990 έγραψε:ναι εκανα και σαλπιγγογραφια..αλλα 200 ευρο.... μολις γυρισα απο τον γιατρο..ακου τι μου ειπε..ξεκινησα ενεσεις για την σπερματεγχυση...1000 ευρω κοστιζουν οι ενεσεις αλλα δεν πληρωνω μια..ειναι ολα απο το ικα... πες τον γιατρο σου να κανεις το ιδιο....γτ με αυτα που κανεις εσυ εχεις λιγοτερες πιθανοτητες στα ωαρια μου ειπε..γτ τον ειπα να κανω με serpafar και μου ειπε οχι
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης