Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
404 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 404 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

minimini

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ κάνω ομοιοπαθητική από τα 6 μου και σίγουρα θα κάνω και στην κόρη μου. Η ομοιοπαθητικός μου είναι στο Παγκράτι και την ξέρω απο μικρό παιδί και είναι καταπληκτική όσους έχω στείλει ειναι ενθουσιασμένοι γιατί είναι και φανταστικός ανθρωπος. Δέν απορίπτει σε καμία περίπτωση την κλασσική ιατρική όπου χρειάζεται και μπορεί να συνδυαστεί με την ομοιοπαθητική. Στην ουσία η ομοιοπαθητική κάνει αυτό που λέει και το όνομά της. Δίνει στον οργανισμό την δυνατότητα να ανταπεξέλθει μόνος του στο όποιο πρόβλημα τονώνοντας το ανοσιοποιητικό και φυσικά δέν έχει καμία παρενέργεια!!

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω επειδη προερχομαι απο οικογενεια γιατρων απο παππου προς παππου δεν συμφωνω με την ομοιπαθητικη. το ανοσοποιητικο σου συστημα μπορεια να το ενισχυσεις και με αλλυς τροπους εκτος της ομοιπαθητικης και να δυναμωσεις τον οργανισμο σου χωρις να χρειαζεται φαρμακα. παρ ολα αυτα πολλα θεματα δεν λυνονται χωρις την (ορθη) χωρηγιση φαρμακων.

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
annamaria_i έγραψε:εγω επειδη προερχομαι απο οικογενεια γιατρων απο παππου προς παππου δεν συμφωνω με την ομοιπαθητικη. το ανοσοποιητικο σου συστημα μπορεια να το ενισχυσεις και με αλλυς τροπους εκτος της ομοιπαθητικης και να δυναμωσεις τον οργανισμο σου χωρις να χρειαζεται φαρμακα. παρ ολα αυτα πολλα θεματα δεν λυνονται χωρις την (ορθη) χωρηγιση φαρμακων.

Εχεις δοκιμάσει την ομοιοπαθητική ?

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μια φορα. που ειχα ενα θεμα με το αυτι μου, ημουν σ ενα νησι και δεν εβρισκα κανενα στο κεντρο υγειας, και τοτε ειχε ανοιξει εκει μια ομοιοπαθητικος ιατρειο, ε η θεραπεια που μου προτεινε ηταν τοοσο μα τοσο ανοητη την ακολουθησα ομως γιατι δεν ειχα και αλλη επιλογη. δεν εγινα καλυτερα, ισα ισα που χειροτερυε η κασταση μου και οι πονοι που ειχα. τελικα το θεμα μου ξεπεραστικε μετα απο 1 μηνα με παρεμβαση κλασσικου γιατρου. ισως σε καποια πιο ελαφρια θεματα να ειναι καλη η ομοιοπαθητικη αλλα για τα σοβαρα ζητημα εγω δεν κανακανω το παθος να απευθυνθω σε ομοιπαθητικο.

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κάτσε για να καταλάβω...! Εσυ χωρις να εχεις συστάσεις για την ομοιοπαθητικό, βρεθηκες τυχαία στο ιατρείο της και πήγες και την εμπιστευθηκες ? Στον ομοιοπαθητικό , οπως και σε κάθε γιατρο...εγω δεν παω ΠΟΤΈ , αν δεν εχω καλες συστάσεις , απο δικους μου ανθρώπους. Καταρχήν ήταν γιατρος ? Μπορει να ηταν κομπογιανιτισσα, ή απειρη. Οπως και στην κλασσικη, ετσι και στην ομοιπαθητική ιατρική υπάρχουτν "καλοι" και "κακοί".Με όλο το θάρρος Θεωρω την εμπειρία σου πολυ μικρη για να εχεις ολοκληρωμενη αποψη. Ααα...! Τι εννοεις ¨ανοητη " θεραπεια.

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vicky75 έγραψε:Κάτσε για να καταλάβω...! Εσυ χωρις να εχεις συστάσεις για την ομοιοπαθητικό, βρεθηκες τυχαία στο ιατρείο της και πήγες και την εμπιστευθηκες ? Στον ομοιοπαθητικό , οπως και σε κάθε γιατρο...εγω δεν παω ΠΟΤΈ , αν δεν εχω καλες συστάσεις , απο δικους μου ανθρώπους. Καταρχήν ήταν γιατρος ? Μπορει να ηταν κομπογιανιτισσα, ή απειρη. Οπως και στην κλασσικη, ετσι και στην ομοιπαθητική ιατρική υπάρχουτν "καλοι" και "κακοί".Με όλο το θάρρος Θεωρω την εμπειρία σου πολυ μικρη για να εχεις ολοκληρωμενη αποψη. Ααα...! Τι εννοεις ¨ανοητη " θεραπεια.

διευκρινισα οτι δεν υπηρχε αλλος γιατρος στο μησι και η συγκεκριμενη μου την συστησαν φιλοι μου που μενουν εκει. δεν μπορω να ανφερω το ονομα της αλλα ειναι πολυ γνωστη στο χωρο της. γενικα επειδη εχω παρα πολλους γιατρους και κυριως ιατρικους ερυνητες στο περιβαλλον μου δεν παω σε γιατρο χωρις να εχω συστασεις. ηταν λυση αναγκης η συγκεκριμενη, και η θεραπεια της ηταν ανοητη αφου χειροτερυε η κατασταση μου και δεν εκνα αμεσα θεραπεια σε γιατρο (που ευτυχως το πρλαβα) θα ειχα παθει μεγαλη ζημια. αυτο που θελω να πω ειναι οτι υπαρχουν καποια πραγματα που δεν λυνονται χωρις την ορθη χωρηγηση φαρμακων (δεν εννοω να περνουμε τα φαρμακα σαν καραμελες) τελος παντων ο καθενας ας κανει οτι νομιζει. εγω παντως στο παιδι μου δεν θα εκανα ποτε ομοιοπαθητικη. και πιστεψε με το εχω ψαξει αρκετα.

32Ομοιοπαθητικη ή κλασικη ιατρικη?? - Σελίδα 2 Empty . Δευ Απρ 22, 2013 10:59 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποσο καιρο εκανες θεραπεια απο την ομοιοπαθητικο για το αυτι σου?

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ενα μηνα. και κατεληξα στο νοσοκομειο με αφορητους πονους γιατι απλα επρεπε να ειχα παρει αντιβιωση απο την αρχη.

34Ομοιοπαθητικη ή κλασικη ιατρικη?? - Σελίδα 2 Empty . Δευ Απρ 22, 2013 11:03 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι ειδους εξεταση σου ειχε κανει?

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ε τωρα δεν μπορω να μπω σε λεπτομεριες που ουτε τις θυμαμαι, εχουν περασει και 5 χρονια. απλα αυτο το λαθος δεν το ξανακανω. γιατι πραγματικα ηταν σοβαρο. ας κανει ο καθενας οτι νομιζει. εγω προσωπικα ειμαι οπαδος της κλασσικης ιατρικης. και για να μην παρεξηγειθω, δεν εννοω οτι με το παραμικρο τρεχω στους γιατρους η περνω φαρμακα. απλα για σοβαρα ζητηματα δεν εμπιστευομαι εναλακτικες θεραπειες.

36Ομοιοπαθητικη ή κλασικη ιατρικη?? - Σελίδα 2 Empty . Δευ Απρ 22, 2013 11:09 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι τοσο ιδιαιτερη η εξεταση στην ομοιοπαθητικη που και 15 χρονια να ειχαν περασει θα την θυμοσουν!!

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KRISTI 1 έγραψε:ειναι τοσο ιδιαιτερη η εξεταση στην ομοιοπαθητικη που και 15 χρονια να ειχαν περασει θα την θυμοσουν!!

Συμφωνω...!

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα οτι πειτε.

39Ομοιοπαθητικη ή κλασικη ιατρικη?? - Σελίδα 2 Empty . Δευ Απρ 22, 2013 11:18 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πιστευω να καταλαβες βικυ Very Happy !

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Annamaria η αποψη σου απολυτα σεβαστη. Αλλα το ιατρικο οικογεγειακο περιβαλλον , δεν ειναι επιχειρημα για να απορριπτεις απολυτα την ομοιοπαθητική. Κι εγω γνωριζω αρκετους κλασσικους γιατρους (πρωτος και καλυτερος ο παιδιατρος μου) που δεχονται την ομοιοπαθητική. Δεν θελω να φοραω παρωπιδες. Συμβουλευομαι πάντα και τους 2 γιατρους , κι επιλεγω οτι θεωρω καλυτερο για τα παιδια μου. Οι χημειες δεν μου αρεσουν. Και προν το παρον χαρη στην ομοιοπαθητική καταφερνουμε να τις αποφευγουμε !

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KRISTI 1 έγραψε:πιστευω να καταλαβες βικυ Very Happy !

Αααα τελεια. Δεν ειμαι η μονη που το φανταστηκε !!!

42Ομοιοπαθητικη ή κλασικη ιατρικη?? - Σελίδα 2 Empty . Δευ Απρ 22, 2013 11:23 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vicky75 έγραψε:
KRISTI 1 έγραψε:πιστευω να καταλαβες βικυ Very Happy !

Αααα τελεια. Δεν ειμαι η μονη που το φανταστηκε !!!
οχι!! Very Happy

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vicky75 έγραψε:Annamaria η αποψη σου απολυτα σεβαστη. Αλλα το ιατρικο οικογεγειακο περιβαλλον , δεν ειναι επιχειρημα για να απορριπτεις απολυτα την ομοιοπαθητική. Κι εγω γνωριζω αρκετους κλασσικους γιατρους (πρωτος και καλυτερος ο παιδιατρος μου) που δεχονται την ομοιοπαθητική. Δεν θελω να φοραω παρωπιδες. Συμβουλευομαι πάντα και τους 2 γιατρους , κι επιλεγω οτι θεωρω καλυτερο για τα παιδια μου. Οι χημειες δεν μου αρεσουν. Και προν το παρον χαρη στην ομοιοπαθητική καταφερνουμε να τις αποφευγουμε !

δεν ανεφερα σαν επιχειρημα αποριψης της ομοιοπαθητικης το ιατρικο οικογενειακο μου περιβαλλον αυτο καθ αυτο. ειπα απλα οτι εχω ψαξει πολυ τα πραγματα και το περιβαλλον το ανεφερα σ σχεση με το αν γνωριζω τους γιατρυς που επισκεπτομαι. ουτε εμενα μου αρεσει η χημεια και γι αυτο δεν την χρεισημοποιω αλογιστα. οπου ομως κρινεται απαραιτητο την χρεισιμοποιω και οχι αυθαιρετα και σε εμανα και στο παιδι μου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις