1 τι συμβαίνει τελικά?υπάρχει πιθανότητα? Δευ Ιαν 21, 2013 6:43 am
evaki27:)
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας λοιπόν και από μένα. Καταρχήν συγχαρητήρια για το φόρουμ. τους τελευταίους μήνες που προσπαθούμε για μωρακι, έχω βοηθηθεί πάρα πολύ παρόλο που δεν ήμουν μέλος. Θα ήθελα και εγώ λοιπόν την γνώμη σας και την εμπειρία σας. τον τελευταίο χρόνο σταμάτησα τα αντισυλληπτικά (τα οποία έπαιρνα μόνο για αντισύλληψη, ο κύκλος μου ήταν σταθερότατος) και αποφασίσαμε με τον άντρα μου, να μην παίρνουμε προφυλάξεις, ώστε να κάνουμε ένα παιδάκι, χωρίς άγχος φυσικά, χαλαρά! όμως από τότε διαταράχθηκε ο κύκλος και για να αδιαθετήσω έπρεπε να πάρω χάπια. τον προηγούμενο μήνα επιτέλους αδιαθέτησα φυσικά την 40η μέρα του κύκλου και ήλπιζα οτι πλέον θα γυρίσω στα φυσιολογικά σιγά σιγά. Μόνο που σήμερα είναι η 42η μέρα του κύκλου και δεν έχω ούτε υποψία οτι θα έρθει περίοδος. έκανα και τεστ,(δεν το ήξερα σαν μάρκα, λέγεται σενσατεστ και είναι υψηλής ευαισθησίας, μόνο αυτό είχε στο φαρμακείο) και ήταν αρνητικό. από συμπτώματα τίποτα. είχα λίγα τσιμπήματα στην κοιλιά και το στήθος,πόνους στην μέση αλλά αυτά γύρω στην 15-20η μέρα, τώρα τίποτα. επίσης προχθές όταν ετοιμάστηκα να κάνω μπάνιο, ένιωσα μια έντονη αδιαθεσία, αφού νόμιζα πως θα λιποθυμήσω. Υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος το τεστ?τόσες μέρες δεν θα έδειχνε? φοβάμαι μήπως έχω πρόβλημα πάλι, όταν έκανα εξετάσεις όλες ήταν καλές εκτός της fsh που ήταν ανεβασμένη για την ηλικία μου αλλά ο γιατρός είπε οτι μπορεί να ήταν κάτι τυχαία και να την ξανακάνω. Συγχωρήστε με για το τεράστιο ποστ, αλλά τους τελευταίους μήνες εχω αγχωθεί πάρα πολύ.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων