626 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Δευ Απρ 08, 2013 3:09 am
Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Θα μπορούσαν να ονομάζουν την άλλη ομάδα απλά ´Μανουλες Νοεμβριου" εγω παντός δεν το κούναω απο δώ χαχαχα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 14 ... 24, 25, 26
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΕ Κ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΘΕΤΙΚΑ!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΣ 15 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 12ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ 4ΗΜΕΡΩΝ.tsiritri έγραψε:Σε ευχαριστώ πάρα πολύ popixrhstos!!!
Να είσαι καλά και με το καλό το μωράκι σου!
Να σου πω την αλήθεια δε με νοιάζει, τι Οκτώβρης τι Νοέμβρης, το μόνο που με νοιάζει είναι να περάσει ο καιρός να ξαναπάω στο γιατρό να δω αν είναι όλα καλά μπας και περάσει λίγο αυτό το παλιοάγχος!!!
Αλήθεια την αυχενική πότε την κάνατε?
Paramythenia έγραψε:Βρε κοριτσάκια μου είναι κρίμα να στενοχωριόμαστε και να χαλιόμαστε χωρίς λόγο... Μήπως θα μπορούσαμε να κάνουμε την ομαδούλα μας ομάδα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου και να μαζευτούμε όλες εδώ; Είναι κρίμα αφού υπάρχει το θέμα να ανοίγεται άλλο...
Popisofia έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΤΣΙΡΙΤΡΙ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΕΣ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΜΕΡΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.
ΟΧΙ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΛΕΣtsiritri έγραψε:Popisofia έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΤΣΙΡΙΤΡΙ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΕΣ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΜΕΡΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.
Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!!
Να είσαι καλά και να έχεις και εσύ μια πανέμορφη εγκυμοσύνη!!!
Κ εγώ πάντως κοριτσάκια το παίζω σε "διπλό ταμπλό" πειράζει???
Είμαι πολυλογού και αγχώδης και μου αρέσει να διαβάζω τις δικές σας εμπειρίες και να σας "πρήζω" με τις φοβίες μου!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 14 ... 24, 25, 26
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης