Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
588 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 588 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κι εμενα λατρευει να με κατουραει η χιονατη! εχει πολυ πλακα οταν πιτσιλαει!!! χιχχι

ΑΥτα τα σπυρακια που βγαλατε δεν ειναι απο τα φιλια. ειναι βρεφικη ακμη. Μου το ειχε πει τηλεφωνικα η μαια και μου ειπε πλυσικο με νερακι πολλες φορες την ημερα και σημερα που την ειδε ο γιατρος ειπε το ιδιο οτι ειναι τα σπυρακια και πλυσιμο με χαμομηλι ή μαραθο που εχουν και αντισηπτικες ιδιοτητες τρεις φορες την ημερα και θα φυγουν μονα τους.

Δεν την εβγαλα εξω. Εγω θελω να την παω μια βολτα τωρα που ειναι καλες οι μερες αλλα ο καλος μου δε με αφηνει με τιποτα. Και βλακεια που ξεχασα να ρωτησω τον παιδιατρο σημερα.

Ελενιτσα γεια σου! Καλα αποτελεσματα να μας φερεις απο τον γιατρουλη!!!

nina86

nina86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
discordia έγραψε:παιδι μου με προσωπικοτητα γεννιουνται τα σκασμενα!!! Κι ας λεμε εμεις ο,τι θελουμε!

Κατερινα υπομονη! Κι εμενα πολυ αγαπη τα ειχε τα πλευρα μου να τα κλωτσαει το καλο μου!!! Οταν βγει να τον μαλωσεις! Εγω ετσι της ελεγα.."δε θα βγεις??? θα δεις τι θα σε κανω!!!" χαχαχα

Εγω πηρα 12 πακετα μωρομαντηλα παμπερς σενσιτιβ να τα εχω για ατυχηματα, νυχτα και εξω αργοτερα οταν βγουμε... απο το we love babies τα πηρα.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα αθομερ λεγεται ο αναροφυτηρας μου!!!

Καλε πως γεννησε η σακιρα αφου ηταν πιο μετα απο μενα....

nina86

nina86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
σε αυτα τα σπυρακια που λετε εχω ακουσει οτι βαζουν επισης γαλα της μαμας και εξαφανιζονται!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:Κοριτσια εγω φευγω σιγα σιγα...
Να πω την καλησπερα μου στην Σμαρω! Μεγαλωνει η μπουμπου σας!!! Θαυματουργο το γαλατακι μας!!!
Δεν τον παει τον γιατρο ε? θα τον συνηθισει με τον καιρο! προς το παρον θελει μανουλα!!!
Φευγω παω γιατρουλη και μετα εχω και τον αλλο γιατρο! θα τα πουμε αργα!
Φιλακια σε ολες! Θα προσπαθησω μηπως μπω απο το κινητο. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 417472

στο καλο Ελενιτσα!!!αν δεν ξαναμιλησουμε πριν τον γυναικολογο, τα καλυτερα ευχομαι.. Wink φιλια!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινακι αν ειστε 2, 5 κιλακια μια χαρα ειστε..εμενα μονο στον τελευταιαο υπερηχο ηταν 150γρ κατω..κατα τα αλλα μια χαρα τσουποτουλα ειναι!!!

αχ κι εγω καθε φορα που παμε γιατρο ανυπομονω να το δω το καμαρι μου..αυτη την φορα ομως, αυριο δηλαδη.., εχω λιγο αγχος..ελπιζω να χει γυρισει κι η δικια μου!ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ Ελενιτσα!!!

Σοφακι το πρωι στην TV το ακουσα..ιδεα δεν εχω κατα τα αλλα..

παντως Σμαρω, νομιζω οι αντρες σε καποια ζητηματα ειναι πολυ πιο κολλημενοι απο εμας..ο δικος μου μου χει πει αυτες τις 4ο μερες θα περασω δυσκολα, τιποτα δεν δεχεται..ουτε κοσμο δεν θελει σπιτι μας.. Shocked Rolling Eyes Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 534787

nina86

nina86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λουκια μου ευχομαι να εχει γυρησει το μωρακι σου και να ειναι ολα καλα!εμεις εχουμε μια αποκλιση 200γραμ. απο τα αλλα μωρακια σε αυτη την εβδομαδα,anyway μου αρκει να γεννηθει πανω απο 2,500 για να τον παρω και να φυγουμε στις 3-4 ημερες και για να μην χρειαστει θερμοκιτιδα.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω Κατερινακι μου!να σαι καλα!!!!μακαρι..

200 γρ βρε δεν ειναι τιποτα, μην στεναχωριεσαι και αγχωνεσαι χωρις λογο..εχουμε εξαλλου καμποσο καιρο ακομα εμεις.τα 2,5 κιλα θα δεις, τα χει για πλακα ο μικρος σου..σου λεω κι εμενα 150γρ κατω ηταν αλλα αυτος ο μηνας ο τελευταιος θα μας δωσει βαρος μην νομιζεις..για να δουμε αυριο, ποσο θα μαστε εμεις..α!εξαλλου εχουν κ αποκλιση τα μηχανηματα, πιθανοτητες ειναι ολα..

πεταγομαι μια βιβλιοπωλειο!ξεχασα να σας πω..αφου δεν θα κανω τελικα την παντα μονη μου φτιαχνω κατι καδρακια για το δωματιο της μικρης..θα σας δειξω το απογ!!!

πεταγομαι και επανεεεεεεεεερχομαι!αν κ ισως κατσω να φαω μετα scratch τεσπα, ελπιζω καποια να πετυχ παλι μεσα!ειπαμε, εχουμε αποδεκατιστει.. Razz

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα ευτυχως δεν ειναι κολλημενος με τιποτα!!!
Πηγα σημερα στον φυσικοθεραπευτη να παρω την μαμα μου και η γυναικα του ειναι εγκυος και συζητουσαμε και μου λεει το παιδι οτι καποιοι γνωστοι τους εχουν ενα παιδακι που εκλεισε τον χρονο τωρα και δεν εχει πιει σταγονα γαλα και λεει η μαμα και εμας αυτος ειναι ο σκοπος μας και απανταει "και ο δικος μας αλλα δεν το ξερει ακομα η δεσποινα" Razz Razz αυτο θα πει μπαμπας υποστηρικτικος τον θηλασμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nina86

nina86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
loukia_84 έγραψε:ευχαριστω Κατερινακι μου!να σαι καλα!!!!μακαρι..

200 γρ βρε δεν ειναι τιποτα, μην στεναχωριεσαι και αγχωνεσαι χωρις λογο..εχουμε εξαλλου καμποσο καιρο ακομα εμεις.τα 2,5 κιλα θα δεις, τα χει για πλακα ο μικρος σου..σου λεω κι εμενα 150γρ κατω ηταν αλλα αυτος ο μηνας ο τελευταιος θα μας δωσει βαρος μην νομιζεις..για να δουμε αυριο, ποσο θα μαστε εμεις..α!εξαλλου εχουν κ αποκλιση τα μηχανηματα, πιθανοτητες ειναι ολα..

πεταγομαι μια βιβλιοπωλειο!ξεχασα να σας πω..αφου δεν θα κανω τελικα την παντα μονη μου φτιαχνω κατι καδρακια για το δωματιο της μικρης..θα σας δειξω το απογ!!!

πεταγομαι και επανεεεεεεεεερχομαι!αν κ ισως κατσω να φαω μετα scratch τεσπα, ελπιζω καποια να πετυχ παλι μεσα!ειπαμε, εχουμε αποδεκατιστει.. Razz
Λουκακι μου να σαι καλα!με ανεβαζεις!!!!κ μου θυμηζεις να ειμαι αισιοδοξη πανω απ ολα!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 417472

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Που ειστε καλε?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εδω..!!!το χω συνεχεια ανοιχτο αλλα ριχτηκα στην δουλεια!!!ετοιμαζω τα καδρακια για το δωματιο της μικρης μου..

ιδου..

https://2img.net/h/i1310.photobucket.com/albums/s656/loukia_84/DSC00532_zps8a5367c1.jpg

δεν εχω τελειωσει φυσικα..εχω καμποσο δρομο αλλα μου βγηκαν τα ματια..και πειναω κιολας!τι σκ@τ@ να φαω παλι..

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:εγω εδω..!!!το χω συνεχεια ανοιχτο αλλα ριχτηκα στην δουλεια!!!ετοιμαζω τα καδρακια για το δωματιο της μικρης μου..

ιδου..

https://2img.net/h/i1310.photobucket.com/albums/s656/loukia_84/DSC00532_zps8a5367c1.jpg

δεν εχω τελειωσει φυσικα..εχω καμποσο δρομο αλλα μου βγηκαν τα ματια..και πειναω κιολας!τι σκ@τ@ να φαω παλι..

τελεια καδρακια !!!απλα τελεια!μπραβο Λουκια μου!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αληθεια Φιλιτσακι μου?σου αρεσουν???ευχαριστωωωω!το ψαχνω ακομα!ειπα μηπως σε καθε καδρακι εβαζα απο ενα χρωμα πεταλουδες.. scratch δεν τις εχω κολλησει ακομα..να δω τι θα πει κ ο μπαμπας μας!!!!

τι να κανω..περναει κ η ωρα μου!!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:αληθεια Φιλιτσακι μου?σου αρεσουν???ευχαριστωωωω!το ψαχνω ακομα!ειπα μηπως σε καθε καδρακι εβαζα απο ενα χρωμα πεταλουδες.. scratch δεν τις εχω κολλησει ακομα..να δω τι θα πει κ ο μπαμπας μας!!!!

τι να κανω..περναει κ η ωρα μου!!!

οχι ετσι μπερδεμενα ειναι πιο χαρουμενα τα χρωματα!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι, παιζει να χεις δικιο!!!ειδικα για ενα παιδακι ειναι πιο χαρουμενα τα αναμικτα χρωματα!!!θα τα αφησω ετσι!!!μπας κ αρχισω κ κολλαω κιολας σιγα σιγα να μου τα κρεμασει αυριο ο Χρηστος!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 654316

η Ελενιτσα δεν φανηκε..για να δουμε..!!!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:ναι, παιζει να χεις δικιο!!!ειδικα για ενα παιδακι ειναι πιο χαρουμενα τα αναμικτα χρωματα!!!θα τα αφησω ετσι!!!μπας κ αρχισω κ κολλαω κιολας σιγα σιγα να μου τα κρεμασει αυριο ο Χρηστος!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 654316

η Ελενιτσα δεν φανηκε..για να δουμε..!!!!
ολα καλα θα ειναι!θα γυερισε και το μικρακι!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι!!!!

εσεις καλα?τι λενε τα μικρουλια για το νεο μελος?

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:μακαρι!!!!

εσεις καλα?τι λενε τα μικρουλια για το νεο μελος?
τρελενοντε!ο μεγαλος πιο πολυ αλλα και η μικρη ειναι να το κοιταει να το χαιδευει!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο τα μαναρια μου!!

αχ μωρε Φιλιτσα εμεις περιμενουμε πως και πως το πρωτο κι εσυ εκει ζεις την απολυτη ευτυχια..ξερω μπορει ωρες ωρες να ειναι δυσκολο για σενα αλλα ποσο τελειο ειναι να χεις 3 ζουζουνακια να σε αγαπανε και να σε εχουν τοση αναγκη..λιωνω! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 35468

ελπιζω πριν τα 30 να χω παει κι εγω για το δευτερο.. Rolling Eyes

discordia

discordia
Ειναι πολυ ωραια Λουκια μου!!! Πανεμορφα!!!

Εγω περιμενω να ξυπνησει η χιονατη να κανουμε μπανιο. Αλλα σημερα ποοολυ υπνος! Το καημενο εκλαψε τοσο πολυ στην συναντηση με τον γιατρο που ολο κοιμαται. Για να φαει την ξυπναω εγω και δε τρωει με ορεξη! Θελει παλι να κοιμηθει. Εξαντληθηκε.

Βγηκα και βολτα χωρις το κοριτσι μου. Πηγα μεχρι το φαρμακειο. Μιση ωριτσα και πονεσε η ψυχη μου.

Παω να βγαλω φωτο το μισοτελειωμενο μας δωματιο να σας το δειξω... ζηλεψα...

discordia

discordia
να τα μισα μας αυτοκολλητα

https://2img.net/h/i643.photobucket.com/albums/uu152/discordia02/WP_000130_zps83a65b18.jpg

εχω κι αλλα να βαλω....

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια!Λουκία μπράβο!Είναι πολύ όμορφα και χαρούμενα!
Σμαρώ ωραία και τα δικά σας,άντε να μπουν και τα υπόλοιπα!
Πήγα περπάτησα μια ωρίτσα πάλι έκανα και το μπανάκι μου χαλάρωσα μια χαρά.
Αύριο γιατρός στις 11!Θα πάρω και τη βαλίτσα μαζί μου,οπότε αν δε μπω μέχρι το βράδυ να ξέρετε ότι κάτι τρέχει!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω Σμαρω μου..εχω τασεις καλλιτεχνιας τελευταια!!!! Razz Razz

ομορφα τα αυτοκολλητακια σας, πολυ γηινο και οικειο το δωματιακι σας!να ναι γερη, να μεγαλωσει να το χαρει!!!αχ κι εγω ανυπομονω να φτιαξω της μικρης μου..

κριμα μωρε η μικρουλα σας ..το πηρε τοσο επι πονου ε???ας την σημερα, καντης ολα τα χατηρια, οση αγκαλια θελει, οση γκρινια κι αν βγαλει..το μαναρι μου, δεν τον θελει καθολου τον γιατρο σας.. Rolling Eyes

Νανσυ μου ευχαριστω..εγω σημερα βαρεθηκα, δεν βγηκα για περπατημα..αυριο εμεις γιατρο στις 12!χωρις βαλιτσακι.. Razz Razz Razz ερχεται κι η μανουλα την Παρασκευη ε?αντε να ρθει και το μικρουλι τωρα!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 328109

μιση ωριτσα και σου ελειψε Σμαρω μου ε?????αααααααχ.. Crying or Very sad

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι!Το μεσημεράκι θα την έχω εδώ! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 6 328109 Έχω 4 μήνες να τη δω!
Καλή επιτυχία στο γιατρό αύριο!Κι εγώ στην 35η εβδομάδα ήμουν όταν πήγα και είχε γυρίσει!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις