Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
202 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 202 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

sktv

sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Tziz έγραψε:
Athin@ έγραψε:
mama marilenas έγραψε:Εγω λεω να ανεβεις με καμια μεγαλη σακουλα και τον μικρο παραμασχαλα να μπεις στο δωματιο και να αρχισεις" για αυτο εκλεγες αγορι μου?να θα μας το δωσει η γιαγιακα σου που σ'αγαπαει,θα σ'αφηνε να κλαις? Α και αυτο, και αυτο,και αυτο?" κανε της ενα αδειασμα με προφαση τον μικρο που και καλα σπαρταρουσε την προηγουμενη για τα παιχνιδια

Καλά φοβερή σκέψη Respect Respect Respect
.

Κι εγώ μαζί!! Respect Respect Respect
καταπληκτικη ιδεα!!!!!παρακαλω Respect Respect Respect Respect

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω....τι διαβάζουν τα ματάκια μου...ρε κορίτσια τι απαραδεκτα πράγματα ειναι αυτά? επιτρέπεται??
εγω δεν θα επέτρεπα σε καμία και κανενα- οποιος και ναναι αυτός- αυτή- να επεμβαίνει στο πως θα μεγαλώσω το παιδί μου- γιατι και αυτά όλα τα θεόκουλα εμπλέκονται στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών..οπότε να το συζητήσεις σε στυλ το 'απαιτώ να γίνει όπως το λέω'. τι θα κάνει δλδ-θα κρυψει τα παιχνιδια ή δεν θα ξαναδει τα εγγόνια??
πωπω..κατοχικά συνδρομα έχουν ρε κορίτσια τα πεθερικά σας??τον σταυρό μου λέω να κάνω τωρα.. τι να κανω με την πεθερογιαγια μας? - Σελίδα 2 911307 τι να κανω με την πεθερογιαγια μας? - Σελίδα 2 585182

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια:
Α. Συζητησεις εχω κανει πολλες,επισης ο αντρας μου κ για αλλα θεματα που μας ενοχλουν,ολα εχουν κοινη αφετηρια βεβαια την παρεμβαση.
Καποια κουλα σταματησαν να γινονται,σε καποια αλλα δεν δινουμε σημασια για να μην χαλιομαστε εμεις πρωτα κ μετα ολοι μαζι.
Β. Δεν θελω να φτασω στα ακρα,να κοψω καλημερες δλδ.Εχω αυτο το ελαττωμα,οταν ενοχλουμαι πολυ απλα κοβω.Και εδω μιλαμε για τη μανα του αντρα μου κ δεν θελω να στεναχωριεται κι αυτος,μαμα του ειναι κι ας κανει κουλαμαρες συνεχως.
Γ. Εχω αρνηθει την βοηθεια της σε πολλα ακριβως για να κραταω αποσταση και να μην μπλεκομαστε,αλλα μιλαμε για εναν πολυ επιμονο ανθρωπο.Πολυ επιμονο σας λεω...σκαει γαιδαρο!

Οσο για την ανατροφη των παιδιων θελει να παρεμβει και πολυ συχνα κανει πραγματα χωρις να ρωτησει αλλα επεμβαινω παντα,αυτο που με εθιξε και αρχισα να παρατηρω πιο πολυ την συμπεριφορα της ειναι οτι μου ειπε "ρε παιδι μου αν δεν θελεις να μαθαινει πραγματα απο μενα τοτε να μην μου τον αφηνεις..",κοινως "στο κραταω και εχω δικαιωμα να κανω αυτο που θελω".Αυτο με πειραξε γιατι δεν αφηνω το παιδι μου,εχω αφησει την δουλεια μου για να μαι σπιτι μαζι τους και δεχτηκα την βοηθεια της μετα απο πολλη επιμονη δικη της για ενα 2ωρο τη μερα.Ειναι υπουλο να λες μετα στον αλλο κατι τετοιο,αφηστε που δεν πιστευω οτι οταν καποιος κραταει ενα παιδι και περισσοτερες ωρες μπορει να διαγραψει τους γονεις και να το μεγαλωνει οπως θελει,ετσι ουτε τους γονεις σεβεται ουτε το παιδι! Αποφασισα να μην παω τα παιδια μου εκει,μονο μια στο τοσο για να δουν τους παππουδες για λιγο.Το σπιτι μου ειναι ανοιχτο,παντα ηταν σε αυτους για να βλεπουν τα παιδια.
Συμβαινει κ κατι αλλο και δεν θελω τωρα να την στριμωξω,ο αδερφος του αντρα μου αποφασισε με την γυναικα του να αγορασουν σπιτι,το βρηκαν κ το εκλεισαν χωρις να πουν κατι στα πεθερικα μου,οποτε η πεθερα τα πηρε κρανιο,μετα απο λιγο παντρευτηκαν με πολιτικο και τους το πανε αφου εγινε ο γαμος,δευτερο κεραμιδι...Δεν ειχαν σκοπο να τους παραγκωνισουν αλλα επειδη θα ανακατευοντουσαν πολυ τα εκαναν ολα χωρις καμια κουβεντα (μετα απο αυτο η αλλη νυφη επαψε να εχει ονομα,την αποκαλει "η αλλη" κ "αυτη").Αν τωρα της τα χωσω και εγω και την αφησω τελειως απ εξω θα παθει τρακο η γυναικα,της χρειαζεται βεβαια για να σκεφτει μηπως κανει κατι λαθος αλλα παρολα αυτα εγω το βρισκω τραβηγμενο.
Αυτο με τα παιχνιδια το κανει οχι μονο απο ανασφαλεια αλλα νομιζω οτι ετσι πιστευει οτι καπως ελεγχει κι αυτη τα πραγματα (ειπαμε εχει χουι να τα ξερει ολα οσα κανουμε και να τα ...εγκρινει) Razz
Δεν ειναι κακια,ειναι κουτοπονηρη και χαζοβιολα.
Ειμαι σε δυσκολη θεση τωρα,γι αυτο ανεβασα και το ποστ για να ακουσω κι αλλες γνωμες,βλεπω οτι ολες στο ιδιο καταληγετε να μαι ξεκαθαρη ,αλλα κι αυτο δεν πιανει ρε παιδια.Εχει αδυναμια στα παιδια της και δεν δεχεται οτι ειναι ενηλικες ,της ειπα να βρει κ κατι να ασχολειται αλλα μπα,δεν το βλεπει ετσι.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το λάθος που κάνουν οι Ελληνιδες μαμάδες -αλλά και παιδια, μιας και όλοι εμεις μια μερα στη θεση τους θα βρεθουμε και ενας θεος ξερει πως θαμασστε τοτε- είναι ακριβως το οτι ΠΟΤΕ! ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΖΟΜΑΣΤΕ.
ρε κοριτσια, ειναι τραγικό.
Litsakos αυτό που περιεγραψες το περιστατικο με την άλλη νύφη της πεθεράς σου δείχνει πολλά- φαντάσου που φτάσαν οι άνθρωποι -να κρυβουν κατι τόσο όμορφο- γιανα μην τους πρηξουν!! πιο καταπιεστικη κατασταση απαυτη δεν υπαρχει!!! και μιλάμε για ενηλικους ανθρώπους!!!
σε καταλαβαινω που θες να βαλεις πολυ σωστα τα ορια, και απτην άλλη θες να τα χεις καλά με όλους. εισαι ευαισθητη -και γω θα στεναχωριόμουν.
Ενας αρχαίος είχε πει 'Ποτέ δεν πρόκοψε κανείς απ'αυτούς που προσπάθησαν να τα εχουν καλά με όλους' (δεν θυμαμαι ποιος το πε).-και εγω προσπαθω αυτό να μην το ξεχνω ποτε στη ζωη μου-
δεν γινεται- έχεις να νταντέψεις τα μωρά σου-
όχι την πεθεράσου καλή μου.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοιτα koukida με την πεθερα ειμαι ετσι,με αλλους οχι.Παντα κρατουσα αποστασεις.Εχω καυγαδισει λεχωνα στο μαιευτηριο με την αδερφη της πεθερας (ναι,κι ομως εχει και αλλες κοπιες Razz ) γιατι ηταν πολυ φορτικη.Πλεον εχουμε τυπικες σχεσεις παρολο που ναι αδυναμια του αντρα μου (δεν εχει παιδια και τον εχει σαν γιο της).Αλλα ειπαμε,μια να την αφησω να χαρει,2 ειναι πολλες για να τ αντεξω!Στον μπαμπα μου επισης εχω μιλησει αποτομα για τα παιδια,αλλα δεν ειναι και γελοιο να πλακωνεται κανεις ολη την ωρα?Και σ αυτη την περιπτωση ειμαι υποχωρητικη μονο για τον αντρα μου ακι κυριως για τα μικρα μου,δεν εχουν αλλη γιαγια κ θελω να χουν δεσμους με την οικογενεια,μ αρεσει το μεσογειακο μοντελο η οικογενεια να ειναι δεμενη,μου λειψε και σαν παιδι οποτε το εχω επιλεξει αυτο.Με πειραζει που δεν το καταλαβαινει αλλα το εκμεταλλευεται κ με φερνει σε δυσκολη θεση.Ψαχνω τροπο να το κανω ηπια,αλλιως ειναι ευκολο,με ενα καυγα ξεμπερδευεις...αλλα μετα τι?Τα παιδια μου πως θα ναι?Ο αντρας μου πως θα ναι?Καταλαβες?δεν θα μαστε καλα μετα.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos δε μπορει εμεις να σκεφτομαστε παντα πως θα νιωσουν οι αλλοι και ο αντρας σου και η μανα του.οι αλλοι σκεφτονται πως νιωθεις εσυ?αυτη σκεφτηκε ποτε της ας μην κανω κατι που δε θελει η νυφη μου για να μη στεναχωρησω το παιδι μου?ή ο αντρας σου ειπε ποτε "μανα σταματα αυτο που γινεται"για να μη στεναχωριεσαι εσυ???????????
για να μην νιωσουν αυτες θυματα θα ειμαστε θυματα εμεις μια ζωη???
και να σου πω και το αλλο: σημερα κραταει τα παιχνιδια που φερνει το σοι της στο μωρο,αυριο μεθαυριο μηπως ολα τα δικα σας γινουν δικα της???
στο λεω γιατι οταν πεθανε η γιαγια μου(που δεν νομιζω να εχει περασει νυφη περισσοτερα απο οσα περασε η μανα μου) στη διαθηκη εγραψε στον πατερα μου το σπιτι μας!!!!!το σπιτι που εφτυσαν αιμα οι γονεις μου να αγορασουν και που με πολυ δυσκολια καταφεραν να ΜΗ γραφτει στο ονομα της σ#@$^γριας οταν το αγορασαν!γιατι το προσπαθησε πολυ!να γραψει ο γιος της το σπιτι του στο ονομα της!!!!!!!!!!!!!!! το διαννοεισαι!!!!
θεσε τα ορια σου ειδικα αφου μενετε τοσο κοντα!εγω που στο λεω δε θελω να θεσω ορια για τον εξης μονο λογο: λογω μεταθεσεων (ειμαστε στρατιωτικοι)το πιο κοντινο μερος που μπορει να ζησουμε με αυτην (η θεσσαλονικη δηλαδη) απεχει 3 ωρες!συνεπως δεν αξιζει να χαλαω γτα λογια μου για 5 συναντησεις το χρονο!ασε να χαλιεμαι μονη μου!τα λεω σε εσας και μου φευγουν!!! τι να κανω με την πεθερογιαγια μας? - Σελίδα 2 417472 τι να κανω με την πεθερογιαγια μας? - Σελίδα 2 417472

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παρακολουθώ όλη μέρα τη συζήτηση...

Όταν η μάνα μου ξέχεσε στην κυριολεξία την πεθερά της, μάνα του πατέρα μου και γιαγιά μας, ΟΛΟΙ πήραμε το μέρος της μαμάς φυσικά και την πετάξαμε έξω από το σπίτι...
Βέβαια εμείς ήμασταν λίγο πιο μεγάλα παιδιά (5η δημοτικού πήγαινα) και καταλαβαίναμε.
Στην αρχή δεν μιλιόντουσαν.
Όμως σιγά σιγά ξαναέφτιαξαν οι σχέσεις και τώρα είμαστε μακριά κι αγαπημένοι.
Εμείς δεν τη θέλαμε γιατί ήταν περίεργη, μας έδερνε, και μας τάιζε φακές και φασόλια ενώ εκείνη έψηνε μπιφτέκια...
Είχαμε μάθει (ουσιαστικά μας είχαν μεγαλώσει) με τους γονείς της μαμάς μου...
Τες πα. Ξέφυγα από το θέμα.

Ηθελα να πω πως ακόμα κι αν τσακωθείς, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα ξαναμιλήσετε. Ούτε ότι τα παιδιά θα στερηθούν τη γιαγιά τους.
Αρκεί να μην τα βάλετε στη μέση.
Μην τα βάλετε δηλαδή κατά κάποιο τρόπο να διαλέξουν στρατόπεδο.
Πρέπει να είναι ουδέτερα.

Αυτά είχα να πω. Καλή δύναμη.
Το λέω και στον εαυτό μου για να παίρνω δύναμη από τώρα για αυτά που με περιμένουν μόλις γεννήσω...

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευακι το σκεφτομαι αυτο που λες οταν με πιανουν τα νευρα μου,ο αντρας μου της εχει μιλησει πολλες φορες κ μαλακα κ αποτομα γιατι ενοχλειται κι αυτος.Θα δω,τι να πω...καπως θα το λυσω,τουλαχιστον να μη μου χαλαει τη διαθεση.Μετακομιζουμε και μεσα στο χρονο οποτε ελπιζω να παιξει κι αυτο το ρολο του...
απαραδεκτη η γιαγια σας!!!!απαραδεκτη ομως!

Τζιζ you have a point Smile ο τσακωμος δεν ειναι παντα κακος λειτουργει και σαν καθαρση...μου φαινεται δεν θα τον γλυτωσω στο τελος...
καλα και σενα η γιαγια σου καλο κουμασι ηταν!

τι γινεται,τι τις πιανει ολες ρε παιδι μου κ δεν μπορουν να αφησουν τον ελεγχο?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:Ευακι το σκεφτομαι αυτο που λες οταν με πιανουν τα νευρα μου,ο αντρας μου της εχει μιλησει πολλες φορες κ μαλακα κ αποτομα γιατι ενοχλειται κι αυτος.Θα δω,τι να πω...καπως θα το λυσω,τουλαχιστον να μη μου χαλαει τη διαθεση.Μετακομιζουμε και μεσα στο χρονο οποτε ελπιζω να παιξει κι αυτο το ρολο του...
απαραδεκτη η γιαγια σας!!!!απαραδεκτη ομως!

Τζιζ you have a point Smile ο τσακωμος δεν ειναι παντα κακος λειτουργει και σαν καθαρση...μου φαινεται δεν θα τον γλυτωσω στο τελος...
καλα και σενα η γιαγια σου καλο κουμασι ηταν!

τι γινεται,τι τις πιανει ολες ρε παιδι μου κ δεν μπορουν να αφησουν τον ελεγχο?

για να καταλαβεις τι ατομο ηταν η γιαγια μου:
ειπε η μανα μου στον πατερα μου κ τη θεια μου μηπως να βαζαμε τη γιαγια και τον παππου πλεον στο ιδιο μνημα(ειμαι μακαβρια?) και λεει ο πατερας μου αστον τον καημενο τον παππου!τοσα τραβηξε μαζι της πεθανε και ησυχασε!αμα τον βαλεις μαζι της αναπαμο δε θα βρει η ψυχουλα του!!!!!!!!!!!!!! Shocked σκεψου τι ειπε το ιδιο της το παιδι...και επισης σκεψου οτι στην κηδεια της πεσαμε πανω του για να παει!!!δεν ηθελε να παει ουτε αυτος ουτε η αδερφη του!!!!!!!!!!!!!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασχημο πολυ αυτο που λες,τι θα τραβηξαν κι αυτοι φανταζομαι!

fraoulenia

fraoulenia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vikimama έγραψε:egw pisteuw pws tis leipoun ta paidia sas perisotero apo oti pisteueis.........

mhn tis kathgoreite paidia h psuxh tou anthrwpou avyssos..

mporei na noiwthei thn parousia tous kratwntas ta paixnidia ekei......

nai kala ,as pigainei na ta blepei syxnotera an einai...

fraoulenia

fraoulenia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lianikos έγραψε:
Ευάκι έγραψε:οσες μπαλες ειχα παρει κατα καιρους για το παιδι και ειχαν σκασει(στις τριανταφυλλιες,στη λεμονια,στα καγκελα περιπου 3-4 μπαλες σκασμενες) και τις ειχε κρατησει!αυτο τωρα τι ειναι?!?!?!δε μπορουσε να παει στο διπλα χωριο που εχει σουπερ μια φορα οταν κανει τα ψωνια της να παρει και μια καλη μπαλα να εχει σπιτι της?τις σκασμενες τι να τις κανει το παιδι?και με ποια λογικη δε τις πεταξε?! Shocked Shocked
για να μη σας κουραζω η μπαλα απο το βενζιναδικο η καινουρια?εμεινε σπιτι της να περιμενει ξεφουσκωτη ποτε θα ξαναπαμε για να εχει το παιδι να κλαιει που δεν υπαρχει σε ολο το χωριο τρομπα με βαλβιδα για να τη φουσκωσουμε..............

Χα!! Νομίζεις ότι αυτό είναι σοκαριστικό;; Ευάκι, εμείς σε τρώμε!

Ο προπαππους μας είναι... τσιγγούνης να τον πω; Ρακοσυλλέκτη να τον πω; Ήταν λοιπόν το μωρό 18 μηνών όταν τους τον πήγαινα να μου τον κρατάνε λίγες ωρες τη μέρα για να πηγαίνω στη δουλειά (24 ώρες τη βδομάδα). Ο παππούς μας λοιπόν λέει μια μέρα περιχαρής: "Κοίτα τι του έχω;;" Κοιτάζω κι εγώ το δώρο και τι να δω!! Μια κίτρινη ξεφλουδισμένη και πολύχρησιμοποιημένη μπάλα ποδοσφαίρου! Κάποιος την είχε πετάξει στα σκουπίδια και ο παππούς την πήρε και την έφερε στο παιδί!! Τι να πω κι εγώ, του λέω είναι βαριά για το παιδί αυτή η μπάλα. Δεν πειράζει, θα κάνει μπράτσα μου λέει. Το περίεργο δε, είναι ότι η προγιαγιά μας που είναι μια λογική σε τέτοια θέματα γυναίκα, δεν είπε τίποτα! Έβαλα κι εγώ την πεθερά μου να μιλήσει στη μάνα της κι εκείνη με τη σειρά της στον άντρα της, αφού βέβαια τους είχα πάει μια άλλη μπάλα για να την αντικαταστήσουμε!! scratch
Τι να πεις...

xaxa edw den mporoume na ta bgaloume pera me ta petherika esy exeis kai propotherika!!!

boobookaki

boobookaki
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ίσως είναι ψυχολογικό αυτό με τα παιχνίδια και εξηγώ.....

βαθύπλουτος επιχειρηματίας είχε μια "τραυματική" εμπειρία στα παιδικά του χρόνια, η μητέρα του (πλούσια και αυτή) για να τον διδάξει την αξία των χρημάτων και ότι πρέπει να μοιράζετε του φέρνει δώρο ένα φορτηγό γεμάτο δώρα και του λέει "θα διαλέξεις ένα δώρο και τα υπόλοιπα θα τα δώσουμε στους φτωχούς".
Ο τότε πιτσιρικάς πληγώνετε και νομίζει ότι ο φτωχός είναι κάποιος άνθρωπος που του πήρε τα παιχνίδια του.... απο τότε έχει βαλθεί να μαζεύει παιχνίδια, έχει φτάσει να γεμίζει ολόκληρη αποθήκη όσο ένα οικοδομικό τετράγωνο και μάλιστα με πανάκριβα συλλεκτικά κομμάτια....ο ανθρωπός ξοδεύει εκατομύρια σε παιχνίδια....
πραγματική ιστορία!!!!

http://boobookaki.blogspot.com

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
όλα σε μια κλωστη κρεμονται- γιαυτο και πρεπει να ειμαστε ιδιαιτερα προσεκτικοι με τις παιδικές καρδιές..
πολύ ωραίο το παραδειγμα που έφερες boobookaki

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοπελιες πεθεροπληκτες!! χαχαχαχαχ ολες ετσι νιωθουμε για τις πεθερες μας νομιζω βρε κοριτσια οτι μας ενοχλει το παραμικρο που κανουν. πανω απο όλα βάζω τον εαυτο μου!! τι θελω να πω πιανω κάποιες φορες να ενοχλούμαι με πραγματα που κάνει η πεθερα μου και να ενοχλουμαι παρα μα πάρα πολυ ενω αν τα έκανε η μαμα μου ίσως να περνούσαν απαρατήτητα. δεν γινεται βρε κοριτσια οτι και να κανουν οι πεθερεες μας να ειναι λάθος μας οι μάνες μας ειναι τελειες??? η διαφορα ειναι οτι τη μαμα μας μπουρεμου να τη βάλουμε στη θεση της ενω την πεθερα οχι εμενα η δικη μου το παραμικρο να της πεις κατεβαζει τα μουτρα και αρχίζει ταν αχ βαχ και να μην μιλάει κανει δηλαδη ψυχολογικο πολεμο γιατι παντα θελει αν το παιζι θυμα σε ολα για ολα φταινε οι άλλοι ακι αυτη ποτε!!! τεσπα ειπα παλι τις κακιες μου!! χααχχααχ ομως νομιζω και οι μανες μας κανουν λαθη που εμεις δεν θελουμε να τα δουμε εχω αδικο??? για σκεφτειτε???

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία Σ. έγραψε: χααχχααχ ομως νομιζω και οι μανες μας κανουν λαθη που εμεις δεν θελουμε να τα δουμε εχω αδικο??? για σκεφτειτε???

Για διάβασε το θέμα Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ και θα καταλάβεις....

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
Μαρία Σ. έγραψε: χααχχααχ ομως νομιζω και οι μανες μας κανουν λαθη που εμεις δεν θελουμε να τα δουμε εχω αδικο??? για σκεφτειτε???

Για διάβασε το θέμα Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ και θα καταλάβεις....

δεν ειπαμε οτι δεν κανουν λαθη αλλα μπορεις να της υψωσεις την φωνη χωρις να χαλασεις τη σχεση και προπαντως δεν την παιρνει να σου το παιξει θυμα!ασε οι πεθερες μια σχολη βγαζουν!!!αν ηξεραν απο ιντερνετ θα ειχαν φορουμ "ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΑ.GR".............

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις