1 Ημικρανιες σε παιδάκι... Παρ Ιαν 25, 2013 4:38 am
reg reg
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια γεια σας, η κορη μου ειναι 5 χρόνων και τωρα και 2 χρονια αντιμετωπίζουμε ενα προβλημα που αφορά το κεφαλακι της. Ημέρα πρωτοχρονιάς 2011 ξύπνησε το πρωι και μου παραπονιοταν έντονα για το κεφαλι της, άρχισε να κανει εμετους, αστάθεια, και συνεχωμενο κλαμα στην αγγαλια μουκαι εκτος αυτον ηταν τοσο χλωμο το πρόσωπο της συν μαύρους κύκλους κατω απο τα ματια που τρομαζα καθε φορα που το κοιταζα.. Ολο αυτο με ολα τα συμπτώματα που σας ειπα κράτησαν 10 ωρες, μπηκαμε στο νοσοκομειο και μας ειπαν οτι ισωσ ηταν καποια διάσημη απο ενα μικρο χτύπημα που ειχε το προηγούμενο βραδυ( δεν μας εκαναν τιποτα απο ακτινογραφίες κτλ γιατι οπως ειπε ο γιατρός ήθελε να το αφήσουμε ενα βραδυ και αν σταματούσαν τα συμπτώματα δεν ήθελε να το βάλει σε τέτοια διαδηκασια χωρις να ειναι κατι σοβαρο..) την επ'ομενη ηταν μια χαρα σαν να μην ειχε τιποτα ποτε και φυγαμε. Μετα απο 3 μερες παλι τα ιδια , η Παιδιατρος μου μονο μου ειπε για ημικρανιες .την πρωτη μερα που άνοιξαν τα σχολεία με πήραν τηλεφωνο και πήγα και την πήρα σε ημιλιποθυμη κατασταση τρόμαξα τοσο, που το μυαλο μου δεν λειτουργούσε το τι επρεπε να κανω εκεινη τη στιγμη. Μην τα πολυλογω εχουμε νοσηλευτεί αλλη μια φορα για ημικρανιες 7 ημέρες και ηταν πολυ δυσκολες οι εξετάσεις γιατι οπως έμαθα δεν υπαρχει εξεταση για να μας πουν αν ειναι ημικρανιες η οχι , επρεπε να κάνουμε τα παντα για να αποκλείσουμε πιθανές ασθένειες. Απο εκει και έπειτα ειχαμε πολλες κρισεις(ετσι τις λεμε..) το παρακολουθεί πσιδονευρολογος αλλα με φοβίζει πλέον γιατι μου ειπε οτι αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό θα πρεπει να ξεκινησει προφυλακτικη αγωγή σχεδον για ολη τη ζωη της. Αλλα ετσι που παει σιγουρα δεν το γλιτώνουμε... Όπου και να εχω ρωτήσει δεν το ήξεραν οτι υπαρχουν ημικρανιες στα παιδια( ΑΣΕ που μου έλεγαν και βλακείες οτι τα κανει ψέματα επειδη ισως ζηλεύει το μωρο, οτι ειναι ψυχοσωματικα κ.α) δεν εχω κανενα να αντάλλαξω πληροφορίες . Υπαρχει καποια Μαμα που να αντιμετωπίζει το ίδιο προβλημα;