51 Απ: Θέλετε να ξανα γνωριστούμε;;; Σαβ Ιαν 26, 2013 6:47 am
vicky81
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα κ απο μενα βασω με λενε δυο αγορακια εχω πεντεμιση και εντεκαμιση μηνων.θεσσαλονικη μενουμε.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
πως ειναι να μενεις σε τοσο μικρο νησι?mariolita έγραψε:καλησπερα ειμαι η Μαρια εχω δυο παιδακια των γιο μου Γιωργο και την κορη μου Καλλιοπη.ειμαι απο το κερατσηνι αλλα λογο δουλειας του σηζυγου μενουμε Λερο.να χερωσαστε τα παιδακια σας και με το καλο η μελουσες μαμαδες.
AnastasiaMM έγραψε:Καλώς σας βρήκαμε Βίβιαν! Η φωτογραφία που έχεις στο avatar είναι καταπληκτική. Μπράβο όμορφη μανούλα ! Να σου ζήσουν τα κουκλάκια σου!
SouzanL έγραψε:Καλησπερα κι απο εμενα! Ειμαι η Σουζανα και προς το παρον ειμαι αρραβωνιασμενη και δεν εχω παιδακια. Εχω ομως ενα πνευματικο παιδι που το λατρευω, τη ζουζουνιαρα μικρη μου 2 ετων! Πιανεται η να φυγω;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Σαβ Ιαν 26, 2013 6:59 am, 1 φορά
.katerinasmurf. έγραψε:καλησπερα και απο μενα ειμαι η κατερινα και εχω μια κορουλα που μολις χρονισαμε
σε ευχαριστω και εσυ να χαιρεσε τα ζουζουνιασουVivian έγραψε:.katerinasmurf. έγραψε:καλησπερα και απο μενα ειμαι η κατερινα και εχω μια κορουλα που μολις χρονισαμε
Παιδι μου ομορφοοοο!!! Να σου ζησει!!
xrysaki! έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!ΕΙΜΑΙ Η ΧΡΥΣΑ Κ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑΚΙ 16 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης