26 Απ: δεν την παλευω αλλο Κυρ Ιαν 27, 2013 3:02 am
mama_t_mpempi
Πανταχού παρούσα!
mpempakos1 έγραψε:Lia21 έγραψε:Κορίτσια και εγω έτσι ήμουν αλλα τώρα πια άλλαξα φταίμε και εμείς που θελουμε να τα έχουμε όλα στην εντέλεια όλα σε τάξη σπίτι άντρας κλπ πρέπει να αλλάξετε εσείς και να αφιερώνεται χρόνο για εσάς το ότι ήμαστε μαμάδες και σύζυγοι δεν σημαίνει ότι σταματησαμε να είμαστε γυναίκες.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Όπως τους μάθεις είναι!! Και εγώ από την πρώτη στιγμή όλα στο χέρι του τα είχα και δεν απαίτησα ποτέ να κάνει κάτι. Μέχρι που έμεινα έγκυος και μια μέρα με έπιασαν τα νεύρα μου επειδή σηκώθηκε από το τραπέζι και το άφησε όπως ήταν (αυτό που κάνει τόσα χρόνια άλλωστε επειδή έτσι τον έχω μάθει!) και του λέω -έλεος πια τόσο δύσκολο είναι να πας το πιάτο σου στον νεροχύτη όλα εγώ θα τα κάνω;;;;- η απάντηση του ήταν -τόσα χρόνια ποτέ δεν το έκανα τώρα τι σε έπιασε;;- Του πετάς το πιάτο στο κεφάλι ή όχι;;; Εμ δεν το πετάς στο δικό του αλλά στο δικό σου επειδή ΕΣΥ φταίς! Για να μην είμαι άδικη όμως όταν κάτσαμε ήρεμα του μίλησα και του ζήτησα να με βοηθάει στα βασικά τουλάχιστον δεν έφερε αντίρρηση και την επόμενη κι ολας μέρα είδα διαφορά. Τώρα είμαι στον μήνα μου και όχι μόνο το τραπέζι μαζεύει αλλά βάζει και ηλεκτρική- καθαρίζει τα μπαλκόνια και την σκάλα- πάει σουπερ μάρκετ-μαζεύει τα ρούχα από την απλώστρα και χωρίς να έχει μουρμουρίσει ούτε μία φορά!! Πιστεύω κι εσύ με τον αντρούλη σου αν κάνετε μια ήσυχη κουβέντα χωρίς εντάσεις και του εξηγήσεις ότι έχεις ανάγκη την βοήθεια σου θα στην δώσει!