26 Απ: τα φωτα σας για.......τα γενεθλια μας--δειτε λιγο! Κυρ Ιαν 27, 2013 12:51 pm
mpempakos1
Σιωπηλή δύναμη
arco iris έγραψε:mpempakos1 έγραψε:[
E όχι κοπέλα μου αν είναι έτσι άνοιξε και ζαχαροπλαστείο!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Κάνε την τούρτα σου για το σπίτι που θα τα γιορτάσεις και τα δύο μαζί και για νήπιο-παιδικό κάνε κάτι πιο απλό έτσι κι αλλιώς μπορεί εσένα να σου φαίνεται "σκέτο" στο μάτι αλλά τα παιδάκια θα το απολαύσουν! Κακά τα ψέματα δύσκολοι καιροί για 3 τούρτες!! Φυσικά η απόφαση δική σου είναι και μέχρι να φτάσει και η ώρα των γενεθλίων έχεις χρόνο να το ξανά σκεφτείς και ίσως σου έρθει και κάποια άλλη ιδέα!
ακριβως αυτο........καθε χρονο εκατο γιορτες !!! και πριν τα παιδια που τα κανω σε μια μερα, εχει ο αντρας μου γενεθλια, και μετα ειναι και η κανονικη μερα του ενος παιδιου, που την εχω αλλαξει για να τα κανω μαζι, μετα εχει και γιορτη ο αντρας μου και μετα γενεθλια εγω.....καλα εγω δεν κανω κατι για μενα αλλα και οι υπολοιπες γιορτες δεν ειναι λιγες.....
περυσι ειχα πει θα κανω μονο στον παιδικο παρτακι αλλα τελικα νονοι παπουδες γειτονες εκανα και στο σπιτι.....
φετος ειναι και δυο τα σχολεια δε θα την παλεψω οικονομικα......απ την αλλη μου φωναζει και η μαμα μου να τα ξεχασω αυτα και η αληθεια τοσους μηνες το παιδι μου αντε να φερει καμια σοκοφρετα που το κερασανε, δεν ειχαμε κατι παραπανω......
Ψηφίζω μαμά!! Σε καταλαβαίνω ότι θες να κάνεις το κάτι παραπάνω αλλά τώρα με δυο σχολεία και το σπίτι και τον άντρα σου και χίλια δυο δεν λέει! "Περιττά" έξοδα και κούραση. Κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει πιστεψε με!! Πλέον έτσι είναι μια σοκολατίτσα καμιά σοκοφρετούλα και γεια σας!! Μην το ψάχνεις λοιπόν για τα σχολεία και κάνε το εξτραδάκι σου στην γιορτή στο σπίτι σας που θα είστε και όλοι μαζί και θα το χαρείτε περισσότερο!!