1 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης?? Δευ Ιαν 28, 2013 2:09 pm
mama_neraida
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια ηρθα σε επαφη κατα τη διαρκεια της περιοδου μου και καναμε ελευθερα με τον αντρα μου με την σιγουρια του οτι εχοντας περιοδο ειναι λιγο δυσκολο να μεινω εγκυος...
Απο τοτε ομως (μια εβδομαδα μετα και εχοντας τελειωσει η περιοδος) ειδα αιμα...Ελαχιστο βεβαια αλλα δεν μου εχει ξανασυμβει και νοιωθω καπως περιεργα...Νοιωθω πρησμενη παντου και εχω πολυ ατονια....
Υπαρχει περιπτωση να εμεινα εγκυος???Να σημειωσω οτι δεν εχω πολυκυστικες ωοθηκες γιατι ξερω οτι τοτε υπαρχουν πιθανοτητες εγκυμοσυνης...
Ο κυκλος μου ειναι σχεδον σταθερος καθε μηνα...Με 3-4 μερες αποκλιση καθε φορα αλλα οχι παραπανω...
Ουφφφ.....Θα σκασω μεχρι να πλησιασει ο καιρος για την επομενη περιοδο...
Εγω θελω κι αλλο παιδακι αλλα ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα με τις δουλειες και τα οικονομικα δεν το επιδιωκουμε...
Μηπως να κανω καποιο τεστ???Αλλα και παλι νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις....
Η τελευταια μου περιοδος ηταν στις 18/1...
Απο τοτε ομως (μια εβδομαδα μετα και εχοντας τελειωσει η περιοδος) ειδα αιμα...Ελαχιστο βεβαια αλλα δεν μου εχει ξανασυμβει και νοιωθω καπως περιεργα...Νοιωθω πρησμενη παντου και εχω πολυ ατονια....
Υπαρχει περιπτωση να εμεινα εγκυος???Να σημειωσω οτι δεν εχω πολυκυστικες ωοθηκες γιατι ξερω οτι τοτε υπαρχουν πιθανοτητες εγκυμοσυνης...
Ο κυκλος μου ειναι σχεδον σταθερος καθε μηνα...Με 3-4 μερες αποκλιση καθε φορα αλλα οχι παραπανω...
Ουφφφ.....Θα σκασω μεχρι να πλησιασει ο καιρος για την επομενη περιοδο...
Εγω θελω κι αλλο παιδακι αλλα ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα με τις δουλειες και τα οικονομικα δεν το επιδιωκουμε...
Μηπως να κανω καποιο τεστ???Αλλα και παλι νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις....
Η τελευταια μου περιοδος ηταν στις 18/1...