Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
649 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 649 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Δευ Φεβ 04, 2013 2:10 am

PINAKIII

PINAKIII
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και εμεις advance με δημητριακα κι φαριν λακτε τρωμε!μην ανησυχεις δε παθαινουν τπτ εμενα ειναι 10 μηνων και ολα καλα.απλα εχουν ζαχαρη λενε...τι να σου πω ακολουθω οτι πει η γιατρος μας..αν μου πει να τα αλλαξω θα τα αλλαξω.

27γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Δευ Φεβ 04, 2013 2:11 am

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="nikole20"]εμεις τρωμε το αντβανσ με δημητριακα ,με μπισκοτο και αλλα διαφορα που γραφει για παιδια απο τον6μηνα ,αλλα ο γιατρος μου ειπε πως δε κανει πριν να γινει ενος το παιδι λογο του αγελαδινου γαλατος.λετε να παθουμε τιποτα?[/quote

Εμαs ο γιατροs μαs ξεκινησε στον 8 μηνα γιαουρτακι.Μεχρι τωρα και εγω αυτα τηs εδινα αλλα δοκιμασα αυτο που μαs προτεινε η Μυρτω πιο πανω και τωρα δεν το αλλαζω.Αυτα τα παιδικα του εμποριου δεν ειναι και οτι καλυτερο.Τι καλυτερο απο το να ταιζειs το παιδι σου με κατι που το εχειs φτιαξει εσυ και ξερειs τι εχει μεσα?Βεβαια ρωτα πρωτα τον παιδιατρο γιατι οπωs καταλαβα το μωρο ειναι μικρο και ισωs να μην μπορει ακομα να φαει κατι που εχει φρεσκο γαλα.

28γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Δευ Φεβ 04, 2013 3:53 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ ωραια ιδεα το σπιτικο γιαουρτι! θα το δοκιμασω κι εγω κι ελπιζω να μου πετυχει! ευχαριστουμε πολυ για την συνταγη γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 417472

ασχετο αυτο που θα πω, αλλα τα αντβανς δεν ειναι γιαουρτι βρε κοριτσια, ειναι επιδορπια γιαουρτιου το γραφει και πανω. ειναι δλδ γλυκισμα,με αρκετη ζαχαρη. πρεπει να γραφει καλλιεργεια γιαουρτιου πανω στην συσκευασια.

29γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Δευ Φεβ 04, 2013 4:08 am

φραουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμεις περναμε το teddi βιολογικο απο τα αβ οπως επισης και απο τα βιολογικα καταστηματα....εινι πιο φτηνο απο τα δελτα και τα νουνου...και διαφορετικο στη γευση....

30γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Πεμ Φεβ 07, 2013 3:15 am

nikole20

nikole20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ρε κοριτσια ναι εχετε δικαιο ειναι επδορπιο γιαουρτιου, ναι ομως δε γραφει κατι για ζαχαρη!!!
και γενικα πιστευω ολα πια αυτα που δινουμε στα παιδια μας πχ κρεμα μπισκοτο κτλ (σε σκονη και προσθετουμε νερο)παλι εχει ζαχαρη !!

τι να του δινω?
ξερω πως δεν ειναι εδω το σωστο θεμα αλλα ας με συγχωρεσετε σας παρακαλω

το πρωι κατα τις7 πινουμε 150γαλα
κατα τις 9-10 θα φαμε τη φρουτοκρεμα με και το αυγο κροκο,τωρα μεχρι να ερθει η ωρα για το μεσημεριανο 1.30 συνηθως τι να του δινω??για να αποφευγω το επιδορπιο?
μετα κατα της 4τι να του δωσω για να αοφυγω το επιδορπιο γαλακτος?
και στις 6τρωει την κρεμουλα του ! και στις 9το γαλα του 300.
ενδιαμεσα τι να του δινω νιωθω οτι δε τρωει καλα!!! Shocked Sad Sad τωρα γινομαστε 10μηνων!βοηθηστε με σας παρακαλω!! γιαουρτι καθε αυτου δε μας αφηνει ογιατρος,εδω του ειπα για το επιδορπιο το οποιο εχει αγελαδινο και ειπε οχι αλλα τι να του δινω ρε κοριτσια!!

31γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Πεμ Φεβ 07, 2013 3:22 am

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΦΑΚΙ έγραψε:
μυρτω έγραψε:λοιποοοον,παιρνεις γαλα οποιο θελεις,ενα λιτρο(εγω παιρνω ολυμπος βιολογικο),το βραζεις κ το αφηνεις να γινει χλιαρο(δλδ να βαζεις μεσα το δαχτυλο σου κ να μπορεις να το κρατησεις χωρις να καεις).
μετα παιρνεις τη μαγια(δλδ ενα φλυτζανι απο γιαουρτι που εχει καλλιεργεια γιαουρτης στα συστατικα του,οσο γιαουρτια εχουν πετσα,εχουν κ καλλιεργεια),το ριχνεις μεσα στο γαλα κ το ανακατευεις καλα καλα.
κουκουλωνεις με μια κουβερτουρα για κανα 4ωρο μεχρι να πηξει.
το βαζεις στο ψυγειο κ ετοιμο!
εγω μετα το βαζω κ σε βαζακια,γυρω στα 6 βγαινουν!

Καταπληκτικη ιδεα!!!!!!!
Ευχαριστούμε πολύ!

32γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Πεμ Φεβ 07, 2013 3:27 am

μυρτω

μυρτω
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλε με μπερδερδεψες!ποσα γευματα το δινεις το μωρουλι;
να σου πω τι εδινα εγω οταν ηταν στην ηλικια του δικου σου;λοιποοοον
7:γαλα
9:αυγο κροκο
11:φρουτοκρεμα
14:μεσημεριανο
μετα κοιμοταν 2-5 κ μολις ξυπνουσε εδινα ή κρεμα(σπανια)
ή κουακερ που το εφτιαχνα με νερο,γιατι δεν εκανε ακομα να πιει αγελαδινο γαλα,κ ελιωνα κ μια μπανανα μεσα,
ή τραχανα λαχανικων που ειχα βρει σ ενα μαγαζι με βιολογικα
8.30 γαλα κ νανι
νομιζω παντως πως μια χαρα τρωει το μωρο σου,μην αγχωνεσαιSmile

33γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Πεμ Φεβ 07, 2013 3:28 am

μυρτω

μυρτω
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toutounaki έγραψε:
ΕΦΑΚΙ έγραψε:
μυρτω έγραψε:λοιποοοον,παιρνεις γαλα οποιο θελεις,ενα λιτρο(εγω παιρνω ολυμπος βιολογικο),το βραζεις κ το αφηνεις να γινει χλιαρο(δλδ να βαζεις μεσα το δαχτυλο σου κ να μπορεις να το κρατησεις χωρις να καεις).
μετα παιρνεις τη μαγια(δλδ ενα φλυτζανι απο γιαουρτι που εχει καλλιεργεια γιαουρτης στα συστατικα του,οσο γιαουρτια εχουν πετσα,εχουν κ καλλιεργεια),το ριχνεις μεσα στο γαλα κ το ανακατευεις καλα καλα.

Καταπληκτικη ιδεα!!!!!!!
Ευχαριστούμε πολύ!

το δοκιμασες;
ελπιζω να το κανεις κ να σου αρεσειSmile

34γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Πεμ Φεβ 07, 2013 3:41 am

nikole20

nikole20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μυρτω έγραψε:καλε με μπερδερδεψες!ποσα γευματα το δινεις το μωρουλι;
να σου πω τι εδινα εγω οταν ηταν στην ηλικια του δικου σου;λοιποοοον
7:γαλα
9:αυγο κροκο
11:φρουτοκρεμα
14:μεσημεριανο
μετα κοιμοταν 2-5 κ μολις ξυπνουσε εδινα ή κρεμα(σπανια)
ή κουακερ που το εφτιαχνα με νερο,γιατι δεν εκανε ακομα να πιει αγελαδινο γαλα,κ ελιωνα κ μια μπανανα μεσα,
ή τραχανα λαχανικων που ειχα βρει σ ενα μαγαζι με βιολογικα
8.30 γαλα κ νανι
νομιζω παντως πως μια χαρα τρωει το μωρο σου,μην αγχωνεσαιSmile

σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες

δε ξερω θελω να εχει ποικιλια και πανω απο ολα να τρωει υγειηνα,
αλλα τωρα πια μου μπηκαν ψυλλοι στα αυτι μηπως εχουν ποοολυ ζαχαρη και αντι γενικα να κανω καλο κανω κακο στο παιδι?
εχει μονο 2δοντακια και το υψος του 72 8,500κιλα πριν ενα μηνα(9μηνων)
.
εχω τραχανα αλλα δε ειναι ουτε βιολογικος ουτε λαχανικων σκεφτομουν να του το βαλω στο φαι του αλλα μηπως αντι να του δινω ολα αυτα που δε ξερω και απο που ερχοντε να του δινω σαν και εσενα κουακερ και τραχανα!!
τι αλλο μπορω ??χτες δοκιμασα και το κοιμαμαι μεγαλωνω αλλα δε του αρεσε μεσα στο γαλα μηπως να του ριχνω μεσα σε κατι αλλο??
χωρις πλακα εχω πελαγωσει...μηπως δε παιρνει και βιταμινες το μωρακι μας!

35γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Πεμ Φεβ 07, 2013 4:15 am

μυρτω

μυρτω
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κ εγω σαν κ εσενα αγχωνομουν στην αρχη..κ τωρα δλδSmile
νομιζω πως τραχανα κανονικο δεν κανει ακομα,γιατι εχει γαλα(μπορει να λεω κ βλακειες!)
τον τραχανα λαχανικων η παιδιατρος μου τον προτεινε κ τον πηρα.εχει μεσα καροτο,κολοκυθι,κρεμμυδι,σεληνο κ αλλα.κ πηρα μισο κιλο,γυρω στα 3 ευρω!
εκει που μενεις εχει κανα μαγαζι με βιολογικα;
το κουακερ βολευει πολυ γιατι γινεται σα κρεμουλα,κ εισαι σιγουρη οτι δεν εχει ζαχαρη(μετα το χρονο μπορεις να βαζεις κ μελι).
να σου πω την αληθεια τις κρεμες κ εγω δεν τις πολυσυμπαθουσα γιατι ειναι τιγκα στη ζαχαρη,αλλα στην ηλικια που ειναι το μωρακι σου,δεν εχεις κ πολλες επιλογες νομιζω..
μετα το χρονο ομως θα μπορεις να κανεις πολλα:
τοστ,ρυζογαλο,αυγοφετες,τυροπιτακια,ομελετα,πιτσα με δικη σου ζυμη κ κασερακι κ διαφορα αλλα σπιτικα που θα ξερεις τα υλικα κ θα εισαι σιγουρη οτι τρεφεται σωστα.
ααα,τωρα που το θυμηθηκα,οταν ηταν ετσι μικρουλα η κορη μου,γι απογευματινο της εδινα καμια φορα χορτοσουπα ή κριθαρακι με ντοματουλα.
δοκιμασε τα αν θελεις.μπορεις να δινεις εναλλαξ κουακερ,χορτοσουπα,κριθαρακι,κ τραχανα αν βρεις.μια χαρα φαγακια!
θα σ αφησω τωρα μηπως κ κοιμηθω λιγο τωρα που κοιμουνται τα θηριακια!
αν σκεφτω κ τπτ αλλο θα σου πωSmile

36γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Πεμ Φεβ 07, 2013 4:18 am

μυρτω

μυρτω
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αφου τρωει φρουτα κ τρωει κ το μεσημεριανο,κ το γαλα,μια χαρα βιταμινες παιρνει!
κ μια χαρα αναπτυξη εχει!να το χαιρεσαι!)
αα κ μια κ ειπες για δοντια,η κορη μου εβγαλε τα δυο πρωτα οταν εγινε 11 μηνων!

37γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Πεμ Φεβ 07, 2013 4:34 am

toutounaki

toutounaki
Θα το φτιάξουμε κι εμείς!
Ξανα- ευχαριστούμε! γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 417472

38γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Πεμ Φεβ 07, 2013 11:35 am

nikole20

nikole20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μυρτω έγραψε:κ εγω σαν κ εσενα αγχωνομουν στην αρχη..κ τωρα δλδSmile
νομιζω πως τραχανα κανονικο δεν κανει ακομα,γιατι εχει γαλα(μπορει να λεω κ βλακειες!)
τον τραχανα λαχανικων η παιδιατρος μου τον προτεινε κ τον πηρα.εχει μεσα καροτο,κολοκυθι,κρεμμυδι,σεληνο κ αλλα.κ πηρα μισο κιλο,γυρω στα 3 ευρω!
εκει που μενεις εχει κανα μαγαζι με βιολογικα;
το κουακερ βολευει πολυ γιατι γινεται σα κρεμουλα,κ εισαι σιγουρη οτι δεν εχει ζαχαρη(μετα το χρονο μπορεις να βαζεις κ μελι).
να σου πω την αληθεια τις κρεμες κ εγω δεν τις πολυσυμπαθουσα γιατι ειναι τιγκα στη ζαχαρη,αλλα στην ηλικια που ειναι το μωρακι σου,δεν εχεις κ πολλες επιλογες νομιζω..
μετα το χρονο ομως θα μπορεις να κανεις πολλα:
τοστ,ρυζογαλο,αυγοφετες,τυροπιτακια,ομελετα,πιτσα με δικη σου ζυμη κ κασερακι κ διαφορα αλλα σπιτικα που θα ξερεις τα υλικα κ θα εισαι σιγουρη οτι τρεφεται σωστα.
ααα,τωρα που το θυμηθηκα,οταν ηταν ετσι μικρουλα η κορη μου,γι απογευματινο της εδινα καμια φορα χορτοσουπα ή κριθαρακι με ντοματουλα.
δοκιμασε τα αν θελεις.μπορεις να δινεις εναλλαξ κουακερ,χορτοσουπα,κριθαρακι,κ τραχανα αν βρεις.μια χαρα φαγακια!
θα σ αφησω τωρα μηπως κ κοιμηθω λιγο τωρα που κοιμουνται τα θηριακια!
αν σκεφτω κ τπτ αλλο θα σου πωSmile

οταν λες χορτοσουπα η κριθαρακι με ντοματα ...θα τα αλεθω??θα τα κανω σαν το μεσημεριανο του??

39γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Πεμ Φεβ 07, 2013 11:45 am

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλα Μυρτω μου εξπερ εισαι στη διατροφη!.Απλα να συμπληρωσω οτι κανονικο τραχανα μαs επετρεψε ο παιδιατροs μετα τον 8 μηνα.Αυτο με τον τραχανα λαχανικων δεν ηξερα καν οτι υπαρχει.

40γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Πεμ Φεβ 07, 2013 12:24 pm

μυρτω

μυρτω
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι μπορεις να τα αλεσεις!απλως βαζεις λιγοτερη ποσοτητα..εγω τωρα δεν της τα αλεθω πια..αλλα μεχρι το χρονο τα πιο πολλα αλεσμενα τα ετρωγεSmile
εφακι η μαμα μου ευθυνεται για ολα!χαχα!
απο μικρες με την αδερφη μου μας κυνηγουσε με τα φρουτα,τα βιολογικα κ ολα τα υγιεινα.ε ο,τι κοροιδευα,τα ιδια κανω κ εγω τωρα!

41γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Τρι Φεβ 19, 2013 11:22 am

le petit prince

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κοριτσια καλησπερα με λενε ειρηνη και εχω ενα πριγκηπα 8 μηνων και ψαχνομαι πολυ με την διατροφη του δεν μου αρεσουν καθολου τα τυποποιημενα παιδικα και καλα γιαουρτια και ολα τα συναφη.προσπαθω και του δινω πραγματα που φτιαχνω μονη μου οπως πουρες καστανου η πουρες αβοκαντου και παιρνω και βιολογικες κρεμες .του δινω γιαουρτακιασπρο στραγγιστο με μουσλι η βρωμη της holle του ολυμπου το βιολογικο ειναι για την ηλικια του?επειδη θηλαζω δεν ξερω απο ποτε μπορεις να του δινεις φρεσκο γαλα? Razz

42γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Τρι Φεβ 19, 2013 11:24 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου ειρηνη. εγω θηλασα την κορη μου 9 μηνες, επειτα συνεχισα με σκονογαλα βιολογικο τηα holle και φρεσκο της εδωσα μετα τον 1,5 χρονο.

43γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Τρι Φεβ 19, 2013 12:03 pm

toutounaki

toutounaki
μυρτω έγραψε:
toutounaki έγραψε:
ΕΦΑΚΙ έγραψε:

Καταπληκτικη ιδεα!!!!!!!
Ευχαριστούμε πολύ!

το δοκιμασες;
ελπιζω να το κανεις κ να σου αρεσειSmile
το δοκίμασα και ήταν τέλειο! πανεύκολο1!! ευχαριστούμε γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 536304

44γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Τρι Φεβ 19, 2013 12:28 pm

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
le petit prince έγραψε:κοριτσια καλησπερα με λενε ειρηνη και εχω ενα πριγκηπα 8 μηνων και ψαχνομαι πολυ με την διατροφη του δεν μου αρεσουν καθολου τα τυποποιημενα παιδικα και καλα γιαουρτια και ολα τα συναφη.προσπαθω και του δινω πραγματα που φτιαχνω μονη μου οπως πουρες καστανου η πουρες αβοκαντου και παιρνω και βιολογικες κρεμες .του δινω γιαουρτακιασπρο στραγγιστο με μουσλι η βρωμη της holle του ολυμπου το βιολογικο ειναι για την ηλικια του?επειδη θηλαζω δεν ξερω απο ποτε μπορεις να του δινεις φρεσκο γαλα? Razz

Σημερα ειχαμε αυτη την συζητηση με τον παιδιατρο μαs.Eμενα ειναι 18 μηνων η δικια μου και ακομα πινουμε γαλα σκονη.Παρολο που μαs επιτρεπει να τηs φτιαχνω κρεμεs και γιαουρτι με φρεσκο γαλα στο να πινει γαλα επιμενει στην σκονη μεχρι 2 ετων γιατι,απ'ότι μαs ειπε ειναι πιο εμπλουτισμενη απο το φρεσκο.Θα σου ελεγα να ρωτησειs τον παιδιατρο σαs.

45γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Τετ Φεβ 20, 2013 2:34 am

le petit prince

trilly έγραψε:γεια σου ειρηνη. εγω θηλασα την κορη μου 9 μηνες, επειτα συνεχισα με σκονογαλα βιολογικο τηα holle και φρεσκο της εδωσα μετα τον 1,5 χρονο.
καλημερα σε ευχαριστω που μου απαντησες το απογευμα εκτος απο γιαουρτι και κρεμα τι αλλο δινεις?
Smile

46γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Τετ Φεβ 20, 2013 2:40 am

le petit prince

ΕΦΑΚΙ έγραψε:
le petit prince έγραψε:κοριτσια καλησπερα με λενε ειρηνη και εχω ενα πριγκηπα 8 μηνων και ψαχνομαι πολυ με την διατροφη του δεν μου αρεσουν καθολου τα τυποποιημενα παιδικα και καλα γιαουρτια και ολα τα συναφη.προσπαθω και του δινω πραγματα που φτιαχνω μονη μου οπως πουρες καστανου η πουρες αβοκαντου και παιρνω και βιολογικες κρεμες .του δινω γιαουρτακιασπρο στραγγιστο με μουσλι η βρωμη της holle του ολυμπου το βιολογικο ειναι για την ηλικια του?επειδη θηλαζω δεν ξερω απο ποτε μπορεις να του δινεις φρεσκο γαλα? Razz

Σημερα ειχαμε αυτη την συζητηση με τον παιδιατρο μαs.Eμενα ειναι 18 μηνων η δικια μου και ακομα πινουμε γαλα σκονη.Παρολο που μαs επιτρεπει να τηs φτιαχνω κρεμεs και γιαουρτι με φρεσκο γαλα στο να πινει γαλα επιμενει στην σκονη μεχρι 2 ετων γιατι,απ'ότι μαs ειπε ειναι πιο εμπλουτισμενη απο το φρεσκο.Θα σου ελεγα να ρωτησειs τον παιδιατρο σαs.
καλημερα σε ευχαριστω σημερα που θα παω στο παιδιατρο θα τον ρωτησω σκεφτομαι να εξαντλησω ολα τα περιθωρια μητρικου και μετα να προβω σε αλλες μεθοδους αλλα θα ηθελα να ξερω.στο ντουλαπι μου εχω για παν ενδεχομενο το βιολογικο σε σκονη τηςfrezylac ειναι καλυτερο της holle?ισχυει οτι τα βιολογικα μυριζουν εντονα?οι κρεμες παντως που δινω της frezylac μυριζουν μια χαρα.να σε ρωτησω τι απογευματινο δινεις εκτος απο γιαουρτι και κρεμα εννοω? Razz

47γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Τετ Φεβ 20, 2013 2:55 am

xrysaki!

xrysaki!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 16 ΜΗΝΩΝ..ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ 5ΠΑΡΑ ΤΡΩΜΕ ΚΡΕΜΑ ΦΑΡΙΝΑ ΜΟΝΟ Κ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΤΡΩΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ..Η ΝΟΥΛΑΚ ΜΠΙΣΚΟΤΟ Η ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΑΣΑΚΙ Η ΒΑΝΙΛΙΑ..ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ;

48γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Τετ Φεβ 20, 2013 3:05 am

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
le petit prince έγραψε:
ΕΦΑΚΙ έγραψε:

καλημερα σε ευχαριστω σημερα που θα παω στο παιδιατρο θα τον ρωτησω σκεφτομαι να εξαντλησω ολα τα περιθωρια μητρικου και μετα να προβω σε αλλες μεθοδους αλλα θα ηθελα να ξερω.στο ντουλαπι μου εχω για παν ενδεχομενο το βιολογικο σε σκονη τηςfrezylac ειναι καλυτερο της holle?ισχυει οτι τα βιολογικα μυριζουν εντονα?οι κρεμες παντως που δινω της frezylac μυριζουν μια χαρα.να σε ρωτησω τι απογευματινο δινεις εκτος απο γιαουρτι και κρεμα εννοω? Razz

Τηs δινω και βρωμη με γαλα που την βραζω και την κανω σαν κρεμα και τραχανα.

49γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Τετ Φεβ 20, 2013 4:02 am

le petit prince

ΕΦΑΚΙ έγραψε:
le petit prince έγραψε:
ΕΦΑΚΙ έγραψε:

Τηs δινω και βρωμη με γαλα που την βραζω και την κανω σαν κρεμα και τραχανα.
πολυ ωραιο και αυτο γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 587529 και εγω του δινω βρωμη με φρουτα ομως γιατι γαλα του δινω το δικο μου οχι ξενο δεν ξερω λες να τον πειραξει αν του βαλω γαλα ενω δεν πινει ξενο? Rolling Eyes

50γιαουρτάκι για μωρά - Σελίδα 2 Empty Απ: γιαουρτάκι για μωρά Τετ Φεβ 20, 2013 4:10 am

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
le petit prince

Απο την στιγμη που δινειs μητρικο γαλα θα μπορουσεs να χρησιμοποιησειs το δικο σου.Ποιοs ο λογοs να δωσειs ξενο?Εμενα ειναι μεγαλη και χρησιμοποιω φρεσκο γαλα.Δεν θηλαζω.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις