1 γεννα στο υγεια της λαρισας Τρι Ιαν 29, 2013 8:59 am
xrisoula
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα κοριτσια,μηπως εχει γεννησει καποια κοπελα στο υγεια ωστε να μου πει τι υσχυει απο τιμες και απο το περιβαλον φυσικα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mum.gr έγραψε:απο τιμες δε θυμαμαι καθολου, εγω εχω καιρο που γεννησα εκει, 3 χρονια, αλλα θα σου πω τι θυμαμαι, καποιες αλλες κοπελες θα σου πουν ποιο προσφατες εμπειριες
λοιποοον, δεν υπαρχει γιατρος stand by και οι μαιες ειναι θεμα τυχης, το 2009 που η κριση δεν ηταν ακομη στα high της και ειχε ηδη ελειψη προσωπικου, χωρις πολυ αγχος, ενας τροπος να το ξεπερασεις αυτο ειναι συμφωνεις με τον γιατρο σου να ειναι εκει οταν θα μπεις και εσυ και να εχεις γνωρισει τη μαια σου απο πριν και να μπορεις να την καλεσεις και να ειναι εκει απο την πρωτη στιγμη που θα μπεις. Μετα την γεννα μου εκαναν ναρκωση χωρις την αδεια μου, το θεωρω λαθος του γιατρου, καλο να το δειυκρινησεις αν τυχον εχεις καοια αλλεργια σαν εμενα!
Αν σου αρεσει η φορτωμενη διακοσμηση βλεπε καφετεριες πλατεια ταχυδρομειου 2004...θα λατρεψεις τις κουρτηνες, τους νηπτηρες κτλ που σε καμια περιπτωση δεν προσφερονται για να αλλαζεις το παιδι σου αν επιλεξεις να το κρατησεις διπλα σου. Γενικα το υγεια εχει ανακαινηστει για να ικανοποιει την κοπελα εκεινη που θελει να γεννησει σε ενα (και καλα) χλιδατο ξενοδοχειο να προλαβει να ξεκουραστει πριν παρει το παιδι σπιτι και δε πολυ καιγεται ουτε για να θυλασει ουτε για να το φροντιζει απο την πρωτη στιγμη.
Το φαγητο ηταν λιγο ακυρο, πρωτη μερα φιλετο με ρυζι...σε λεχωνα... το εδωσα πισω και μου εφεραν μια ωραιοτατη σουπιτσα απο το σπιτι για να ηρεμισω και να αναρωσω...
κατα τ'αλλα με μαιες δεν ειχα επαφη αφου τις εδιωξα οταν μου ειπαν οτι δε θα μπορεσω να θηλασω...και πηγαινα το παιδι μονο για το μπανιο του και το αλλαγμα και το παρακολουθουσα απο το τζαμι...ειχανε 1-2 κοπελες στα 30 παιδια... δηλωσα αποκλειστικο θηλασμο και δεν το σεβαστηκαν καθολου.
Αυτααααα, συγουρα περιμενες να ακουσεις κατι καλυτερο και συγουρα θα το ακουσεις εδω αλλωστε αυτο ειναι υποκειμενικο, απο αυτα που γραφω κρατησε το θεμα γιατρος και μαια για να εισαι ασφαλης, το φαγητο για να μπορεσεις να θηλασεις- αναρωσεις, το θεμα της ναρκωσης και το θεμα του θηλασμου... εγω θεωρω οτι εφτεγε ο γιατρος μου και η δικη μου υπερμετρη αισιοδοξια που την πατησα, καλη γεννα και μην αφησεις τιποτα στην τυχη του!!!! συζητησε τα ΟΛΑ!!!!
kostaslarissa έγραψε:mum.gr ποιον γιατρό είχες αν επιτρέπεται?
Εγώ μια φορά πήγα σε ένα συγκεκριμένο γυναικολόγο εκεί μέσα και εξαφανίστηκα.Μια φίλη μου άσχετο βέβαια με το θέμα που συζητάμε είχε κάποιο γυναικολογικό θέμα και ο γιατρός σε 1,5 μήνα της έκανε ολική αναισθησία 3 φορές για το ίδιο πράγμα.Μέχρι που η κοπέλα απηύδησε και πήγε αλλού και με μια θεραπεία 7 ημερών αποχώρησε το θέμα που είχε.Της είπαν πως ποιος γιατρός έκανε 3 φορές σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα αναισθησία.και πως μπορούσε να πάθει και χειρότερα..
mum.gr έγραψε:kostaslarissa έγραψε:mum.gr ποιον γιατρό είχες αν επιτρέπεται?
Εγώ μια φορά πήγα σε ένα συγκεκριμένο γυναικολόγο εκεί μέσα και εξαφανίστηκα.Μια φίλη μου άσχετο βέβαια με το θέμα που συζητάμε είχε κάποιο γυναικολογικό θέμα και ο γιατρός σε 1,5 μήνα της έκανε ολική αναισθησία 3 φορές για το ίδιο πράγμα.Μέχρι που η κοπέλα απηύδησε και πήγε αλλού και με μια θεραπεία 7 ημερών αποχώρησε το θέμα που είχε.Της είπαν πως ποιος γιατρός έκανε 3 φορές σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα αναισθησία.και πως μπορούσε να πάθει και χειρότερα..
τον δικο σου...τοτε για περιπου 3 μηνες ξεγεννουσε εκει... ετσι μου χε πει κ μενα, παρε εσυ και θα τρεξω...μμμ οπωσδηποτε!! με εβαλε με ραντεβου για προκληση αλλα λογαριαζε χωρις τον ξενοδοχο! το παιδι μου αποφασισε να ερθει 3 ωρες νωριτερα και του χαλασε τον υπνο του κυριου... εσενα ο τοκετος σου ειχε καλη εκβαση? αργοτερα εμαθα οτι τοχει συστημα, μπες και θα ρθω στις 6 να βαλουμε ορο..ετσι τον βολευει τον κυριο...
mum.gr έγραψε:ναι για τον Ηλια τον Αλεξανδρη
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης