26 Απ: ΨΑΧΝΩ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ Τετ Μάης 01, 2013 12:28 am
Βίκυ
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι βέβαια. Μπορούμε να δούμε τη συνολική λύση να ταιριάξουν όλα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
ζουμπι έγραψε: Καλημέρα και καλή Ανάσταση να έχουμε.
Θα ήθελα σε παρακαλώ αν γίνετε να μου στείλεις τιμές για βάφτιση.Σε εσένα μπορούμε να βρούμε και τα ρουχαλάκια;;Πως θα το κάνουμε;;Θες να σου στείλω το mail μου σε π.μ..;;;
NERAIDA_4 έγραψε:Καλησπέρα! Γέννησα και ετοιμάζομαι για την βαπτιση που θα γίνει τελικά όχι τον Οκτώβρη ουτε του χρόνου αλλα τον Νοέμβριο (τοτε βρηκαμε ημερομηνια)! Αλλαξαμε και θέμα βάπτισης! Vespa με vintage αποτέλεσμα και χρώματα γαλάζιο και μπεζ! To μονο που έχω κανονίσει είναι η εκκλησια και το κέντρο ολα τα υπολοιπα τα ξεκινάω τωρα! Αν έχετε κατι με αυτο το θεμα να μου δειξετε θα ημουν ευγνωμων!
NERAIDA_4 έγραψε:Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Είμαι έγκυος και γεννάω τον Απρίλη. Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα κάνουμε την βάπτιση Οκτώβριο ή του χρόνου τον Απρίλιο. Βάπτιση πάντως θα γίνει! Οπότε ψάχνουμε προσφορές για τα πάντα!! Θέμα βάπτισης rocking horse ή αλλιώς κουνιστό αλογάκι ή καρουζέλ και χρώματα μπεζ σιέλ.Ψάχνω για στολισμό εκκλησίας και κέντρου, ψάχνω κέντρο για φαγητό, φωτογράφο και βιντεοσόπιση, γλυκά, τούρτα, μπομπονιερες, βιβλίο ευχών, προσκλητήρια, ψυχαγωγία για παιδάκια..εντάξει νομίζω φτάνουν. Παρθένος γαρ και όλα τα κανονίζω νωρίτερα! Λοιπόν κάθε προσφορά δεκτή!!
Καλημερα και με το καλο οτα θελησεισ μπεσ στο photographersbaby.blogspot.com να δεισ δουλεια μου και με καλεσ τιμεσ.συδερενιο το μωρακι σασNERAIDA_4 έγραψε:Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Είμαι έγκυος και γεννάω τον Απρίλη. Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα κάνουμε την βάπτιση Οκτώβριο ή του χρόνου τον Απρίλιο. Βάπτιση πάντως θα γίνει! Οπότε ψάχνουμε προσφορές για τα πάντα!! Θέμα βάπτισης rocking horse ή αλλιώς κουνιστό αλογάκι ή καρουζέλ και χρώματα μπεζ σιέλ.Ψάχνω για στολισμό εκκλησίας και κέντρου, ψάχνω κέντρο για φαγητό, φωτογράφο και βιντεοσόπιση, γλυκά, τούρτα, μπομπονιερες, βιβλίο ευχών, προσκλητήρια, ψυχαγωγία για παιδάκια..εντάξει νομίζω φτάνουν. Παρθένος γαρ και όλα τα κανονίζω νωρίτερα! Λοιπόν κάθε προσφορά δεκτή!!
αποστολοσ έγραψε:
Καλημερα και με το καλο οτα θελησεισ μπεσ στο photographersbaby.blogspot.com να δεισ δουλεια μου και με καλεσ τιμεσ.συδερενιο το μωρακι σασ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης