1 Βαφτιση με θεμα σχολείο Τετ Φεβ 06, 2013 10:29 am
marikaki123
Σιωπηλή δύναμη
βαφτιση με θεμα το σχολείο σε κοριτσάκι !!!!!τι λέτε?καλό? για προτείνετε χρυσοχεριδες!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την black beauty στις Τετ Φεβ 06, 2013 10:42 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την antonia32 στις Πεμ Φεβ 07, 2013 6:08 am, 1 φορά
Τελεια ιδεα οι κασετινες! Σε μια βαπτιση που ειχα παει περσυ ειχαν για τα παιδια μπομπονιερα παιδικο κλασσιμο παραμυθι και μου αρεσε πολυelenisimo έγραψε:Και εμεις αυτο το θεμα θα εχουμε αφου η βαφτιση θα γινει (εκτος απροοπτου) 8 Σεπτεμβρη (μια μερα πριν τα γενεθλεια των παιδιων). Τα προσκλητηρια θα ειναι σαν τετραδια ή σαν μικρα βιβλιαρακια και οι μπουμπουνιερες θα ειναι υφασματινες κασετινουλες, με τυπωμενα πανω τα ονοματα των αγοριων και γεματες με διαφορα σχολικα (εχω την ευκολια να το κανω αφου εχουμε βιβλιοπωλειο στην οικογενεια και εννοειται οι τιμες θα μου βγουν πολυ κατω απο το "κανονικο" κοστος). Το θεμα ειναι η κουμπαρα που νομιζω πως δεν εχει μπει στο κλιμα, θελει να ντυθουμε πετροβασιλη και γιαδικιαρογλου (ή πως τις λεγαν) και ο αντρας μου να στεκεται ακινητος και να λεει μονο "βεβαιως βεβαιως"
marikaki123 έγραψε:ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ!!!ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΤΡΩΕΙ?ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ!!!ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΑΝ ΔΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Η ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!!ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!!ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΒΑΦΤΙΣΗ.
marikaki123 έγραψε:θα δώσεις προσκλητηρια μαζί με την μπομπονιερα?εμείς έτσι κάνουμε εδώ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης