Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
724 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 724 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

vetaki..!

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
να στα πει ΟΧΙ να στα επιβαλλει!!!!!εσενα επηρεαζει την ζωη σου,δεν σου λεει απλα την γνωμη της...εχει διαφορα!!!!

mana me tous 2 gious

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
vetaki..! έγραψε:
Lia21 έγραψε:ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ,,,,,,,,,,

ελπίζω να καταλαβαίνεις αυτο που σου γράφω άλλο η οικογένεια σου (εσύ ο άντρας σου τα παιδιά σας ))
Και άλλο οι γονείς μας/ του .διαχωρισετα

ειπες σε 2 σειρες οτι εγραψα σε ενα κατεβατο!!!!!!

ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!
Sad

Lia21

Lia21
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δύσκολα τα κάνουμε εμείς

Σίγουρα η μητέρα σου έχει ευθύνες στο κεφάλι κυρίως με τον αδερφό σου
Αλλα δεν ευθύνεσαι εσυ
Αν εσύ γιατί μόνο εσυ μπορείς βάλεις την μητέρα σου στην θέση της ( γιατί αν μιλήσεις εσύ όσο και να θυμωσει θα είσαι πάντα το παιδι της ενώ αν μιλήσει ο άντρας σου θα γίνει κακός ) τότε ολα θα αλλάξουν.
Μονή σου είπες ότι ο άντρας σου στάθηκε δίπλα σου σε ολα
Ελα λίγο στην θέση του δικαιολόγησε τον
Αν ήταν η πεθερά σου θα σου άρεσε ;;;

Στο ξαναλέω οικογένεια σου πλεον είναι ο άντρας σου και τα παιδιά σας
Οι υπόλοιποι είναι εκτός και προς θεού δεν εννοω τους διαγράψουμε απ την ζωη μας .απλα έχουν την θέση που πρεπει διακριτικά .
Κανε τα δικά σου λάθη σαν σύζυγος και σανμητέρα όχι τα; Λάθη που θέλουν οι άλλοι για σένα ακόμα και αν προκειτε για τους γονείς μας .

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μου θυμίζεις εμένα...και στο θέμα του άντρα σου αλλά και στο θέμα της μαμα σου.
αυτό το ζωντοχείρα το είχα νιώσει στο πετσί μου για 2 χρόνια...όπου πήγαινα ήμουν μόνη μου με τον μικρό η μόνη μου γενικώς.
εμείς βέβαια δεν είχαμε το γήπεδο είχαμε τις μηχανές τους φίλους τους καφέδες κτλ.
έπαθα κατάθλιψή όλη μέρα έκλαιγα του τα έλεγα με το καλό με το κακό τιποτα μου την έλεγε κιόλας που ολή μέρα κάθομαι και αυτός δουλεύει και θέλει χρόνο για τον εαυτό του.
οκ ξεκίνησα και εγώ να κάνω τα πάντα μόνη μου βόλτα με το παιδι με τις φιλες μου παντού...και σε αυτόν τίποτα σταμάτησα να γκρινιάζω και έδειχνα και χαρούμενη...
μέχρι που μι μέρα ακούω το εξής θέλεις να πάρουμε το παιδί να πάμε καμια βόλτα (νόμιζε οτι θα πετάξω απο την χαρά μου)και η απάντηση η δικιά μου μπά έχω κανονήσει να πάω για καφέ με τον μικρό και τις φίλες μου το κανονίζουμε για κάποιο άλλο απόγευμα...κόκκαλο αυτός.
ε λοιπόν το πείρε το μήνυμα...
πέρασσε πολύς καιρός η κόντρα δεν έβγαινε πουθενα η αδιαφορία όμως?
όταν λέω αδιαφορία για να μην παρεξηγηθώ ήταν όσο αφορά τον χρόνο μου μαζί του κατα τα άλλα κυρια το σπίτι μου άψωγο τα ρούχα του πεντακάθαρα απλά είχα κόψει την μουρμουρα που στην τελική τους δίνει και αξία!

mana me tous 2 gious

ΡΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ???ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ = ΚΑΝΕΝΑ !!(ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ, ΤΟ ΛΕΩ ΕΜΠΙΡΙΚΑ)ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΠΗΓΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ 4 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟ!!ΦΟΒΑΜΕ ΝΑ ΒΓΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΝΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ !!Crying or Very sad Crying or Very sad
ΦΤΕΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΦΤΕΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΦΤΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΦΤΕΩ ΕΓΩ?????? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΟΥΝ!!!
ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑΜΕ ΑΧΑΧΧΑΧΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ(ΓΕΝΝΕΣ ΚΙΛΑ ΝΕΥΡΑ ΚΤΛ...)

mana me tous 2 gious

ΤΑ ΛΕΩ Σ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΙΜΕΝΙΚΕΣ!!!! Razz Razz Razz

louloudaki mou

louloudaki mou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ria έγραψε:μου θυμίζεις εμένα...και στο θέμα του άντρα σου αλλά και στο θέμα της μαμα σου.
αυτό το ζωντοχείρα το είχα νιώσει στο πετσί μου για 2 χρόνια...όπου πήγαινα ήμουν μόνη μου με τον μικρό η μόνη μου γενικώς.
εμείς βέβαια δεν είχαμε το γήπεδο είχαμε τις μηχανές τους φίλους τους καφέδες κτλ.
έπαθα κατάθλιψή όλη μέρα έκλαιγα του τα έλεγα με το καλό με το κακό τιποτα μου την έλεγε κιόλας που ολή μέρα κάθομαι και αυτός δουλεύει και θέλει χρόνο για τον εαυτό του.
οκ ξεκίνησα και εγώ να κάνω τα πάντα μόνη μου βόλτα με το παιδι με τις φιλες μου παντού...και σε αυτόν τίποτα σταμάτησα να γκρινιάζω και έδειχνα και χαρούμενη...
μέχρι που μι μέρα ακούω το εξής θέλεις να πάρουμε το παιδί να πάμε καμια βόλτα (νόμιζε οτι θα πετάξω απο την χαρά μου)και η απάντηση η δικιά μου μπά έχω κανονήσει να πάω για καφέ με τον μικρό και τις φίλες μου το κανονίζουμε για κάποιο άλλο απόγευμα...κόκκαλο αυτός.
όταν λέω αδιαφορία για να μην παρεξηγηθώ ήταν όσο αφορά τον χρόνο μου μαζί του κατα τα άλλα κυρια το σπίτι μου άψωγο τα ρούχα του πεντακάθαρα απλά είχα κόψει την μουρμουρα που στην τελική τους δίνει και αξία!
αυτο ακριβως ειχα κανει κι εγω.εγγυημενο αποτελεσμα.δεν θελει στενοχωρια θελει ''στρατηγικη'' οταν καταλαβουν οτι εχεις κι αλλες ασχολιες αρχιζουν και παιρνουν το μηνυμα. Wink

????????

Επισκέπτης
ria έγραψε:μου θυμίζεις εμένα...και στο θέμα του άντρα σου αλλά και στο θέμα της μαμα σου.

ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΠΙΑΝΕΙ..ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ

shineon

shineon
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kορίτσια η αδιαφορία και η μη μουρμούρα είναι καλό.Όταν όμως η αδιαφορία είναι πραγματική (δλδ αν όντως αδιαφορείς τότε τι γίνεταιWink.Γιατί πιστεύω ότι όταν το κάνεις μία δύο τότε γίνεται και στη πράξη και τότε πραγματικά έχεις αποξενωθείς και δεν έχεις καμία σχέση με το άτομο που έχεις παντρευτεί.Αυτό το σύστημα μακροπρόθεσμα δλδ τείνει να γίνει καθεστώς και τότε πίστεψε με γίνεσαι κανονική ζωντοχήρα.Καλύτερα μια συζήτηση με ανοιχτά χαρτια,χωρίς κατηγορίες όπως είπε και μια κοπέλα πιο πάνω παρά το μία σου και μία μου.Τώρα όσο για τα επιμερους προβλήματα νομίζω με έχουν καλύψει οι προηγούμες απαντήσεις.

http://shineon-n-on.blogspot.com

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι σίγουρα όταν έχεις 2 παιδάκια είναι δύσκολο το καταλαβαίνω.
να σου πω κάτι εγώ είχα κάνει άπειρες συζητήσεις μαζί του με ανοιχτα χαρτιά δεν γινόταν τίποτα επειδή πιστεύω πως κανένας δεν θέλει να αισθάνεται ότι είσαι "κρεμασμένη" επανω του ίσως αν τους δείξεις ότι έχεις κ αλλά ενδιαφέροντα να ταρακούνηθουν λίγο.
εντάξει δεν λέω αδιαφορία να διαλύσεις τον γάμο σου όχι βέβαια
φερε τις φίλες σου σπίτι αστού το ένα παιδί πάρε το άλλο να πας μια βόλτα βρες τρόπο να του δείξεις πως ναι μεν για σένα το παν είναι αυτός κ τα παιδάκια σας αλλά είσαι κ εσυ άνθρωπος κ έχεις ανάγκη να κανείς κ εσυ κάποια πράγματα για σένα!

shineon

shineon
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Όλα σωστά κορίτσια!Απλά ότι κι αν κάνετε να το κάνετε με αγάπη προς τον εαυτό σας και προς τον άντρα σας.Θυμηθείτε ότι ό,τι γίνεται γίνεται για να φιάξουν τα πράγματα,όχι για να αποτελειώσουν!

http://shineon-n-on.blogspot.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις