Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
despoinag έγραψε:
Ευάκι έγραψε:χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!μου θυμισες ενα ανεκδοτο!!!να το πω???θα ειμαι πολυ εκτος θεματος??????
Ευάκι πες το!

Εμένα μου θυμίζει τη λαϊκή ρήση ΣΤΟΛΙΣΤΙΚΕ Η ΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΜΕΙΝΕ (Απόμεινε). Very Happy Very Happy Very Happy

Ριχτο!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι τρεις φιλοι που εδω και πολλα χρονια πηγαινουν καθε χρονο τις ιδιες παντα μερες στο βουνο και κυνηγαν αγριογουρουνα.φετος ομως τα πραγματα ειναι δυσκολα πολυ!!!η γυναικα του γιαννη δεν τον αφηνει με τιποτα να παει.βρε την πιασαν με το καλο βρε αγριεψε ο γιαννης τιποτα αυτη.τελικα το πηραν αποφαση οτι θα πανε οι 2 τους χωρις τον γιαννη.
φτανουν την προκαθορισμενη μερα στο βουνο,στο γνωστο σημειο και βλεπουν τον γιαννη!!!!!!!!!!!!!ειχε στησει σκηνη,ειχε μαζεψει ξυλα,ειχε αναψει φωτια!!!καλα ρε, του λενε, αφου δε θα ερχοσουν!!!τι εγινε???
που να σας τα λεω παιδια λεει ο αλλος,χθες βραδυ η γυναικα μου ετοιμασε (καλη ωρα η δεσποινα)δειπνο,κερια,η μπανιερα γεματη αιθερια ελαια και αυτη φορουσε κατι πολυ διαφανα εσωρουχακια!!!καποια στιγμη με παει στην κρεβατοκαμαρα και ειχε χειροπεδες και σκοινια!μου λεει "δεσε με" ε την δενω κι εγω!και μετα λεει "τωρα κανε οτι γουσταρεις!!!"
ε τα μαζεψα και να'μαι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Laughing Laughing Laughing

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
<<ΩΡΑΙΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ>>ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΛΥΤΗ....

sktv

sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευάκι έγραψε:ειναι τρεις φιλοι που εδω και πολλα χρονια πηγαινουν καθε χρονο τις ιδιες παντα μερες στο βουνο και κυνηγαν αγριογουρουνα.φετος ομως τα πραγματα ειναι δυσκολα πολυ!!!η γυναικα του γιαννη δεν τον αφηνει με τιποτα να παει.βρε την πιασαν με το καλο βρε αγριεψε ο γιαννης τιποτα αυτη.τελικα το πηραν αποφαση οτι θα πανε οι 2 τους χωρις τον γιαννη.
φτανουν την προκαθορισμενη μερα στο βουνο,στο γνωστο σημειο και βλεπουν τον γιαννη!!!!!!!!!!!!!ειχε στησει σκηνη,ειχε μαζεψει ξυλα,ειχε αναψει φωτια!!!καλα ρε, του λενε, αφου δε θα ερχοσουν!!!τι εγινε???
που να σας τα λεω παιδια λεει ο αλλος,χθες βραδυ η γυναικα μου ετοιμασε (καλη ωρα η δεσποινα)δειπνο,κερια,η μπανιερα γεματη αιθερια ελαια και αυτη φορουσε κατι πολυ διαφανα εσωρουχακια!!!καποια στιγμη με παει στην κρεβατοκαμαρα και ειχε χειροπεδες και σκοινια!μου λεει "δεσε με" ε την δενω κι εγω!και μετα λεει "τωρα κανε οτι γουσταρεις!!!"
χαχαχαχαχαχαχ καλο!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

roulaf

roulaf
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
αχ και εγω που νομιζα οτι μονο του δικου μου τουχουν πεσει βαρια τα 7 χρονια γαμου...και εγω τι τραγουδακια στο φαισ[του αφιερωσα το οταν γινεις παππους του βολανη στα γαννεθλια του και ουτε που το ακουσε και για μενα τα λογια αυτου του τραγουδιου εχουν πολυ νοημα] τι δειπνα αλλα...οταν ομως τον φωναξω με το ονομα του παρεξηγητε,,,γιατι απο παντα αλιλοαποκαλουμαστε μωρο!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roulaf έγραψε:αχ και εγω που νομιζα οτι μονο του δικου μου τουχουν πεσει βαρια τα 7 χρονια γαμου...και εγω τι τραγουδακια στο φαισ[του αφιερωσα το οταν γινεις παππους του βολανη στα γαννεθλια του και ουτε που το ακουσε και για μενα τα λογια αυτου του τραγουδιου εχουν πολυ νοημα] τι δειπνα αλλα...οταν ομως τον φωναξω με το ονομα του παρεξηγητε,,,γιατι απο παντα αλιλοαποκαλουμαστε μωρο!!!

α καλέ και μένα αν του πω: Βρε Άρη αυτό και αυτό τέλος πάντων γυρνάει πάντα και μου λέει: ναι βρε Μαρία! καλέ του κακοφαίνεται! Razz Razz

nina

nina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koritsia ego den exo kanena parapono apo ton antrouli mou einai teleiossssss!!!!!!
kai tragoudakia mou afieronei kai me prosexei kai me peripieite alla kai go den ton afino paraponemo!!!!!
exo to kalitero antrouli tou kosmou!!!!!

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:ειναι τρεις φιλοι που εδω και πολλα χρονια πηγαινουν καθε χρονο τις ιδιες παντα μερες στο βουνο και κυνηγαν αγριογουρουνα.φετος ομως τα πραγματα ειναι δυσκολα πολυ!!!η γυναικα του γιαννη δεν τον αφηνει με τιποτα να παει.βρε την πιασαν με το καλο βρε αγριεψε ο γιαννης τιποτα αυτη.τελικα το πηραν αποφαση οτι θα πανε οι 2 τους χωρις τον γιαννη.
΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 536304 Laughing Very Happy καλοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον θα γραψω ενα ακομη ανεκδοτακι που μου αρεσει πολυ και το λεω στον αντρα μου καθε φορα που λεει οτι θα κλεισει την κορη του σε μοναστηρι για να μην την πειραζουν τα αγορακια!!!
αφιερωμενο λοιπον σε ολους τους χαζομπαμπαδες και στις κορακλες τους!!!!!!!!!!!!!

ειναι λοιπον η κορη 19 χρονων και μενει εγκυος!!!το λεει στους γονεις και μετα απο τα κλασικα ξυλο-φωνες-κλαματα καταφερνει η δολια να πει στον πατερα της οτι ο πατερας του παιδιου της θα τους επισκεφτει για να τους γνωρισει!!!
ηρεμει καπως ο πατερας της και κατα τις 6 στο μπαλκονι εκει που καπνιζει νευρικος βλεπει στριβει και παρκαρει στο στενακι τους μια φεραρι!!!απο μεσα βγαινει ενας κουστουμαρισμενος αρμανι κι ετσι 35αρης τον οποιο η κορη τους συστηνει ως πατερα του παιδιου της.η συζητηση ξεκινα χαλαρα και καποτε φτανει στο επιμαχο θεμα.ο νεαρος τοτε λεει:
"κοιταξτε εγω ειμαι παντρεμενος,να χωρισω αποκλειεται οποτε δε θα υπαρξει γαμος με την καθολα συμπαθητικη κορη σας(εκει ο πατερας τα πηρε στο κρανιο).δεν τιθεται απο τη μερια μου θεμα εκτρωσης παρα μονο αν η κοπελα το θελει.ειμαι προθυμος να αναγνωρισω το παιδι και να του παρεχω τα παντα!αν το παιδι ειναι αγορι θα του γραψω μια πετρελαιοπηγη,5 εργοστασια σε αθηνα και αλλα 2 σε θεσσαλονικη, 1 βιλα στην εκαλη και 1 εξοχικο στη μυκονο, 1 γιωτ,1 αυτοκινητο υπερπολυτελειας και 1 ελικοπτερο.φυσικα θα φοιτησει στα καλυτερα ιδιωτικα σχολεια και θα σπουδασει στο χαρβαρντ οικονομικες επιστημες και μανατζμεντ για να αναλαβει και τις επιχειρησεις μου.αν ειναι κοριτσι θα της γραψω ενα αδαμαντορυχειο,1 εργοστασιο στην αθηνα,5 πολυκατοικιες σε αθηνα και αλλες 5 στη θεσσαλονικη και 5 ξενοδοχειακες μοναδες στη μυκονο,1 βιλα σε εκαλη και 1 εξοχικο στη μυκονο,1 αυτοκινητο πολυτελεστατο,1 γιωτ,1 ελικοπτερο και εννοειται θα σπουδασει στα καλυτερα σχολεια και θα λαβει την πανεπιστημιακη μορφωση που αυτη θα επιθυμει στα πιο καλα πανεπιστημια.θα φροντισω δε να συναψει πετυχημενο γαμο!τωρα αν η κοπελα αποβαλλει..."
και πεταγεται ο πατερας και λεει
"αν αποβαλει στην φερνουμε και την γκαστρωνεις ξανα,δε χαθηκε ο κοσμος βρε αδερφε"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bagi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευάκι έγραψε:λοιπον θα γραψω ενα ακομη ανεκδοτακι που μου αρεσει πολυ και το λεω στον αντρα μου καθε φορα που λεει οτι θα κλεισει την κορη του σε μοναστηρι για να μην την πειραζουν τα αγορακια!!!
αφιερωμενο λοιπον σε ολους τους χαζομπαμπαδες και στις κορακλες τους!!!!!!!!!!!!!

ειναι λοιπον η κορη 19 χρονων και μενει εγκυος!!!το λεει στους γονεις και μετα απο τα κλασικα ξυλο-φωνες-κλαματα καταφερνει η δολια να πει στον πατερα της οτι ο πατερας του παιδιου της θα τους επισκεφτει για να τους γνωρισει!!!
ηρεμει καπως ο πατερας της και κατα τις 6 στο μπαλκονι εκει που καπνιζει νευρικος βλεπει στριβει και παρκαρει στο στενακι τους μια φεραρι!!!απο μεσα βγαινει ενας κουστουμαρισμενος αρμανι κι ετσι 35αρης τον οποιο η κορη τους συστηνει ως πατερα του παιδιου της.η συζητηση ξεκινα χαλαρα και καποτε φτανει στο επιμαχο θεμα.ο νεαρος τοτε λεει:
"κοιταξτε εγω ειμαι παντρεμενος,να χωρισω αποκλειεται οποτε δε θα υπαρξει γαμος με την καθολα συμπαθητικη κορη σας(εκει ο πατερας τα πηρε στο κρανιο).δεν τιθεται απο τη μερια μου θεμα εκτρωσης παρα μονο αν η κοπελα το θελει.ειμαι προθυμος να αναγνωρισω το παιδι και να του παρεχω τα παντα!αν το παιδι ειναι αγορι θα του γραψω μια πετρελαιοπηγη,5 εργοστασια σε αθηνα και αλλα 2 σε θεσσαλονικη, 1 βιλα στην εκαλη και 1 εξοχικο στη μυκονο, 1 γιωτ,1 αυτοκινητο υπερπολυτελειας και 1 ελικοπτερο.φυσικα θα φοιτησει στα καλυτερα ιδιωτικα σχολεια και θα σπουδασει στο χαρβαρντ οικονομικες επιστημες και μανατζμεντ για να αναλαβει και τις επιχειρησεις μου.αν ειναι κοριτσι θα της γραψω ενα αδαμαντορυχειο,1 εργοστασιο στην αθηνα,5 πολυκατοικιες σε αθηνα και αλλες 5 στη θεσσαλονικη και 5 ξενοδοχειακες μοναδες στη μυκονο,1 βιλα σε εκαλη και 1 εξοχικο στη μυκονο,1 αυτοκινητο πολυτελεστατο,1 γιωτ,1 ελικοπτερο και εννοειται θα σπουδασει στα καλυτερα σχολεια και θα λαβει την πανεπιστημιακη μορφωση που αυτη θα επιθυμει στα πιο καλα πανεπιστημια.θα φροντισω δε να συναψει πετυχημενο γαμο!τωρα αν η κοπελα αποβαλλει..."
και πεταγεται ο πατερας και λεει
"αν αποβαλει στην φερνουμε και την γκαστρωνεις ξανα,δε χαθηκε ο κοσμος βρε αδερφε"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΧΕ ΜΥΑΛΟ Ο DADDY,ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ!!!!!!!!!!

mama marilenas

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΝΤΡΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΝΤΡΕΣ!εγω οταν του λεω οτι παλια ηταν πιο ρομαντικος μου λεει"με αλλον με μπερδευεις εγω παντα ετσι ημουν!" ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 654655 για πλακα αλλα μου την δινει!Απο τα πιο ρομαντικα που εχει κανει παντως ηταν στην πρωτη μας επετειο που ο ρομαντισμος και αυτος δεν ειχαν παρει παραλληλους δρομους,που με εβαλε να ψαχνω μεσα στο σπιτι το δωρο που μου ειχε κρυψει και μου ειχε βαλει σε ενα φακελο εισητηρια για Μαγιορκα για τους δυο μας.Και οταν γεννησα το ποσο τρυφερος και πριποιητικος ηταν μαζι μου...Μετα μας πηρε η κατρακυλα..περσυ μου πηρε ενα δαχτυλιδι(πανεμορφο βεβαια)αλλα φετος αφιερωσε.Το εχετε ακουσει το ανεκδοτο με τις παντοφλες και τον δονητη?Ε μαντεψτε τι εκανε το αγορι μου ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 679259 και οχι τιποτα αλλο αλλα οταν το ανοιγα με περισια χαρα το περιτυλιγμα αυτος ειχε ηδη διπλωθει στα γελια!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nina έγραψε:koritsia ego den exo kanena parapono apo ton antrouli mou einai teleiossssss!!!!!!
kai tragoudakia mou afieronei kai me prosexei kai me peripieite alla kai go den ton afino paraponemo!!!!!
exo to kalitero antrouli tou kosmou!!!!!

ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ!

Ε-Γ-Ω ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Πλάκα κάνω έτσι?
Πάντως, όντως τις περισσότερες φορές εγώ είμαι η "παγοκολώνα" και η "ξενέρωτη". Αυτός είναι πολύ τρυφερός αλλά εμένα δε μου αρέσουν τα πολλά "σορόπια"...

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama marilenas έγραψε:ΑΝΤΡΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΝΤΡΕΣ!εγω οταν του λεω οτι παλια ηταν πιο ρομαντικος μου λεει"με αλλον με μπερδευεις εγω παντα ετσι ημουν!" ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 654655 για πλακα αλλα μου την δινει!Απο τα πιο ρομαντικα που εχει κανει παντως ηταν στην πρωτη μας επετειο που ο ρομαντισμος και αυτος δεν ειχαν παρει παραλληλους δρομους,που με εβαλε να ψαχνω μεσα στο σπιτι το δωρο που μου ειχε κρυψει και μου ειχε βαλει σε ενα φακελο εισητηρια για Μαγιορκα για τους δυο μας.Και οταν γεννησα το ποσο τρυφερος και πριποιητικος ηταν μαζι μου...Μετα μας πηρε η κατρακυλα..περσυ μου πηρε ενα δαχτυλιδι(πανεμορφο βεβαια)αλλα φετος αφιερωσε.Το εχετε ακουσει το ανεκδοτο με τις παντοφλες και τον δονητη?Ε μαντεψτε τι εκανε το αγορι μου ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 679259 και οχι τιποτα αλλο αλλα οταν το ανοιγα με περισια χαρα το περιτυλιγμα αυτος ειχε ηδη διπλωθει στα γελια!

Δεν το ξέρω το ανέκδοτο! Και νομίζω ότι "σε έχασα" λίγο...

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι τέλειο το ανέκδοτο!

Κι άλλο!
Κι άλλο!
Κι άλλο!
Κι άλλο!
Κι άλλο!
Κι άλλο!
Κι άλλο!

mama marilenas

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Tziz έγραψε:
mama marilenas έγραψε:ΑΝΤΡΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΝΤΡΕΣ!εγω οταν του λεω οτι παλια ηταν πιο ρομαντικος μου λεει"με αλλον με μπερδευεις εγω παντα ετσι ημουν!" ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 654655 για πλακα αλλα μου την δινει!Απο τα πιο ρομαντικα που εχει κανει παντως ηταν στην πρωτη μας επετειο που ο ρομαντισμος και αυτος δεν ειχαν παρει παραλληλους δρομους,που με εβαλε να ψαχνω μεσα στο σπιτι το δωρο που μου ειχε κρυψει και μου ειχε βαλει σε ενα φακελο εισητηρια για Μαγιορκα για τους δυο μας.Και οταν γεννησα το ποσο τρυφερος και πριποιητικος ηταν μαζι μου...Μετα μας πηρε η κατρακυλα..περσυ μου πηρε ενα δαχτυλιδι(πανεμορφο βεβαια)αλλα φετος αφιερωσε.Το εχετε ακουσει το ανεκδοτο με τις παντοφλες και τον δονητη?Ε μαντεψτε τι εκανε το αγορι μου ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 679259 και οχι τιποτα αλλο αλλα οταν το ανοιγα με περισια χαρα το περιτυλιγμα αυτος ειχε ηδη διπλωθει στα γελια!

Συναντιουντα δυο φιλοι τα Χριστουγεννα ενας πλουσιος και ενα φτωχος και λεει ο ενας στον αλλον
"Πηρα στην γυναικα μου μια πορσε και μια φεραρι αν δεν της αρεσει η πορσε να οδηγαει τη φεραρι."
"Α και γω 2 δωρα της πηρα, ενα ζευγαρι παντοφλες και εναν δονητη."
"Καλα παντοφλες αλλα ο δονητης?"
"Ε αμα δεν της αρεσουν οι παντοφλες να παει να..."
Απο αυτο το τραγικο αστειο εμπνευστηκε η αγαπη μου!Τον σκοτωνεις ή οχι?Και σου λεω ειχε λυθει στο γελιο οταν μου δινε το δωρο και οταν εκνευριστηκα δεν καταλαβαινε και τον λογο!!!Περιττο να πω οτι για κανενα πενταλεπτο ειχα μεινει ετσι Shocked

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama marilenas έγραψε:
Tziz έγραψε:

Συναντιουντα δυο φιλοι τα Χριστουγεννα ενας πλουσιος και ενα φτωχος και λεει ο ενας στον αλλον
"Πηρα στην γυναικα μου μια πορσε και μια φεραρι αν δεν της αρεσει η πορσε να οδηγαει τη φεραρι."
"Α και γω 2 δωρα της πηρα, ενα ζευγαρι παντοφλες και εναν δονητη."
"Καλα παντοφλες αλλα ο δονητης?"
"Ε αμα δεν της αρεσουν οι παντοφλες να παει να..."
Απο αυτο το τραγικο αστειο εμπνευστηκε η αγαπη μου!Τον σκοτωνεις ή οχι?Και σου λεω ειχε λυθει στο γελιο οταν μου δινε το δωρο και οταν εκνευριστηκα δεν καταλαβαινε και τον λογο!!!Περιττο να πω οτι για κανενα πενταλεπτο ειχα μεινει ετσι Shocked

Εγώ πάλι τα θεωρώ χρήσιμα και τα δύο!!!
Φτου μου η ξεδιάντροπη!

mama marilenas

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Εγώ πάλι τα θεωρώ χρήσιμα και τα δύο!!!
Φτου μου η ξεδιάντροπη![/quote]

χαχαχαχαχαχαχα!!!!Το θεμα ειναι οτι παντοφλες δεν μου πηρε,μαλλον της αφησε για του χρονου!Οταν συνηλθα απο το σοκ και αφου τα ακουσε με πιασε σπαστικο γελιο!Ρομαντικο μια φορα δεν το λες,αστειο σιγουρα για αυτον ηταν!

bagi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ,ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ο δικος μου δεν παιζεται σημερα!!!αυριο το πρωι παω δουλεια και μενει μονος του με τα μικρα και λεει "αυριο που θα λειπεις θα μπω στο φορουμ και θα γραψω <γεια σας κοριτσια!ειμαι πολυ τυχερη,εχω την πιο καλη πεθερουλα του κοσμου και τον καλυτερο αντρα που ειναι ευαισθητος,ευγενικος και με βοηθαει πολυ>
και του λεω κι εγω μπορεις πολυ απλα να γινεις ολα αυτα κι εσυ και η μανα σου κι εγω θα βγω στο bbc και στο cnn να το βροντοφωναξω!!!!!!!!!!!!
και λεει κιολας θα σε παρω καμια 100 φορες τηλ να σε ρωτησω για τα παιδια!ΕΛΕΟΣ χριστιανε μου!!!μαγειρεμενο φαι θα εχεις τι ειναι να το αλεσεις και να ταισεις?!?!?!?!? Mad

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:και του λεω κι εγω μπορεις πολυ απλα να γινεις ολα αυτα κι εσυ και η μανα σου κι εγω θα βγω στο bbc και στο cnn να το βροντοφωναξω!!!!!!!!!!!!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 215994 ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 328109 ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 328109 ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 328109

Ευάκι έγραψε:και λεει κιολας θα σε παρω καμια 100 φορες τηλ να σε ρωτησω για τα παιδια!ΕΛΕΟΣ χριστιανε μου!!!μαγειρεμενο φαι θα εχεις τι ειναι να το αλεσεις και να ταισεις?!?!?!?!? Mad

Α καλά...κι εμένα όοοοοταν μία στο τόσο του λέω να της φτιάξει φαγητό μου κάνει τόοοοοοσες ερωτήσεις που στο τέλος τα κάνω μόνη μου. Rolling Eyes

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:και του λεω κι εγω μπορεις πολυ απλα να γινεις ολα αυτα κι εσυ και η μανα σου κι εγω θα βγω στο bbc και στο cnn να το βροντοφωναξω!!!!!!!!!!!!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 215994 ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 328109 ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 328109 ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 328109

Ευάκι έγραψε:και λεει κιολας θα σε παρω καμια 100 φορες τηλ να σε ρωτησω για τα παιδια!ΕΛΕΟΣ χριστιανε μου!!!μαγειρεμενο φαι θα εχεις τι ειναι να το αλεσεις και να ταισεις?!?!?!?!? Mad

Α καλά...κι εμένα όοοοοταν μία στο τόσο του λέω να της φτιάξει φαγητό μου κάνει τόοοοοοσες ερωτήσεις που στο τέλος τα κάνω μόνη μου. Rolling Eyes

καλα κι εγω αυτο εκανα!μαγειρεψα απο σημερα!2 φαγητα για εμας και αλλα 2 για την μικρη!!!το συνολο 7 κατσαρολες απλυτες!!!και μαντεψε ποιος θα τις πλυνει........σκεψου να μην ηταν και επισημη αργια ποσα θα μαγειρευα...... ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 679259 ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 679259 ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 679259

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:καλα κι εγω αυτο εκανα!μαγειρεψα απο σημερα!2 φαγητα για εμας και αλλα 2 για την μικρη!!!το συνολο 7 κατσαρολες απλυτες!!!και μαντεψε ποιος θα τις πλυνει........σκεψου να μην ηταν και επισημη αργια ποσα θα μαγειρευα...... ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 679259 ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 679259 ΄΄ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ....'' - Σελίδα 2 679259

NΝα τις εκατοστήσεις βρε... Very Happy Very Happy Very Happy

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Α καλά...κι εμένα όοοοοταν μία στο τόσο του λέω να της φτιάξει φαγητό μου κάνει τόοοοοοσες ερωτήσεις που στο τέλος τα κάνω μόνη μου. Rolling Eyes

Κορίτσια, επίτηδες το κάνουν αυτό με τις ερωτήσεις, γιατί ξέρουν ότι αυτή θα είναι και η κατάληξη...
Θα τα κάνουμε πάλι εμείς!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις