1 Σκεφτομαι λαθος ?! Τετ Φεβ 13, 2013 10:35 am
EnVy26
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευχαριστω για τις απαντησεις και την συμπαρασταση σας !
Έχει επεξεργασθεί από τον/την EnVy26 στις Πεμ Φεβ 14, 2013 3:27 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
arco iris έγραψε:χωρις να θελω να υποβαθμισω το δευτερο προβλημα, επειδη στο πρωτο μηνυμα υπαρχει και οικονομικη εκμεταλλευση, νομιζω οτι η υπομονη δεν ειναι λυση.....
αν χωρισε τα παιδια εχουν καποιον πατερα υποθετω δινει καποια διατροφη υποθετω, δε μπορει να γινεται βαρος στην αλλη οικογενεια....και αντε να ειναι μια αναγκη εκτακτη, αλλα καθε μηνα? η για εκδρομες? νομιζω οτι η κυρια βρηκε την καλη της και πρεπει συντομα να της το ξεκοψετε γιατι ο αντρας σου δεν ειναι κοροιδο κανενος απ την καλη του την καρδια να δουλευει και να μοιραζει τα λεφτα του......και σημερα μπορει να μη σου λειπει κατι και το ευχομαι, αλλα καποια μερα θα σου ζητησει να στερησεις απ τα παιδια σου για να δωσεις στα δικα της για καμμια.......εκδρομη !
δλδ αναρωτιοσουν μηπως εισαι και υπερβολικη? που σε φτανουν καμια φορα......παντως τετοιες κουβεντες μην τις κανετε σε γιορτες και "καλες μερες" που θα χαλασει το κεφι.....μια απλη μερα ρε παιδι μου, με καλο τροπο, πρεπει να της το πειτε......αν δε θελει να δουλεψει να δει πως θα κουμανταρει την οικογενεια της.....πως φορτωνονται ετσι στον αλλον και δε ντρεπονται δε μπορω να καταλαβωEnVy26 έγραψε:Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας ...
Τωρα πλεον ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεν ειμαι παραλογη ...
Ο αντρας μου κανει υπομονη, ξερει οτι εχω δικιο σ΄αυτα που του λεω, αλλα και εγω ισως το παρακανω καμια φορα και τον ζαλιζω και ολα αυτα απο την αδιαφορια αυτης της γυναικας και το θρασος της!!!
Τελευταια στις γιορτες που ξεκινησαν κουβεντα για να πιασει μια δουλεια, εσβησε το τσιγαρο της, του ειπε οτι παει να φερει λιγο κρασι να πιει μπηκε στο σαλονι (καπνιζουμε μονο εξω) και εκατσε με τους γονεις μου και τα πεθερικα μου....οποτε οπως καταλαβαινετε σταματησε εκει η κουβεντα μιας κ ο αντρας μου δεν ηθελε να δωσει δικαιωμα και να χαλασει το κεφι ολων !!
Τα βγαζουμε περα ισα ισα, αυτα που ισως θα μας εμεναν στην ακρη για να εχουμε μια καβαντζα πανε σε αυτη..
Οχι παντα, οχι καθε μηνα αλλα.....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης