1 ........................................... Πεμ Φεβ 14, 2013 1:54 pm
dimitrarodos
Πανταχού παρούσα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:44 pm, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:44 pm, 1 φορά
και εμεις συνειδητα παντως το προφυλακτικο ειναι δραμα μια φορα που καναμε πριν το δευτερο παιδι ηταν χαλιαMamaTheodora έγραψε:Εμείς συνειδητά αποκτήσαμε όλα τα παιδάκια μας.
souzan έγραψε:εμεις εδω και 10 χρονια που ειμαστε μαζι εχουμε επιλεξει την διακεκκομενη συνουσια κοινως να το πω τραβιεται οταν λετε οτι σας ετυχε τι εννοειτε?σορρυ που ρωταω αλλα το εχω ξανακουσει και απο αλλες δηλαδη χωρις να τελειωσει μεσα εμεινες εγκυος ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:45 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:46 pm, 1 φορά
τι λες βρε κοπελα μου εγω με δυο και τρεχω ολη μερα και εσυ με τρια παιδακια χαρας το κουραγιο σου που τεσσεραdimitrarodos έγραψε:ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ...ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΑ Ε,ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ!!!!!!!!!!!!!ΜΕΧΡΙ ΝΑΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΡΕΜΩ!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:46 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:47 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:47 pm, 1 φορά
dimitrarodos έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ!!!!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ!!!!!!!ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΡΕΜΩ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ,ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.ΣΠΙΡΑΛ ΕΒΑΛΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ,ΤΟ ΑΠΕΒΑΛΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ 2 ΦΟΡΕΣ!!!!!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:48 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:48 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 3:49 pm, 1 φορά
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης