Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
620 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 620 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

51Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Τετ Μαρ 27, 2013 1:14 am

new!!!

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα!Σήμερα είναι η πέμπτη μέρα καθυστέρησης χωρίς κανένα σύμπτωμα μόνο κάτι μικρά πονάκια χαμηλά που και που...μήπως δεν είμαι τελικα και τζάμπα η χαρά?
Help plz!!! Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 534787

52Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Τετ Μαρ 27, 2013 1:18 am

marouditsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
new!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ?

53Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Τετ Μαρ 27, 2013 1:24 am

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
new καλημέρα!κάνε ένα τεστ και καλά αποτελέσματα! Smile

54Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Τετ Μαρ 27, 2013 1:34 am

new!!!

Τους 2 τελευταιους μήνες είχα σταθερο κυκλο ακριβως την ιδια μερα..γενικα όμως δεν έχω στατερο.
Η γιατρος μου μου είπε να κάνω ένα τεστ την Παρασκευη..και λέω να μην το παραβλέψω.Απλα αναρωτιέμαι δεν θα έπρεπε να έχω κάποιο σημάδι?Εχω κατι ελαφρα πονακια χαμηλα αλλα δεν ειναι συχνα και αρκετες ζαλαδες που δεν διαρκουν πολυ όμως..Απλα αναρωτιέμαι...

55Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Τετ Μαρ 27, 2013 1:40 am

marouditsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ.

56Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Τετ Μαρ 27, 2013 1:49 am

new!!!

marouditsa έγραψε:ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ.

Eyxaristo

57Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Τετ Μαρ 27, 2013 1:55 am

marouditsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

58Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Τετ Μαρ 27, 2013 2:26 am

kefati

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
new!!! έγραψε:Τους 2 τελευταιους μήνες είχα σταθερο κυκλο ακριβως την ιδια μερα..γενικα όμως δεν έχω στατερο.
Η γιατρος μου μου είπε να κάνω ένα τεστ την Παρασκευη..και λέω να μην το παραβλέψω.Απλα αναρωτιέμαι δεν θα έπρεπε να έχω κάποιο σημάδι?Εχω κατι ελαφρα πονακια χαμηλα αλλα δεν ειναι συχνα και αρκετες ζαλαδες που δεν διαρκουν πολυ όμως..Απλα αναρωτιέμαι...

Δεν παίζει ρόλο, μπορεί αργότερα να έχεις ενδείξεις ή και όχι...
Να δεις τελικά που θα είσαι έγκυος!!! Μόλις μάθεις περιμένουμε να μας πεις τα ευχάριστα!! Με το καλό σου εύχομαι!!! Wink Wink Wink

59Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Τετ Μαρ 27, 2013 11:40 am

new!!!

kefati έγραψε:
new!!! έγραψε:Τους 2 τελευταιους μήνες είχα σταθερο κυκλο ακριβως την ιδια μερα..γενικα όμως δεν έχω στατερο.

Δεν παίζει ρόλο, μπορεί αργότερα να έχεις ενδείξεις ή και όχι...
Να δεις τελικά που θα είσαι έγκυος!!! Μόλις μάθεις περιμένουμε να μας πεις τα ευχάριστα!! Με το καλό σου εύχομαι!!! Wink Wink Wink
Σε ευχαριστω...μακαρι..

60Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Πεμ Μαρ 28, 2013 2:25 am

new!!!

Εκτη μέρα σήμερα που έχω καθυστέρηση..λέω να το αφήσω και να πάω την άλλη βδομάδα για ποιο σιγουρα αποτελεσματα..τι λέτε? Laughing
Απο την μι αθέλω να πάω σήμερα να κάνω την β' χοριακη απο την άλλη δεν θέλω γιατι φοβάμαι μην είναι αρνητικα τα αποτελεσματα...δεν ξέρω νιώθω λιγο μπερδεμένη..τι θα κάνατε στη θέση μου?

61Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Πεμ Μαρ 28, 2013 2:26 am

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω με 6 μερες καθυστερηση δεν προκειται να κρατιομουν θα πηγαινα σημερα κιολας για χοριακη!!!καλα αποτελεσματα να εχεις!!!!

62Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Πεμ Μαρ 28, 2013 2:31 am

new!!!

Alexandra23 έγραψε:εγω με 6 μερες καθυστερηση δεν προκειται να κρατιομουν θα πηγαινα σημερα κιολας για χοριακη!!!καλα αποτελεσματα να εχεις!!!!

Λες?Κι αν δεν ειναι τα αποτελεσματα θετικα?Απο την μια ουτε εγω κρατιεμαι αλλα επειδη και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη βιαστηκα να κανω την εξεταση μετα απο 4 μερες το εχασα..και αυρο με κραταει λιγο...

63Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Πεμ Μαρ 28, 2013 2:38 am

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν ειναι αρνητικα τα αποτελεσματα ας ειναι δεν πειραζει,την επομενη φορα!κ να ξερεις επειδη εγινε το κακο μια φορα δεν σημαινει οτι θα ξανα γινει!λογικο να φοβασαι αλλα να εισαι κ ηρεμη κ θετικη!

64Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Πεμ Μαρ 28, 2013 3:33 am

newbiee

new!!! έγραψε:Εκτη μέρα σήμερα που έχω καθυστέρηση..λέω να το αφήσω και να πάω την άλλη βδομάδα για ποιο σιγουρα αποτελεσματα..τι λέτε? Laughing
Απο την μι αθέλω να πάω σήμερα να κάνω την β' χοριακη απο την άλλη δεν θέλω γιατι φοβάμαι μην είναι αρνητικα τα αποτελεσματα...δεν ξέρω νιώθω λιγο μπερδεμένη..τι θα κάνατε στη θέση μου?

Μονο και μονο που αγχωνεσαι περισσοτερο κακο κανεις....αν ειναι αρνητικα δεν πειραζει την επομενη φορα! αλλα αν ειναι θετικα σκεψουν τι χαρα!!!!! Εγω περιμενω πως και πως μηπως εχω 2 μερες καθυστερηση να παω για χοριακη χιχιχι

65Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Πεμ Μαρ 28, 2013 5:04 am

kefati

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
new!!! έγραψε:Εκτη μέρα σήμερα που έχω καθυστέρηση..λέω να το αφήσω και να πάω την άλλη βδομάδα για ποιο σιγουρα αποτελεσματα..τι λέτε? Laughing

Εγώ στη θέση σου θα έκανα ένα τεστάκι για να μου φύγει η αγωνία...αλλά όπως νιώθεις κάνε.. Εύχομαι τα καλύτερα!! Wink

66Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Παρ Μαρ 29, 2013 7:07 am

new!!!

τελικά εβδομη μερα καθυστερησης σήμερα και πουθενα μωρο...έκανα β' χοριακη και βγηκε αρνητικο... Shocked
Ακού εντυπώσεις..εχει συμβει σε καμια αυτο???

67Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Σαβ Μαρ 30, 2013 4:30 am

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αρα για να ειναι αρνητικη η χοριακη σου σημαινει οτι απλως εχεις μια καθυστερηση που οφειλεται σε κατι αλλο.ισως να κρυωσες η απλα να καθυστερει αυτη τη φορα.ειχες κ το αγχος μηπως εισαι εγκυος κ το αγχος καθυστερει την περιοδο.χαλαρωσε τωρα κ θα σου ερθει..κ μη στεναχωριεσαι,δεν εγινε τωρα θα γινει τον αλλο μηνα.

68Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Σαβ Μαρ 30, 2013 7:55 am

new!!!

Alexandra23 έγραψε:αρα για να ειναι αρνητικη η χοριακη σου σημαινει οτι απλως εχεις μια καθυστερηση που οφειλεται σε κατι αλλο.ισως να κρυωσες η απλα να καθυστερει αυτη τη φορα.ειχες κ το αγχος μηπως εισαι εγκυος κ το αγχος καθυστερει την περιοδο.χαλαρωσε τωρα κ θα σου ερθει..κ μη στεναχωριεσαι,δεν εγινε τωρα θα γινει τον αλλο μηνα.

Πόσες πιθανότητες έχω να είναι λάθος η χοριακή?

69Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Σαβ Μαρ 30, 2013 8:14 am

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μηδαμινες...με τον γιατρο σου μιλησες?

70Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Σαβ Μαρ 30, 2013 8:22 am

marouditsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
new ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ?

71Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Σαβ Μαρ 30, 2013 8:29 am

new!!!

Alexandra23 έγραψε:μηδαμινες...με τον γιατρο σου μιλησες?

Ναι μίλησα και παραξενευτηκε πολύ με το αποτέλεσμα...μου είπε να περιμένω λιγο ακόμη και αν δεν αδιαθετησω να κάνω κάποιες εξετασεις.

72Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Σαβ Μαρ 30, 2013 8:32 am

new!!!

marouditsa έγραψε:new ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ?

Αγχωνομαι περισσότερο γιατι δεν εχω αδιαθετησει...απλά φοβάμαι τα χειρότερα..ναι μίλησα με την γιατρο μου και της φανηκε πολυ παραξενο..δεν ξερω και εγω τι να σκεφτω...το να εχει κανει λαθος ο μικροβιολόγος που εκανα την χοριακη μάλλον αδύνατον οπως μου είπε και η Αλεξάνδρα23...μόνο αυτό σκεφτηκα αμεσως,ότι έχει κάνει λαθος..τι να πω...

73Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Σαβ Μαρ 30, 2013 8:36 am

marouditsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ...ΟΚ?

74Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Σαβ Μαρ 30, 2013 8:43 am

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ειμαι εκατο τα εκατο σιγουρη σε αυτο που σου λεω αλλα η χοριακη ειναι σιγουρη εξεταση..κανε ο,τι σου ειπε η γιατρος σου κ προσπαθησε να χαλαρωσεις,αν ειναι να σου ερθει η περιοδος θα σου ερθει απλα πρεπει να εισαι χαλαρη.

75Εγκυμοσύνη και διάγνωση - Σελίδα 3 Empty Απ: Εγκυμοσύνη και διάγνωση Σαβ Μαρ 30, 2013 8:54 am

new!!!

]b]Θα προσπαθήσω..Σας ευχαριστώ πολύ..[/b]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις