276 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Τετ Φεβ 20, 2013 3:16 am
el88tse
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια εμενα μου στειλανε απο φρεζυντερμ 3 δειγματακια και απο τα μαμ κατι ωραια ροζ μπιμπερο πλαστικο και 1 πιπιλα πολυ χαριτωμενα τιποτα αλλο αυτα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
el88tse έγραψε:καλημερα κοριτσια εμενα μου στειλανε απο φρεζυντερμ 3 δειγματακια και απο τα μαμ κατι ωραια ροζ μπιμπερο πλαστικο και 1 πιπιλα πολυ χαριτωμενα τιποτα αλλο αυτα
grammatiki έγραψε:el88tse έγραψε:καλημερα κοριτσια εμενα μου στειλανε απο φρεζυντερμ 3 δειγματακια και απο τα μαμ κατι ωραια ροζ μπιμπερο πλαστικο και 1 πιπιλα πολυ χαριτωμενα τιποτα αλλο αυτα
3 δειγματακια ολα και ολα η frezyderm;μα τι γυφτοι θεε μου.
Anastazia2801 έγραψε:grammatiki έγραψε:el88tse έγραψε:καλημερα κοριτσια εμενα μου στειλανε απο φρεζυντερμ 3 δειγματακια και απο τα μαμ κατι ωραια ροζ μπιμπερο πλαστικο και 1 πιπιλα πολυ χαριτωμενα τιποτα αλλο αυτα
emena oute sto email mou apanthsan geiw8ika me kairo :PPPPP
grammatiki έγραψε:Anastazia2801 έγραψε:grammatiki έγραψε:el88tse έγραψε:καλημερα κοριτσια εμενα μου στειλανε απο φρεζυντερμ 3 δειγματακια και απο τα μαμ κατι ωραια ροζ μπιμπερο πλαστικο και 1 πιπιλα πολυ χαριτωμενα τιποτα αλλο αυτα
θα σου απαντησουν μετα απο καποιες ημερες
Mar1987 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!κ εμενα με πηρανε απο τη λιμπερο με ρωτησαν σε ποιο μαιευτηριο γενναω κ την πητ, αλλα μετα μου ζητησαν τα στοιχεια μου(ονομα, διευθυνση κτλ)αρα τους βλεπω να μου τα στειλουν στο σπιτι!!!!!
voula1980 έγραψε:Καλημερα κορίτσια μου, Νανσυ μου, εμεις ειμαστε μια χαρα , Γραμματικη ειχες δικιο 3 μερες κρατγσαν οι κοκκινιλες..
Περαστικα στη Ματινα κι στη Δεσποινα...
Anastazia2801 έγραψε:grammatiki έγραψε:Anastazia2801 έγραψε:grammatiki έγραψε:el88tse έγραψε:καλημερα κοριτσια εμενα μου στειλανε απο φρεζυντερμ 3 δειγματακια και απο τα μαμ κατι ωραια ροζ μπιμπερο πλαστικο και 1 πιπιλα πολυ χαριτωμενα τιποτα αλλο αυτα
Mpa Grammatikh mou den to blepw stis 8/2 to esteila!telos pantwn den peirazei!
grammatiki έγραψε:Mar1987 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!κ εμενα με πηρανε απο τη λιμπερο με ρωτησαν σε ποιο μαιευτηριο γενναω κ την πητ, αλλα μετα μου ζητησαν τα στοιχεια μου(ονομα, διευθυνση κτλ)αρα τους βλεπω να μου τα στειλουν στο σπιτι!!!!!
εμενα δε μου τα ζητησαν αυτα αρα εκει θα μου τα στειλουν στο μαιευτηριο
voula1980 έγραψε:grammatiki έγραψε:Mar1987 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!κ εμενα με πηρανε απο τη λιμπερο με ρωτησαν σε ποιο μαιευτηριο γενναω κ την πητ, αλλα μετα μου ζητησαν τα στοιχεια μου(ονομα, διευθυνση κτλ)αρα τους βλεπω να μου τα στειλουν στο σπιτι!!!!!
Ναι Γραμματικη κι στη Μαρια που γεννησα Ιασω, μου τα εδωσαν της libero στο δωματιο...
grammatiki έγραψε:voula1980 έγραψε:grammatiki έγραψε:Mar1987 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!κ εμενα με πηρανε απο τη λιμπερο με ρωτησαν σε ποιο μαιευτηριο γενναω κ την πητ, αλλα μετα μου ζητησαν τα στοιχεια μου(ονομα, διευθυνση κτλ)αρα τους βλεπω να μου τα στειλουν στο σπιτι!!!!!
Ναι Γραμματικη κι στη Μαρια που γεννησα Ιασω, μου τα εδωσαν της libero στο δωματιο...
σρα θα τα περιμενω εκει.λογικα και η παμπερς θα σκασει μυτη εκει οπως και στη μικρη μου οταν ειχα γεννησει
grammatiki έγραψε:Anastazia2801 έγραψε:grammatiki έγραψε:Anastazia2801 έγραψε:grammatiki έγραψε:el88tse έγραψε:καλημερα κοριτσια εμενα μου στειλανε απο φρεζυντερμ 3 δειγματακια και απο τα μαμ κατι ωραια ροζ μπιμπερο πλαστικο και 1 πιπιλα πολυ χαριτωμενα τιποτα αλλο αυτα
ξαναστειλε τοτε σιγα.χεστηκες μιση ντροπη δικη σου μιση δικη τους
Anastazia2801 έγραψε:grammatiki έγραψε:Anastazia2801 έγραψε:grammatiki έγραψε:Anastazia2801 έγραψε:grammatiki έγραψε:el88tse έγραψε:καλημερα κοριτσια εμενα μου στειλανε απο φρεζυντερμ 3 δειγματακια και απο τα μαμ κατι ωραια ροζ μπιμπερο πλαστικο και 1 πιπιλα πολυ χαριτωμενα τιποτα αλλο αυτα
xaxaxaxa ti na grapsw omws re mamwthhhh mhpws den tous arese to prwto mou mhnyma hahahhaahhaahahha
grammatiki έγραψε:Anastazia2801 έγραψε:grammatiki έγραψε:Anastazia2801 έγραψε:grammatiki έγραψε:Anastazia2801 έγραψε:grammatiki έγραψε:el88tse έγραψε:καλημερα κοριτσια εμενα μου στειλανε απο φρεζυντερμ 3 δειγματακια και απο τα μαμ κατι ωραια ροζ μπιμπερο πλαστικο και 1 πιπιλα πολυ χαριτωμενα τιποτα αλλο αυτα
xaxaxaxa ti na grapsw omws re mamwthhhh mhpws den tous arese to prwto mou mhnyma hahahhaahhaahahha
εγω τους εγραψα θα ηθελα να μου αποστειλλετε δειγματα των προιοντων σας.ευχαριστω εκ των προτερων κλ.π.
σαλτσες κοινως
Anastazia2801 έγραψε:grammatiki έγραψε:Anastazia2801 έγραψε:grammatiki έγραψε:Anastazia2801 έγραψε:grammatiki έγραψε:Anastazia2801 έγραψε:grammatiki έγραψε:el88tse έγραψε:καλημερα κοριτσια εμενα μου στειλανε απο φρεζυντερμ 3 δειγματακια και απο τα μαμ κατι ωραια ροζ μπιμπερο πλαστικο και 1 πιπιλα πολυ χαριτωμενα τιποτα αλλο αυτα
εγω τους εγραψα θα ηθελα να μου αποστειλλετε δειγματα των προιοντων σας.ευχαριστω εκ των προτερων κλ.π.
σαλτσες κοινως
και εγω μωρε ατο τους ειπα αλλα δεν....χαχαχαχαχα
παω να ξαναστειλω!
madmommy έγραψε:καλημερα κοριτσαρες εγω δεν ειμαι και πολυ καλα δεν μπορω να κοιμηθω να φαω και κανω εμετους απο χθες..λετε να ειμαι εγκυος ???περα απο την πλακα δεν νιωθω καθολου καλα ποναει και ο λαιμος μου φριχτα ποναω και στα ινομυωματα τι αλλο θα μου τυχει????ολο ξαπλωμενη την βγαζω και εχω σκυλοβαρεθει και δεν με παιρνει και ο υπνος....
stefy έγραψε:Nancy82 έγραψε:Είναι όντως κουκλίστικα! Τι χρώμα σας τα έστειλαν; Εμένα ροζουλιά! Μ΄αρέσει που έλεγα να τα πάρουμε ουδέτερα σε περίπτωση που το δεύτερο είναι αγόρι....8 στα 10 είναι ροζ!!! Χα,χα,χα! Εμένα την προικούλα με την πάντα θα μου τη φέρουν τον Απρίλη, μαζί με το κρεβάτι γιατί τα πήραμε όλα σετάκι.
Ματίνα μη στεναχωριέσαι! Όλα μια χαρά θα πάνε!
Εμενα γαλαζιο μπεμπερο και κιτρινη πιπιλιτσα...
Πιπιλα παλευται... ας την μαθουν... το χειροτερο ειναι το δαχτυλο που εχουμε εμεις...
Αλλα μολις κλεισει τα 2 θα προσπαθησω να της το κοψω... να δουμε...
τουρτιτσα έγραψε:ααα καλε δεν σας ειπα.σημερα μου ηθρε το πακετο απο την Μam.επιτελους
ενα μπουκαλι πλαστικο σε σιελ και μια πιπιλα. εσας ειχε και τι αλλο μεσα?
ειναι τα πρωτα πραγματακια του μπεμπη μου και συγκινηθηκα λιγο.
η μικρη βεβαια νομιζε οτι η πιπιλα ειναι γι αυτην.ξεχνα το της λεω εσυ μεγαλωσες,αυτη ειναι για το νινι.το βλεπω εγω να πηγαινει και να του περνει την πιπιλα συνεχεια.το καημενο τι εχει να τραβηξει.
το πρωι πηρανε και απο τα libero τηλ,μιλησανε με τον αντρα μου και ειπαν οτι θα το στειλουν τον μαιο.ρωτησαν που θα γεννησω,αλλα ζητησαν και διευθυνση σπιτιου.που θα το φερουν δεν ξερω,αρκει να το φερουν.
ανανστασια εγω χθες το βραδυ ξαναστειλα σε ολους email.και δεν ντραπηκα και καθολου.γιατι να ντραπω?
στειλε ξανα.
τουρτιτσα έγραψε:Ελένη τα παρακάτω που θυμάμαι εγώ!
1. Λοιπόν το εύκολο. Το τηλέφωνο για το βαλιτσάκι της care direct: 800-11-82800 .
Παίρνεις, λες ότι είσαι έγκυος και άκουσες για το βαλιτσάκι και μετά από ένα μήνα και κάτι σου στέλνουν.
2. info.mamhellas@mambaby.com
Γράψου στο MAM Club και στείλε mail παραπάνω για να σου στείλουν ένα μπιμπεράκι και μία πιπίλα.
3. dmalo@melico.gr Στείλε mail για δείγματα sudocrem.
4. info@frezyderm.gr
Στείλε mail και στέλνουν δειγματάκια frezyderm.
5. Γράψου στη Nutricia για να σου στείλουν το φάκελο.
6. babylinoclub@megadis.gr Στέλνεις mail 20 μέρες πριν γεννήσεις και σου στέλνουν δείγματα.
7. v.zmblouhou@exelixisotc.gr
Στέλνεις mail και σου στέλνουν δείγματα της εταιρείας Mustela.
8. H Pampers μου είπε ότι με τη γέννηση του παιδιού πρέπει να κάνω εγγραφή στo site www.pampers.gr και θα στείλουν δείγμα.
9. Η Chicco που έστειλα μήνυμα μέσω του site τους εκεί που λέει επικοινωνία, μου απάντησε ότι στο μαιευτήριο ή μέσα σε ένα μήνα από τη γέννηση στο σπίτι στέλνουν ένα μπιμπερό και δείγμα από επιθέματα στήθους.
ευχαριστωωωωωω
τα ειχε γραψει η νανσυ.
τουρτιτσα έγραψε:ααα καλε δεν σας ειπα.σημερα μου ηθρε το πακετο απο την Μam.επιτελους
ενα μπουκαλι πλαστικο σε σιελ και μια πιπιλα. εσας ειχε και τι αλλο μεσα?
ειναι τα πρωτα πραγματακια του μπεμπη μου και συγκινηθηκα λιγο.
η μικρη βεβαια νομιζε οτι η πιπιλα ειναι γι αυτην.ξεχνα το της λεω εσυ μεγαλωσες,αυτη ειναι για το νινι.το βλεπω εγω να πηγαινει και να του περνει την πιπιλα συνεχεια.το καημενο τι εχει να τραβηξει.
το πρωι πηρανε και απο τα libero τηλ,μιλησανε με τον αντρα μου και ειπαν οτι θα το στειλουν τον μαιο.ρωτησαν που θα γεννησω,αλλα ζητησαν και διευθυνση σπιτιου.που θα το φερουν δεν ξερω,αρκει να το φερουν.
ανανστασια εγω χθες το βραδυ ξαναστειλα σε ολους email.και δεν ντραπηκα και καθολου.γιατι να ντραπω?
στειλε ξανα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης