851 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Παρ Μαρ 01, 2013 5:49 am
barbara
Είναι σε καλό δρόμο!
Δεν το ηξερα καθολου αυτο με τα μηλα!Λες?Αμα βαλω κανελλα πειραζει?!Γιατι καπου ειδα εδω που λεγατε οτι δεν κανει η κανελλα αλλα δεν ξερω τον λογο.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
barbara έγραψε:Δεν το ηξερα καθολου αυτο με τα μηλα!Λες?Αμα βαλω κανελλα πειραζει?!Γιατι καπου ειδα εδω που λεγατε οτι δεν κανει η κανελλα αλλα δεν ξερω τον λογο.
Despinaki_86 έγραψε:barbara έγραψε:Δεν το ηξερα καθολου αυτο με τα μηλα!Λες?Αμα βαλω κανελλα πειραζει?!Γιατι καπου ειδα εδω που λεγατε οτι δεν κανει η κανελλα αλλα δεν ξερω τον λογο.
Γιατί να πειράζει η κανελα?? πρώτη φορά τ ακούω!!!!
madmommy έγραψε:στεφυ μου 24 μαιου εχω πητ αλλα κανεις δεν ξερει ...λες να συναντηθουμε????
Οχι βρε τι να πειραζει...φανταζομαι δεν θα βαλεις και ενα κιλο..!!!Λενε οτι σε μεγαααααααααλες ποσοτητες δημιουργει συσπασεις..!!δεν ξερω κατα ποσο ισχυει φυσικα αυτο!!barbara έγραψε:Δεν το ηξερα καθολου αυτο με τα μηλα!Λες?Αμα βαλω κανελλα πειραζει?!Γιατι καπου ειδα εδω που λεγατε οτι δεν κανει η κανελλα αλλα δεν ξερω τον λογο.
Καλως το κοριτσακι!!Πως είσαι??grammatiki έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε;το απογευμα που γυρισα απο τη δουλεια με περιμενε το πακετο της λιμπερο.ειχε μπολικα πραγματακια μεσα καθως και κουπονια για τις πρωτες πανες ενα χρησιμο βιβλιαρακι με πληροφοριες διαφορες για το μωρο και αλλα πολλα.πολυ χαρηκα απο τα πιο ωραια δωρα τελικα μεχρι στιγμης που μου ηρθε .
μπραβο κοριτσακια μου που τρωτε υγιεινα και διαιτητικα το βραδυ.εγω παλι δε μπορω πειναω σαν λυκος και δε γινεται να χορτασω ετσι.να δω μετα βεβαια τι θα κανω οταν γεννησω με το καλο.
ioannakom έγραψε:Καλως το κοριτσακι!!Πως είσαι??grammatiki έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε;το απογευμα που γυρισα απο τη δουλεια με περιμενε το πακετο της λιμπερο.ειχε μπολικα πραγματακια μεσα καθως και κουπονια για τις πρωτες πανες ενα χρησιμο βιβλιαρακι με πληροφοριες διαφορες για το μωρο και αλλα πολλα.πολυ χαρηκα απο τα πιο ωραια δωρα τελικα μεχρι στιγμης που μου ηρθε .
μπραβο κοριτσακια μου που τρωτε υγιεινα και διαιτητικα το βραδυ.εγω παλι δε μπορω πειναω σαν λυκος και δε γινεται να χορτασω ετσι.να δω μετα βεβαια τι θα κανω οταν γεννησω με το καλο.
αααααααααααα σου εστειλε η λιμπερο??εμενα με συνδεσε με Καϊρο απευθειας εδω και καιρο..!!Εχεις μεσον??πες την αληθεια..
Γραματικουλα ποσα κιλακια εχεις παρει αν επιτρεπεται/??
grammatiki έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε;το απογευμα που γυρισα απο τη δουλεια με περιμενε το πακετο της λιμπερο.ειχε μπολικα πραγματακια μεσα καθως και κουπονια για τις πρωτες πανες ενα χρησιμο βιβλιαρακι με πληροφοριες διαφορες για το μωρο και αλλα πολλα.πολυ χαρηκα απο τα πιο ωραια δωρα τελικα μεχρι στιγμης που μου ηρθε .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nantiaf στις Παρ Μαρ 01, 2013 12:01 pm, 1 φορά
τουρτιτσα έγραψε:κοριτσια γεια σας.δεν σας διαβασα,ελπιζω εγκυουλες και μωρακι ανα ειστε καλα.εγω δεν ειμαι.με κολλησε η μεγαλη και ειμαι χαλια.πυρετο,βηχα.η μεγαλη ακομα δεν συνηλθε τελειως και σημερα ανεβασε πυρετο και η μικρη και βηχει.
ioannakom έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ LIBERO (ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΜΕ)ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ...
ioannakom έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ LIBERO (ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΜΕ)ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ...
ioannakom έγραψε:Γραμματικη δυο φορες τους εστειλα και αυτοι με την σειρα τους με "στειλανε" χαχα...μαλλον στελνουν επιλεκτικα,οχι σε ολους δλδ...τι να πω.Ενταξει εισαι απο κιλα,κι εγω στα +9 ειμαι και προσπαθω αλλα δεν βλεπω φως στο τουνελ.Προ εγκυμοσυνης ησουν αδυνατη??
Νανσυ οπως το παω θα χρειαστει σκουπισμα ξανα το σπιτι χαχα...μαλλον θα βαλω τον αντρα μου να με βοηθησει,αυτος σκουπιζει και σφουγγαριζει κι εγω ξεσκονιζω και κανω το μπανιο...!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης