1 ............................................................. Σαβ Φεβ 16, 2013 11:00 am
dimitrarodos
Πανταχού παρούσα!
.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 4:09 pm, 2 φορές συνολικά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Κυρ Μαρ 17, 2013 4:09 pm, 2 φορές συνολικά
twinsmom έγραψε:μια εσπρεσσιέρα ή μια φωτογραφική μηχανή, ipod, notebook, camera, ένα διήμερο ταξιδάκι, πίνακα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrarodos στις Τετ Μαρ 13, 2013 2:38 pm, 1 φορά
elfoula έγραψε:εγω φτιαχνω ομορφα χωνακια με ζαχαρωτα αλλα κανω και ομορφες σοκολατες οπως θα δεις και στο θεμα μου και εχουν περυτιλιγμα με οτι θεμα θες!! αλλιως μετα υπαχρουν εδω κοπελες που κανουν ομορφα cupcakes, μπισκοτα και γλυκακια!!
παρε και μια ιδεα απο τις σοκολατες για κερασμα...γινονται σε οτι θεμα εχετε διαλεξει και γραφω πανω οτι θες!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αυτες τις εχω κανει δειγματα σε μια μανουλα απο το φορουμ!! ελπιζω να σου αρεσουν!
dimitrarodos έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ...ΕΔΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ!!!ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ..ΔΕΑΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ Η ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ...
elfoula έγραψε:πινοκιο σου εχω απαντησει και με email για τις σοκολατες!
και οπως ειπε η twinsmom (το Χριστινάκι) μπορουμε να τις ταιριαξουμε με το θεμα και θα δεις οτι θα αρεσουν πολυ!! φιλια Χριστινα μου
το μελεκουνακι να σου πω την αληθεια δεν το ξερω, ειναι παραδοσιακο γλυκο γι αυτο μαλλον!!
επισης μπορω να σου φτιαξω ιδια χωνακια με το περυτιλιγμα της σοκολατας ή και κατι διαφορετικο και να στα γεμισω με λαχταριστα ζαχαρωτα για τα παιδακια!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης