Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
533 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 533 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι γερμανια ζουμε εδω και ενα χρονο!για δουλεια ηρθαμε ναι!ειναι και τα πεθερικα μου εδω δεν ειμαστε μονοι μας εχουμε στηριξη κ αυτο ειναι πολυ σημαντικο εχω που εχω τους δικους μου μακρια...ωραια ειναι εδω μαρεσει πολυ!!ζουμε σε πολυ ωραια πολη με τα ολα της!!κ αφου εχω τον αντρα μου παντου μαρεσει Wink σπιτι σεξ σχολειο ε? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ποτε δεν περιμενεις περιοδο?

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ... Very Happy Very Happy Very Happy ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ..

ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΕΓΩ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ... Razz Razz Razz Razz

ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ Ε?ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ??ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ... Razz Razz

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε καταλαβαινω ειμαστε κ πολλες και μπερδευεσαι Very Happy ειμαι εγκυουλα δεν ειδες το τικερακι μου? Very Happy

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!

georgina-anastasia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Alexandra23 έγραψε:
georgina-anastasia έγραψε:
asteraki1989 έγραψε:
georgina-anastasia έγραψε:Κοριτσάκια μου καλησπέρα....θα ήθελα τη βοήθεια σας.. Επειδή δεν ξέρω θα τοποθετήσω τις απορίες μου σε σας που είστε μανούλες και γνωρίζετε...Είχα τελευταία επαφή στις 11 του Γενάρη και περίμενα περίοδο στις 16 του Γενάρη όπου και ήρθε αλλά με λιγότερο αίμα...αυτόν τον μήνα περίμενα στις 14 γιατί ο κύκλος μου είναι κάθε 28 αλλά έχω καθυστέρηση δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, που εμένα είναι ρολόι ο κύκλος μου...Υπάρχει περίπτωση να είχε γίνει σύλληψη αλλά να μου ήρθε περίοδος τον προηγόυμενο μήνα επειδή ήταν νωρίς και περίμενα σε λίγες μέρες???? Αχ διαφωτίστε με.... Smile
μπορει και να ισχυει κατι τετοιο,τον φεβρουαριο ειχες επαφες?αν δεν μπορεις να περιμενεις κανε μια χοριακη γιατι πολλες γυναικες ηταν εγκυος με λιγοτερη η κανονικη περιοδο Smile

δεν είχα επαφή τον φεβρουάριο γιατί έλειπα για κάποιες υποχρεώσεις...:/

καλησπερα γεοργινα!κ εγω ειμαι της αποψης να κανεις μια χοριακουλα που δειχνει το σωστο αποτελεσμα χωρις αμφιβολια!!!οσο για την περιοδο ναι συμβαινει σπανια ομως να γινει πολυ αργα η συλληψη να ερθει η λεγομενη ψευτοπεριοδος και ομως να εισαι εγκυουλα.γιαυτο πανε κανε μια χοριακουλα να μαθεις σιγουρα τι συμβαινει!!εσυ θελεις να εισαι εγκυουλα?

εννοείτε πως θέλω...το θέλω πάρα πολύ..απλά φοβάμαι να κάνω χοριακή γιατί αν βγει αρνητική θα απογοητευθω...με καταλαβαίνεις πιστεύω....:/

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχαχχαα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing δεν πειραζει Laughing Laughing Laughing σε ευχαριστω πολυ!!!εσυ εχεις παιδακι η προσπαθεις για το πρωτο?προσπαθεις καιρο?δεν θυμαμαι κ εγω καλα scratch scratch scratch

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ! Very Happy Very Happy ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ..ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!ΘΑ ΤΟ ΤΣΑΚΩΣΟΥΜΕ!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105 - Σελίδα 10 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105 - Σελίδα 10 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105 - Σελίδα 10 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105 - Σελίδα 10 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105 - Σελίδα 10 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105 - Σελίδα 10 328109

ΓΕΩΡΓΙΝΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΤΕΣΤ Η ΧΟΡΙΑΚΗ..ΤΟ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ε??ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105 - Σελίδα 10 35468

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεοργινα μου ξερω οτι δεν θελεις να δεις αρνητικη χοριακη αλλα καλο ειναι να κανεις κουκλα μου!!δεν ειναι τιποτα 5 λεπτα υποθεση που λενε!καντην να σιγουρευτεις για το τι συμβαινει να μην αναρωτιεσαι!κ εμεις εδω υποθεσεις κανουμε σδεν μπορουμε να γνωριζουμε τι πραγματικα συμβαινει...προσπαθεις καιρο?ποσο χρονων εισαι?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι νορμαλ το διαστημα που προσπαθειτε σταυρουλινα μου!!θα ερθει συντομα το νινακι Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!! Very Happy Very Happy

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την αληθεια λεω μη με ευχαριστεις καθολου!!!ποσο χρονων εισαι σταυρουλινα μου?

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
25 ΕΙΜΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΧΙΧΙ.. ΕΣΥ??ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΝΙΝΑΚΙ??

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουυυυυεισαι στην καλυτερη ηλικια Very Happy εγω ειμαι 23 Very Happy Very Happy Very Happy ναι το πρωτο μας ειναι!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑ!!!!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΥΟΥΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ!!! Very Happy Very Happy

ΤΟΝΙΑ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105 - Σελίδα 10 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105 - Σελίδα 10 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105 - Σελίδα 10 417472

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ειμαι χιχιχι Laughing Laughing Laughing Laughing καλησπερα τονια μου τι κανεις?η κορακλα σου?τα αγορακια σου?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ Κ ΜΙΑ ΩΡΑ..Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ Η ΜΠΕΜΠΑ ΧΟΡΕΥΕΙ...

ΕΣΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΟ ΝΙΝΙ?ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ?ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΚΟΛΩΝΙΑ Κ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΘ.ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕΣ?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι κ εγω κ το νινι Very Happy κολωνια ε?κολωνια ζουμε κ εμεις δεν ειναι τελεια???αχ καθηγητρια γερμανικων εισαι???τα φωτα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χοντροβουβάλα

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ήρθα και εγω στη παρέα σας,είμαι 117 κιλά και δεν μπορώ ακόμα να κάνω μωράκι,τα έχω δοκιμάσει όλα ακόμα και το ULTREX αλλά ακόμα τίποτα και επειδή βλέπω ότι έχετε φθάσει στην 105 σελίδα και προσπαθείτε ακόμα και εσείς,είπα να μπω μπας και μάθω πως γίνονται τα μωρά είμαι 39 ετών και ολο τρώω από βουλιμία γιατί δεν έχω και εγω ένα μωράκι.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:καλα ειμαι κ εγω κ το νινι Very Happy κολωνια ε?κολωνια ζουμε κ εμεις δεν ειναι τελεια???αχ καθηγητρια γερμανικων εισαι???τα φωτα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΠΩΠΩ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ..ΕΧΩ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ...ΑΧ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΝΕΤΕ??ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ!!!

ΧΜΜΜ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΜΑΛ@@@ΚΙΑ ΠΑΛΙ...ΕΛΕΟΣ ...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χοντροβουβαλα παρολο που ξερω οτι εισαι μια η ενας απο τους γνωστους μαλακες στην κοινωνια μας με εκανες να γελασω....αν μπηκες εδω με την επιθυμια να διαλυσεις το θεματακι σου οπως εχεις κανει σε αλλα θεματακια με αλλα ψευδωνυμα εδω δεν προκειται να το καταφερεις πιστεψε με κ καντην τωρα με ελαφρα......και αι........

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΕΦΑΓΑ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ!!ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ!!! I love you I love you I love you

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ..ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ..ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ!!!!! cyclops cyclops cyclops

Έχει επεξεργασθεί από τον/την stauroulinaa στις Τρι Φεβ 19, 2013 12:26 pm, 1 φορά

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ..ΜΕ ΨΥΧΑΚΙΕΣ??ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΒΟΥΒΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ....ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ...

ΤΙ ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τονια μου νιπες μενουμε!την λατρευω αυτη την περιοχη γιατι ειναι κ κοντα στο κεντρο αλλα εχει κ την ησυχια που θελω κ τα παντα απο μαγαζια κτλ!εγω πηγαινω σχολειο εδω και μαθαινω γερμανικα εδω και μισο χρονο κ μαλιστα θα δωσω πτυχιο τον μαρτιο....
μη δινουμε σημασια στα σουργελα απλως το προσπερναμε!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:τονια μου νιπες μενουμε!την λατρευω αυτη την περιοχη γιατι ειναι κ κοντα στο κεντρο αλλα εχει κ την ησυχια που θελω κ τα παντα απο μαγαζια κτλ!εγω πηγαινω σχολειο εδω και μαθαινω γερμανικα εδω και μισο χρονο κ μαλιστα θα δωσω πτυχιο τον μαρτιο....
μη δινουμε σημασια στα σουργελα απλως το προσπερναμε!!!

ΣΕ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΝΕΙΣ..ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΟΔΟ...ΧΙΧΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΟΛΞ ΦΘΗΝΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΔΩ...ΑΧ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ..Κ ΕΜΕΙΣ ΘΑΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΙΑ ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις