351 SOS Τετ Φεβ 20, 2013 2:12 am
mitrotita
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?
ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ;
ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mitrotita έγραψε:ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...
ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ;
Αφρούλα τι όμορφη κοιλίτσα που έχεις!!Είδα και τα επιπλάκια για το μπεμπέ είναι πολύ όμορφα!!!αφρουλα έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ...
ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ Η' ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ?
Α!!! ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ...
επιτελουςςςςς πιστευω εισαι καλυτερα τωρααφρουλα έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ...
ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ Η' ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ?
Α!!! ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ...
kallia24 έγραψε:αφρούλα σε καταλαβαίνω απόλυτα με το θέμα της δυσκοιλιότητας κ εγώ μια απο τα ίδια είμαι πολύ πίκρα!και φαντάζομαι τώρα με την εγκυμοσύνη θα είναι πιο δύσκολο!
ΑΣΤΑ ΡΕ ΣΟΦΑΚΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΑΑ.........Σοφία83 έγραψε:kallia24 έγραψε:αφρούλα σε καταλαβαίνω απόλυτα με το θέμα της δυσκοιλιότητας κ εγώ μια απο τα ίδια είμαι πολύ πίκρα!και φαντάζομαι τώρα με την εγκυμοσύνη θα είναι πιο δύσκολο!
Όλες ομοιοπαθούσες τελικά! !!
τι κανω ρε σοφακι αφου δεν μιλαει καμια εφυγαν ολες ,εμεις μειναμε..για λεγεΣοφία83 έγραψε:Γεια σου Κάλλια μου καλές δουλίτσες!
Αφρούλαααα !!!
Βασιλική μου σήμερα είσαι λιγομίλητη
Γενικά πολύ ησυχία σήμερα !!
δεν μου εχουν φερει ακομα τα τεστ καιasteraki1989 έγραψε:τι κανω ρε σοφακι αφου δεν μιλαει καμια εφυγαν ολες ,εμεις μειναμε..για λεγεΣοφία83 έγραψε:Γεια σου Κάλλια μου καλές δουλίτσες!
Αφρούλαααα !!!
asteraki1989 έγραψε:τι κανω ρε σοφακι αφου δεν μιλαει καμια εφυγαν ολες ,εμεις μειναμε..για λεγεΣοφία83 έγραψε:Γεια σου Κάλλια μου καλές δουλίτσες!
Αφρούλαααα !!!
αφρουλα μου το κεφαλι μου ειναι ετσι δεν ξερω τι με επιασε και δεν μπορω να το ελεξω,παραγγειλα απο το ιντερνετ το self clear διπλο και περιμενω,ετσι οπως τα υπολογιζω 11 μερες πανεαφρουλα έγραψε:ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΕ?
αφρουλα έγραψε:ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΤΟΥΜΠΕΣ(?) ΤΩΡΑ!!!!!
αχ πρεπει να ειναι φοβερο συναισθησμα που κλωτσαει ε αφρουλαΣοφία83 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΤΟΥΜΠΕΣ(?) ΤΩΡΑ!!!!!
χαχαχααα!!!Τι τέλειααααα!!Μ'ακούει η ζουζούνα και δίνει το παρόν !!!Λιώνωωωωωω !!!!
asteraki1989 έγραψε:αφρουλα μου το κεφαλι μου ειναι ετσι δεν ξερω τι με επιασε και δεν μπορω να το ελεξω,παραγγειλα απο το ιντερνετ το self clear διπλο και περιμενω,ετσι οπως τα υπολογιζω 11 μερες πανεαφρουλα έγραψε:ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΕ?
asteraki1989 έγραψε:αποτι φαινεται θα κρατηθω στο υψος μου γιατι δεν προκειται να τα παρω σημερα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης