551 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105 Τετ Φεβ 20, 2013 1:23 pm
Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Καλο ξημέρωμα κορίτσια μου.φιλακια πολλα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Lollipop83 έγραψε:Καλο ξημέρωμα κορίτσια μου.φιλακια πολλα.
ioazon έγραψε:Εγώ δεν "προσπαθώ". Εμείς ξεκινάμε αυτές τις μέρες τις παραγωγικές τρελίτσες!
asteraki1989 έγραψε:καλημεραααα στην τρελοπαρεα τι κανετε κουτσουνες μου??????
ευχαριστωωωωωωω ,τα περιμενω θα δω θα ρθουν λογικα σημερα πρεπει να τα εχω,εχτες απο το πρωι πονουσε η κοιλια μου μεχρι το απογευμα αλλα δεν σας ειπα τιποτα γιατι λεω θα μου ερθει η σιχαμενη,και απο το απογευμα κ μετα γιοκ τιποτα ουτε σημερα,να σημειωσω πως δεν εχω βγαλει ουτε ενα σπυρακι που αλλες φορες εβγαζα ενα "καρουμπαλακι",υπομονη και βλεπουμε,κ αν οχι δεν πειραζει συνεχιζω τον επομενοAnastasiaMM έγραψε:Βασιλικούλα μου έτοιμος!
Τί κάνεις εσύ ?
Περίμενες κάτι τέστ ή κάνω λάθος!
Ήρθαν ?
με πεταξε η βλακεια και παλευα να μπω ,κοιτα αν τα παρω σημερα λεω να κανω ενα αυριο το πρωι και βλεποντας και κανοντας αν δειξει θετικο παω κατευθειαν για χοριακη,νομιζω αυριο ειναι η ελλη αν δεν κανω λαθος,δεν θα πεσω ψυχολογικα γιατι δεν μπορω αλλο τις ψυχολογικες πιεσεις ηδη δεν εχω ξεπερασει ακομα την πρωτη εγκυμοσυνη οποτε θα το παω χαλαρα και οποτε κατσει,AnastasiaMM έγραψε:Σήμερα κανονικά πρέπει να μην περιμένει η Έλλη!
Θα μπεί άραγε να μας πεί ?
Έλλη μου αν δείς το μην. μπες να μας πείς νέα σου !!!!
Βασιλικούλα μου πότε σκέφτεσαι να κάνεις το τεστάκι αν έρθουν σήμερα ?
καλημεραααααααααααα γιαννα μου χαχαχαχαχα τα πρωινα μεσημεριανα??????πως τα λες ετσι ρε παιδι μου,ναι εχετε δικιο σημερα ειναι η ελλη αντε μακαρι να μας τα ευχαριστα να χαρουμε και εμειςΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!
ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ Ε?ΕΙΔΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!ΧΑΧΑΧΑ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ?
Η ΕΛΛΗ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ!!
ΑΠ ΤΙΣ 6,00 ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ!
αναστασια μου το θυμαμαι σαν κατι καλο που ηρθε στη ζωη μου,απλα πληγωνομαι γιατι εγω εκανα την εκτρωση οποτε καταλαβαινεις,εννοειτε πως το επομενο νινακι θα ειναι ευπροσδεκτο,αγαπαω τρελλα τα παιδια λιωνω μπροστα τουςAnastasiaMM έγραψε:Εννοείται κοριτσάκι μου οτι δεν θα πέσεις ψυχολογικά αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις!
Πάντως καλό θα είναι να αρχίσεις να αφήνεις πίσω σου την προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν σημαίνει τίποτα το οτι δεν πήγε καλά!
Πρέπει να κοιτάς μπροστά και να δημιουργήσεις το έδαφος στο νινάκι να νιώσει ευπρόσδεκτο!
Αν έχεις στο μυαλό σου την προηγούμενη εγκυμοσύνη σημαίνει οτι δεν έχεις αναρρώσει ψυχολογικά κ ίσως να είναι και αυτό ένας ανασταλτικός παράγοντας!
Καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολο να μην το σκέφτεσαι σκέψου το όμως οτι έγινε σαν μία προετοιμασία για να έρθει στη ζωή σας ένας υγιή νινάκι!!!!!!!!!!
σημερα την εχω δει αλλιως λεω οτι γινει δεν θα παιθανουμε απτο αγχος κιολαςAnastasiaMM έγραψε:Βασιλικούλα μου μην αγχώνεσαι θα δείξει !!! Λίγο έμεινε ακόμα και θα μάθουμε!
Καλημέρα Γιάννα μου γιατί τόσο πρωινή σήμερα ?
Τί ώρα ξυπνάει η Έλλη ?
καλημεραααα σοφακι τι κανεις?Σοφία83 έγραψε:Καλημέρααααα κοριτσάκια μου !!!Τι μου κάνετε;;;
Αναστασία μου τι όμορφη εικόνα που περιέγραψες!!!!Πώς να μη νιώθεις ευτυχία;;;!!!!
Βασιλικούλα μου στο είπα το σύμπαν συνωμοτεί!!!Πώς είσαι σήμερα κουκλίτσα μου;;;
Γιάννα μου η μικρή σε ξύπνησε από τις 6;;;;!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης