626 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105 Πεμ Φεβ 21, 2013 1:33 am
Σοφία83
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κι εσύ στη δουλειά είσαι;;;
ΥΠΟΜΟΝΗ πουλάκι μου!!!!
ΥΠΟΜΟΝΗ πουλάκι μου!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ναι ,αν δεν τα παρω σημερα πως θα το κανω το πρωι???????Σοφία83 έγραψε:Κι εσύ στη δουλειά είσαι;;;
ΥΠΟΜΟΝΗ πουλάκι μου!!!!
και εγω ετσι νομιζα πληρωσα 4 ευρω μεταφορικα και θα παω εγω να τα παρω δεν ειναι και κοντααφρουλα έγραψε:ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ... Η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΙΕΡ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ! ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ?
λιωνωωωωωωωωαφρουλα έγραψε:ΑΝΤΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΣ... ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!
ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ? ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΤΕΡΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΧΟΡΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ! ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΣΑΝ ΝΑ ΤΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!!!
γιατι ειναι ηλιθιοι οι ανθρωποι αφου ηρθε για να μου φερει το χαρτι να παω απο το ταχυδρομειο να τα παρω δεν μπορουσε να τα φερει??????????δεν ξερω θα φανε βρισιμο οταν παω εκειΣοφία83 έγραψε:Μα πώς και δε στα φέρνουν από εκεί Βασιλική μου αφού πλήρωσες μεταφορικά ;;!!!
asteraki1989 έγραψε:γιατι ειναι ηλιθιοι οι ανθρωποι αφου ηρθε για να μου φερει το χαρτι να παω απο το ταχυδρομειο να τα παρω δεν μπορουσε να τα φερει??????????δεν ξερω θα φανε βρισιμο οταν παω εκειΣοφία83 έγραψε:Μα πώς και δε στα φέρνουν από εκεί Βασιλική μου αφού πλήρωσες μεταφορικά ;;!!!
ειναι να μην παρω φορα αμα παρω θα φανε τετοιο βρισιμοΣοφία83 έγραψε:asteraki1989 έγραψε:γιατι ειναι ηλιθιοι οι ανθρωποι αφου ηρθε για να μου φερει το χαρτι να παω απο το ταχυδρομειο να τα παρω δεν μπορουσε να τα φερει??????????δεν ξερω θα φανε βρισιμο οταν παω εκειΣοφία83 έγραψε:Μα πώς και δε στα φέρνουν από εκεί Βασιλική μου αφού πλήρωσες μεταφορικά ;;!!!
Ωωωωωχ φαντάζομαι τι τους περιμένει !!!!!!
Ψυχραιμία Βασιλική μου!!!
γενικη ταχυδρομικη εβαλα εγω και μου ηρθε ετσι τι να πω,γενικη ταχυδρομικη βλεπω καθε μερα ενα αυτοκινητο που αφηνει δεματα και τωρα μου ηρθε ο ταχυδρομος ,τελος παντων θα παω απο κει να τα παρωαφρουλα έγραψε:ΒΡΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΣΥ?! ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ! ΜΕ ΤΙ ΣΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΕΛΙΚΑ? ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ!
σχεδον καθε μερα παιρνω δεματα απο το συγκεκριμενο λογω δουλειαςasteraki1989 έγραψε:γενικη ταχυδρομικη εβαλα εγω και μου ηρθε ετσι τι να πω,γενικη ταχυδρομικη βλεπω καθε μερα ενα αυτοκινητο που αφηνει δεματα και τωρα μου ηρθε ο ταχυδρομος ,τελος παντων θα παω απο κει να τα παρωαφρουλα έγραψε:ΒΡΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΣΥ?! ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ! ΜΕ ΤΙ ΣΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΕΛΙΚΑ? ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ!
ελτα λεει,οχι τον ρωτησα κ μου λεει πηγαινε με το χαρτι και παρτοΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΒΑΣΙΛΙΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ.ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ?
ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ?
ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
υπομονη τοτε ζουζουνα μου ,δηλαδη οταν φτασεις 7,8,9 μηνων θα σφαδαζεις?αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΞΕΣΠΑΕΙ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΟΥ! ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
τις πεταξε το πρωι τις μπαρουφες πρωι νωρις νωρις,γιαννα μουαφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ
ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ... ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΜΟΥ...
αν σε βοηθησει καλη ειναι και η σουπουλααφρουλα έγραψε:ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ! ΣΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ...
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥΠΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ! ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΚΙ ΜΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης