951 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105 Παρ Φεβ 22, 2013 3:21 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
α δεν μπορωωωωωω να σκεφτω μπαμ καικατω,κ την απαντηση του την ξερω "μα τι ειμαι ρε παιδακι μου ολα με τη μια?"ετσι μου ελεγα στο πρωτο,α εχθες μιλουσα με τον αντρα μου κ παω να μπω στο σπιτι και θολωσαν ολα μπροστα μου ζαλίστηκαAlexandra23 έγραψε:αστερακι μου ελα να σκεφτουμε τροπο πως θα του το πεις!!!
asteraki1989 έγραψε:κοριτσαρες μου συγνωμη που δεν ρωταωπολλα για εσας αλλα ειναι μεχρι να συνελθω λιγο
Σοφία83 έγραψε:asteraki1989 έγραψε:κοριτσαρες μου συγνωμη που δεν ρωταωπολλα για εσας αλλα ειναι μεχρι να συνελθω λιγο
Ντροπή και αίσχος που δε ρωτάς για εμάς, εγώ προσωπικά έχω θυμώσει πολύ μαζί σου........!!!!!!χαχαχααααααα!!!Μωρέ γλυκούλα μου τι λες!!!Σήμερα είναι η μέρα σου!!!!!!!!
οχι βεβαια δεν θελω να το κρυψω αλλα μην τον απογοητευσω φοβαμαι,δηλαδη ειμαι???????αφρουλα έγραψε:ΜΑΚΑΡΙ Η ΕΛΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ! ΑΡΓΑ Η' ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ!
asteraki1989 έγραψε:α δεν μπορωωωωωω να σκεφτω μπαμ καικατω,κ την απαντηση του την ξερω "μα τι ειμαι ρε παιδακι μου ολα με τη μια?"ετσι μου ελεγα στο πρωτο,α εχθες μιλουσα με τον αντρα μου κ παω να μπω στο σπιτι και θολωσαν ολα μπροστα μου ζαλίστηκαAlexandra23 έγραψε:αστερακι μου ελα να σκεφτουμε τροπο πως θα του το πεις!!!
δεν ξερω ποτε ειχα δεν τα υπολογιζα ποτεαφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΞΕΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ Η' ΕΙΚΑΖΟΥΜΕ?
αφρουλα έγραψε:ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΠΟΡΑΚΙ!!!
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ! ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΕΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ"? ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΞΑΝΑ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ! ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Σοφία83 στις Παρ Φεβ 22, 2013 3:34 am, 1 φορά
asteraki1989 έγραψε:δεν ξερω ποτε ειχα δεν τα υπολογιζα ποτεαφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΞΕΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ Η' ΕΙΚΑΖΟΥΜΕ?
τελευταια περιοδος 24/1 και επαφες απο 10/2-17/2αφρουλα έγραψε:asteraki1989 έγραψε:δεν ξερω ποτε ειχα δεν τα υπολογιζα ποτεαφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΞΕΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ Η' ΕΙΚΑΖΟΥΜΕ?
ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΟΥ!
σε λατρευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τωρα μιλησα με την γραμματεα του και περιμενω να μου πειΣοφία83 έγραψε:Βασιλική κοίτα λίγο κάτω....Εξαιρετικά αφιερωμένη η υπογραφή μου σε σένα !!!!
Πείτε αν έχω ξεχάσει καμιά εγκυούλα ε;;;
Σοφία83 έγραψε:Βασιλική κοίτα λίγο κάτω....Εξαιρετικά αφιερωμένη η υπογραφή μου σε σένα !!!!
Πείτε αν έχω ξεχάσει καμιά εγκυούλα ε;;;
αντρακλας θα βγει,παντως θυμαστε που σας ελεγα το νιωθω????????πλακα εχειαφρουλα έγραψε:ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΠΟΡΑΚΙ!!!
αντρακι ε? και εγω αυτο νομιζω οτι ειναι αντρακι
asteraki1989 έγραψε:σοφακι μου σειρα σου να ανοιξεισ θεματαρααααααααααα,θα με παρει τηλ ο γιατρος το απογευμα γιατι εχει ξεχασει το κιν του στο σπιτι
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης