1 ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ Τρι Φεβ 19, 2013 8:41 am
kkkk
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα! Δεν είμαι σίγουρη ότι ανοίγω το θέμα σο σωστό σημείο, αλλά δεν πειράζει...Με λένε Κατερίνα, μένω Θεσ/κη και έχω ένα μικρό αγγελούδι 5,5 μηνών, το οποίο και θηλάζω αποκλειστικά από την πρώτη στιγμή! Ευλογία ο θηλασμός (αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... )!!! Επέστρεψα στη δουλειά όταν ο μικρός ήταν 3 μηνών κι έτσι αναγκάστηκα από πολύ νωρίς να κάνω την προσωπική μου τράπεζα μητρικού γάλακτος. Ευτυχώς η παραγωγή μου ήταν και συνεχίζει να είναι πολύ καλή κι έτσι έχω μαζέψει αρκετό γάλα στην κατάψυξη. Έχω διαπιστώσει όμως ότι έχω πλεόνασμα και ειδικά τώρα που άρχισε να τρώει και φρούτα και ρυζάλευρο ο μικρός μου χρειάζομαι όλο και λιγότερο γάλα-η παραγωγή παρ' όλα αυτά παραμένει σταθερή κι έτσι μου περισσεύει γάλα... Στη Θεσ/κη που μένω δεν υπάρχει τράπεζα μητρικού γάλακτος σε κανένα από τα νοσοκομεία για να το δώσω. Ρώτησα στο Έλενα στην Αθήνα και μου είπαν ότι για να αναλάβει μεταφορική εταιρεία να τους το παραδώσει χωρίς κόστος για μένα(υπό ειδικές συνθήκες φαντάζομαι, αφού είναι κατεψυγμένο και πρέπει να παραδοθεί άμεσα άθικτο!) θα πρέπει να είναι περίπου 20 lt κι εγώ δεν έχω τόσο πολύ. Έχει καμιά σας καμιά ιδέα για το τι θα μπορούσα να κάνω με το γάλα αυτό; Σκέφτομαι να ρωτήσω σε μεταφορική και να αναλάβω εγώ το κόστος μεταφοράς...δεν ξέρω τι να κάνω και δε θέλω με τίποτα να πάει χαμένο το γαλατάκι που με τόσο κόπο και αγάπη μάζεψα! Μακάρι να βρω τι θα το κάνω και να πιάσει τόπο!!!