Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
472 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 472 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 36  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 36]

551Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Δευ Μαρ 18, 2013 11:55 pm

siaki85

siaki85
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσακια καλημερα! Καλη σαρακοστη! Τι κανετε?
Ιωαννα μου θα μπειτε σε ρυθμους κ θα εχεις χρονο να μας λες ιστοριες της μικρουλας! Υπομονη! Απολαυσε οσο μπορεις την καθε της στιγμη!
Οι υπολοιπες πως περασατε? Εμεις Κυριακη που ειχε καλη μερα κατεβηκαμε μια βολτα στο κεντρο πριν ξεκινησει η παρελαση κ χθες μια βολτα με το αμαξι λογω κρυου κ για ενα καφεδακι με τους κουμπαρους μας.
Σημερα εχει δουλειες....
Φιλακια σε ολες!! Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 417472

552Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Μαρ 19, 2013 1:06 am

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια τι μου κανετε μας την χαλασε χτες ο καιρος κ ειχαμε σηκωθει με ορεξη για χαρταετο δεν τα καταφεραμε κ το απογευμα που αρχισαμε να βλεπουμε 2 3 στον ουρανο εκανε κρυο για να βγαλουμε τα παιδια μπορει να παμε σημερα δεν ξερουμε ακομα.ιωαννα μου σιγα σιγα ολα θα μπουνε στη σειρα τους αχ τα ξερω τα χαπια αυτα εις διπλουν εμενα με πηγαινε η αδερφη μου στο μπανιο απο τις ζαλαδες αλλα θα περασει.κ ενα ακομα νεο σκεφτομαστε να παρουμε ενα σκυλακι ω ναι τωρα που θα φυγει ο μπαμπας μας να αναπληρωση το κενο ελπιζω μονο να τα καταφερω θα δειξει εκει εχουμε μια διαφωνια με τον αντρα μου αλλα θα δουμε οτι καλυτερο για τα παιδια

553Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Μαρ 19, 2013 3:52 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
 Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 215994 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 10:19 am, 1 φορά

554Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Μαρ 19, 2013 4:07 am

siaki85

siaki85
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Iωαννα μου πως ειστε??

555Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Μαρ 19, 2013 4:17 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 10:18 am, 1 φορά

556Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Μαρ 19, 2013 4:22 am

siaki85

siaki85
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μια χαρα ειμαστε κ οι δυο. Παιζει με τα παιχνιδια της κ "κουβεντιαζει". Οταν κοιμαται η μικρη κι εσυ να χαλαρωνεις γιατι αλλιως θα εξαντληθεις! Πως νιωθεις? Το εχεις καταλαβει οτι εισαι μανουλα?!

557Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Μαρ 19, 2013 4:38 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 10:18 am, 1 φορά

558Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Μαρ 19, 2013 5:43 am

Constantin@

Constantin@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια τι κάνετε? Μου λείψατε τόσες μερες!
Ιωάννα μου τι κάνεις γλυκιά μου? Πως είναι η μπέμπα? Ελπίζω να αρχίσει να στρώνει η κατάσταση και να βρήκατε γάλα που να της αρέσει. Να κοιμάσαι όταν κοιμάται κι αυτή για να έχεις δυνάμεις. Είναι δύσκολα στην αρχή, υπομονή και δύναμη θα παίρνεις από την μικρούλα σου.
Έχετε κανα νέο από τη Ζέννια?
Διονυσία καλά είσαστε? Κι εμείς βολτούλα την Κυριακή, μεσα χτες και σήμερα που είχε καλό καιρό την πήγα πάλι βόλτα.
Κωνστάντζα θα πάρετε σκυλάκι! Το καλύτερο για τα παιδάκια σου, θα έχουν παρεούλα.
Φιλιά στις υπόλοιπες!

559Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Μαρ 19, 2013 6:00 am

demmy29

demmy29
Κορίτσια μου φιλάκια σε όλες!!! Η Τοσοδούλα δεν πήρε πολύ βάρος και μας ανησύχησε η μικρούλα πάλι. Σήμερα πήγαμε παιδίατρο και μου είπε να ξεκουράζομαι (ναι καλά) για να ανέβει σε ποιότητα ξανά το γάλα μου! Κρίμα είμαι πολύ στεναχωρημένη! Το παλεύω τόοοοοσο πολύ, τόσο καιρό! Μα πως είναι δυνατόν; Δε θέλω να αποθηλάσω... Sad Sad Sad
Ιωάννα μου υπομονή! Ακόμα είναι νωρίς!!!
Κω/να μου τι λέει η δική σου;
Διονυσία και η μικρή μου μας έχει τρελάνει... Η γιατρός μας είπε ότι κάνει πράγματα για μωράκι έξι μηνών. Κάθεται, παίζει και μιλάει, επικοινωνεί, χαμογελάει και ξεκαρδίζεται, σηκώνει ράχη, πόδια και ποπό, και τεντώνει τους αγκώνες για να μπουσουλήσει το μικρούλι. Απλά είναι πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ μικρή! Ότι βρει στο στόμα όμως... Όλο από πάνω της είμαστε! Φιλάκια σε όλες!

560Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Μαρ 19, 2013 6:14 am

siaki85

siaki85
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ταισα τη μικρουλα κ την κοιμησα κ τωρα ξαναμπηκα!
Ιωαννα εγω ακομα την κοιταω κ λεω ειναι δικη μου??? Αντε να περασει λιγος καιρος να την δω!
Κωνσταντινα μου μια χαρα ειμαστε! Βολτουλα ηθελα κι εγω σημερα αλλα εμπλεξα με δουλειες. Αν καποια απο αυτες τις μερες ειναι καλος καιρος θα παρω τη μικρη κ θα κατεβω κεντρο, θα σου πω να τις παμε μαζι βολτουλα. Κ οποια αλλη εννοειται μπορει!!
Κωνσταντζα πως εισαι? Σκυλακι??? Τρελαινομαι αλλα σε διαμερισμα κ με μωρο δεν γινεται! Τα παιδια θα ξετρελαθουν!
Δημητρα μη στεναχωριεσαι! Σιδηρο, ασβεστιο παιρνεις για να δυναμωσεις? Αν χρειαστει να αποθηλασεις θα ειναι για καλο της τοσοδουλας σου αλλα πιστευω θα τα καταφερετε!
Μαριαννα εισαι καλα???

561Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Μαρ 19, 2013 6:32 am

Constantin@

Constantin@
Μόλις κοιμήθηκε και η δική μου. Επιτέλους! Κορίτσια πολύ κυνηγητό, κάτω από το τραπέζι είχε μπει πριν, την έψαχνα, όλο το σπίτι αλωνίζει.
Δήμητρα πόσο ζυγίζει η τοσοδούλα τώρα? Μην αγχώνεσαι, ξεκούραση και θα τα καταφέρετε να μην αποθηλάσει από τώρα. Κάθε φορά στον παιδίατρο άγχος με το βάρος έχω, αλλά δεν μπορείς να τα ταίσεις και παραπάνω, όσο θέλουν τρώνε, τι να κάνουμε.
Θα είναι πάντως ένα πανέξυπνο κοριτσάκι και μιας και είναι και λεπτούλα θα περπατήσει και γρήγορα. Η δικιά μου στέκεται πολύ ώρα πια. Φοβάται όμως ακόμα να κάνει βήμα μόνη της.
Διονυσία εννοείται να στείλεις μήνυμα και άμα μπορώ θα έρθω. Εγώ πάντα πεζόδρομο πάω γιατί με βολεύει.

562Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Μαρ 19, 2013 9:48 am

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ton πεταξαμε τελικα εκεινο τον χαρταετο θα εσκαγε ο αντρας μου αν δεν τον εστελνε στα συννεφα καθε χρονο τα ιδια 10 καλουμπες βαλαμεμας εκανε ωραια μερα σημερα.κ εμενα κοριτσια οποτε ειναι για βολτουλα κ μπορω κ εγω πεζοδρομο τα παω κ το πρωι πιο πολυ που εχω μονο τον εναν.δημητρουλα μου σε καταλαβαινω μην στεναχωριεσαι αυτο που θα γινει θα ειναι κ για το καλυτερο εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις για την μικρουλα σου.ιωαννα μου πως πατε?κωνσταντινα μου τωρα θα τρεχεις να την κυνηγας εχουν πλακα.μαριαννα μου πως τα πας ολα καλα?

563Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τετ Μαρ 20, 2013 5:18 am

Constantin@

Constantin@
Καλησπέρα! Που χαθήκατε όλες?

564Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τετ Μαρ 20, 2013 7:24 am

maniatx

maniatx
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια μου..!
Χάθηκα και γώ.. μετά το κρύωμα που ακόμα έχω λίγο στο ελάχιστο,έπαθα ένα τράβηγμα στην κλείδωση στο πόδι και με πονάει... Crying or Very sad
Ευτυχώς μου είπε κάνει να πάρω βολταρέν να βάλω και κάπως έχει ηρεμήσει..
Ήρθε και η κολλητή μου χθές από Αμαλιάδα που είχα να την δώ πάαααααρα πολύ καιρό και βγήκαμε λίγο έξω στα μαγαζιά να δώ για φόρεμα για τον γάμο αν και πήγαινα σακάτης εγώ!Βρήκα..θα σας βάλω φώτο να δείτε μόλις μπορέσω να μου πείτε γνώμη..
Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 417472

565Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τετ Μαρ 20, 2013 8:40 am

siaki85

siaki85
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα κοριτσια!! Τι κανετε? Τα μωρακια σας?
Εμεις τρεχουμε γιατι μπηκε ο πεθερος χθες στο νοσοκομειο κ θα κατσει καμια εβδομαδα...
Μαριαννα περαστικο να ειναι κ αυτο! Περιμενουμε φωτο!

566Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τετ Μαρ 20, 2013 9:25 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα!!Τι κάνετε????
Δεν προλααβα να διαβασω τα νέα σας, ελπίζω να είστε όλες καλά!
Κορίτσια εγώ χάθηκα αλλά είναι αναπόφευκτο.......προσπαθούμε να μπούμε σε μια σειρά!!!Προσπαθώ να τον θηλάσω αλλά δεν φτάνει το γάλα μου απ' ότι φαίνεται, τρώει από εμένα και μετά βάζει συνέχεια τα χέρια στο στόμα και γκρινιάζει και έτσι του δίνουμε συμπλήρωμα.Στενοχωριέμαι κι εγώ γιατί τόσος κόπος και να μην χορταίνει!Είναι και μεγάλος και θέλει αρκετό φαγητό!
Φιλάκια πολλά σε όλες!!!Να περάσουν οι πρώτες μέρες και θα επανακαμψούμε!

567Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τετ Μαρ 20, 2013 10:44 am

demmy29

demmy29
Ζενια υπαρχει τροπος.μην αγχωνεσαι.να το βαζεις συχνοτερα κ πριν πεινασει πολυ.ετσι δε θα χρειαστει συμπληρωμα κ το γαλα σου θα τον καλυπτει.βεβαια καλυτερα να συμβουλευτεις ενα συβμουλο θηλασμου.κ εγω που εχω ενα θεματακι με την μικρη θα το παλεψω γιατι μου αρεσει ο θηλασμος.αν θες παρε με τηλ να σου πω τι εκανα εγω.φιλακια σε ολες.

568Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Πεμ Μαρ 21, 2013 2:56 am

siaki85

siaki85
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα κοριτσια!! Πως ειστε??
Ζεννια μου υπομονη κι οχι αγχος. Οσο περισσοτερο τον βαζεις τοσο θα αυξηθει το γαλα σου. Με την κουραση κ το τρεξιμο ειναι δυσκολο, σε καταλαβαινω. Αν χρειαστει να δωσεις συμπληρωμα μη στεναχωρηθεις. Παλεψε οσο εχεις αντοχες εστω κ μεικτη διατροφη. Το θεμα ειναι να το απολαμβανεις κι εσυ κ το μωρο.
Εγω ειμαι στο τρεξιμο. Εχω το σπιτι κ πηγαινω κ στο πατρικο του αντρα μου να κανω καμια δουλεια κ μαγειρεμα... Ο αντρας μου το πρωι νοσοκομειο με τον πατερα του κ μετα κατευθειαν για δουλεια κ ερχεται αργα, ισα που προλαβαινει τη μικρη κ στεναχωριεται κι αυτος αλλα κ η μπεμπα φαινεται να τον αναζηταει. Sad
Φιλακια πολλα σε ολες!!!

569Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Πεμ Μαρ 21, 2013 4:43 am

Constantin@

Constantin@
Γειά σας κορίτσια! Δεν πολυμπαίνω κι εγώ, δε με αφήνει η μικρή καθόλου, όλο παιχνίδια θέλει, βόλτα πάμε όταν έχει καλή μέρα, βάλε και τις δουλίτσες στο σπίτι...
Διονυσία περαστικά και καλό κουράγιο, έχεις πολλές υποχρεώσεις κι εσύ, τι να κάνεις όμως...Και η μπέμπα μεγαλώνει και καταλαβαίνει ότι λείπει ο μπαμπάς, μη στενοχωριέσαι, περαστικά να είναι και να βρείτε πάλι τους ρυθμούς σας κι εσείς.
Ζέννια μου θα μπείτε σε σειρά. Είναι φαγανούλης ε? Καλό αυτό. Ελπίζω να τα καταφέρεις με το θηλασμό.
Δήμητρα τι κάνει η τοσοδούλα? Εσένα δε σε φοβάμαι, σε βλέπω να θηλάζεις για κανα 6μηνο ακόμα Very Happy Να καταχραστώ λίγο τις γνώσεις σου? Τι βιβλιαράκια παίρνουν στην ηλικία της μπέμπας μου? Με τις πρώτες λέξεις, τα σχήματα κλπ έλεγα. Τι λες κι εσύ?
Μαριάννα περαστικά, περιμένουμε φώτο. Πότε είναι ο γάμος?
Ιωάννα και μπέμπα Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 35468
Κωνσταντζα φιλιά!

570Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Πεμ Μαρ 21, 2013 9:00 pm

maniatx

maniatx
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια..Τί κάνετε;
jennia μου πώς πάτε με τον μπέμπη;Διάβασα με τον θηλασμό,πάλεψε το! Ιωάννα εσύ;;Τί κάνει η μικρούλα μας;
Διονυσία περαστικά στον πεθερό σου..είναι καλύτερα;Θα έχεις ταλαιπωρηθεί φαντάζομαι..
Κωνσταντζα μου σκυλάκι;;; Τέλεια!Εγώ έχω τρέλα με τα σκυλιά..Είχαμε από πάντα στην Αθήνα στο σπίτι με τους δικούς μου..Από τοτε που θυμάμαι τον εαυτό μου..
Πρίν 2 χρόνια κοντά..
βρήκα ένα δίπλα στο σπίτι κουτάβι πεταμένο στο ρέμα..
ένα λευκό..τώρα έχει μεγαλώσει πολύ και είναι ένας κούκλος..ήταν δύσκολη απόφαση να το κρατήσω..τελικά το κράτησα,τον φρόντισα και οταν πριν ενα ενάμιση χρόνο ήρθα να μείνω μόνιμα εδώ με τον Ηλία,
τον έφερα μαζί μου..
Και ο Ηλίας και εγώ λέγαμε οτι αν ποτε είχαμε ενα σκυλο μεγάλο,έτσι θα θέλαμε να είναι..Λευκός μεγάλος..

571Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Πεμ Μαρ 21, 2013 9:06 pm

maniatx

maniatx
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Με τις δυσκολίες τον κρατήσαμε,σε διαμέρισμα,ευτυχώς με μεγάλο μπαλκόνι..
Τώρα όμως με το μωρό.. δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε άλλο εδώ,
με στεναχωρεί πολύ αυτό..
δε θέλω να το σκέφτομαι..αλλά πραγματικά θα είναι δύσκολο..
είναι πόσα πράγματα που δεν εχουμε λύση γιαυτά..
Η μεταφορά στην Αθήνα που δεν θα χωράμε στο αμάξι..,που μαδάει υπερβολικά..που δεν θα μπορουμε να στρώσουμε ενα χαλί να είναι ζεστά για το μωρό γιατι θα γινεται ασπρο απο τις τριχες..
Αυτος εντομεταξυ αμα βρεχει ο κακομοιρης βρεχεται ακομα και στο μπαλκονι.Μονο αν δεν πει σπιτι του δεν βρεχεται..ακομα και με τις τεντες..τι θα κανω που θα τιναζεται και θα γινεται χαμος..και δε θα μπορω να τον εχω μεσα..ειναι και εννιαιο το σαλονι με κουζινα και μικρο..και παντου θα βρισκω τριχες..
Είναι πολλά..Ακούω που λένε,ή μου λένε άλλοι,"πώς τα καταφέρνουν τόσοι με σκυλί και παιδί.." αλλά πραγματικά δν εχω λύσεις σε πολλά.. Είμαστε και μονοι μας εδω χωρίς συγγενείς και ειναι και το αλλο,ποιος θα τον πηγαινει,εστω το πρωι σου λεω εγώ βόλτα..

572Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Πεμ Μαρ 21, 2013 9:11 pm

maniatx

maniatx
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
που ο Ηλίας για να πάει δουλειά επειδή είναι στον Αραξο,κάνει 1 ώρα.Σηκώνεται απο τις 5.30.Τί θα κάνει,θα σηκώνεται απο τις 5 παρα;....Είναι και καποιες φορες που θα χρειαστεί να λείπει 1 βδομάδα ίσως το μήνα με τη δουλειά.. Ούφ σας ζάλισα,αλλά ήθελα τη γνώμη σας.. και πιο πολύ επειδή όλες μένετε Πάτρα και ψάχνουμε μια λύση να πάει κάπου που θα τον αγαπούν..
αν κάποια γνωρίζει κάποιον που έχει αυλή και ίσως θα ήθελε εναν σκυλάκο να μου πεί.. Έχουμε μια πρόταση στα Σαβάλια από κάποιον που έχει σπιτι με αυλή και έχει και εναν ακόμα σκυλο αλλα δεν ειναι σιγουρο.. και συγνώμη για το κατεβατό..!Θα σας στείλω και φωτογραφια του να δείτε να έχετε εικόνα..

573Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Πεμ Μαρ 21, 2013 9:15 pm

maniatx

maniatx
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κωνσταντίνα μου!Ο γάμος είναι 24 Απριλίου.Στην Αθήνα.Ήρθε και η κολητή μου προχθές..Φτιάξαμε και τις μπομπονιέρες..Θα σας στείλω φώτο να δείτε,μαζί και το φορεμα,αλλά ακόμα δεν έβγαλα.
Χθές το απόγευμα πήγαμε και στη γιατρό..!!!Όλα καλά!Μου έδωσε να κάνω κάτι αιματολογικές,και να επαναλάβουμε και για το τοξοπλασμα και κάτι άλλο που δεν είχα αντισώματα..

Είναι αγοράκι..! Smile

574Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Παρ Μαρ 22, 2013 12:27 am

siaki85

siaki85
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσακια καλημερα!! Τι κανετε?? Τα μικρουλια?
Μαριαννα μου αγορακι???!! Αντε με το καλο να ερθει ο μικρουλης! Εχει φουσκωσει η κοιλιτσα? Με το καλο κ ο γαμος! Να μας δειξεις φωτο!! Οσο για το σκυλακι δυστυχως δεν γνωριζω καποιον που να ενδιαφερεται. Μακαρι να βρεις καποιον να το αγαπησει αλλα θα ειναι δυσκολο να το αποχωριστεις...
Κωνσταντινα μου σε τρεχει η μικρη? Κι εμενα δε με αφηνει σε ησυχια, αν φυγω απο το δωματιο αρχιζει να φωναζει.
Ο πεθερος μου μαλλον παει για χειρουργειο γιατι εχει πετρες στα νεφρα κ δε σπανε με λιθοτριψια. Ομως εχει κ ουρολοιμωξη κ περιμενουν να περασει. Ο αντρας μου τα εχει παιξει... Τον λυπαμαι αλλα δεν μπορω να βοηθησω.
Να εχετε ολες μια ομορφη μερα!!!! sunny

575Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 23 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Παρ Μαρ 22, 2013 3:43 am

Constantin@

Constantin@
Καλησπέρα! Τι ωραία νέα Μαριάννα, αγοράκι τελικά! Με το καλό και ο γάμος, όλα να σας έρθουν όπως τα επιθυμείτε παιδιά. Για το σκυλάκι ούτε εγώ ξέρω κάποιον. Και έχεις δίκιο, θα είναι δύσκολα με το μωρό. Τι να κάνετε όμως, ο μπέμπης πάνω από όλα τώρα πια. Φωτο να μας βάλεις Wink
Διονυσία φαντάζομαι κούραση ο άντρας σου. Τι να κάνεις κι εσύ με τη μπέμπα όμως, δεν έχει άλλα αδέλφια να βοηθήσουν, όλα σε σας έχουν πέσει? Υπομονή...Και αυτό θα περάσει....
Εμείς καλά, πολύ τρέξιμο πραγματικά, να δω σε ποια γωνία θα φάει το κεφάλι της η μικρή, δεν την προλαβαίνω Very Happy
Φιλάκια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 36]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 36  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις