Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
668 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 668 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 36]

801Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τετ Ιουν 05, 2013 12:41 pm

lizzy24

lizzy24
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα κι άπο μένα!τι κάνετε;τα ζουζουνια;έχω κανένα μισάωρο που ξαπλωσα την μικρή και μπήκα να δω νεακια σας!
Ιωάννα η μπουμπού σου πήρε φορά!κάθε μέρα βλέπουμε κατι διαφορετικό!

802Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Παρ Ιουν 07, 2013 11:48 pm

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα στις αγεπημενες μου φιλεναδες τι κανετε πως εισται ελπιζω ολες κ ολα τα πιτσιρικακια μας καλα εεις καλα ειμαστε με εχει πιασει απο χτες μια βαρεαρα τι να πω καλα χτες ηταν ενα χαλι κ ο καιρος.πειτε νεα πως εσται φιλιαααααα

803Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Σαβ Ιουν 08, 2013 5:00 am

siaki85

siaki85
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα κοριτσια!! Πως ειστε??
Εγω σε ορια καταρρευσης... Καθε βραδυ ξυπναει κ θελει να ειμαι μαζι της, μολις φυγω σκουζει!!!!!!! Θα δουμε μεχρι ποτε θα συνεχιστει!
Ιωαννα ποτε με το καλο θα βαπτισετε τη μικρη? Εμεις 1/9 και 24/8 γινομαι νονα σε ενα αγορακι. ΕΞΟΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Αλλα τι να κανουμε??? Πολυ λιγα πραγματα εχω ετοιμασει. Θα δω ποτε θα βρω χρονο.
Οσο για τη συναντηση "ζηλεψα" λιγο... Να κανονισουμε ξανα συντομα να ειμαστε ολες!!!

804Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Πεμ Ιουν 13, 2013 11:30 pm

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια τι μου κανετε ελπιζω ολες να εισται καλα.σιγουρα θα κανονισουμε κ αλλη συναντηση.εμεις μια χαρουλα μονο ο μεγαλος μου ειχε 2 μερουλες πυρετο κ μετα συνεχεια δεκατακια ευτυχως δεν του ειχε ριξει τη διαθεση.σαββατοκυριακο θα ειμαι με την αδερφη μου γιατι ειναι μονη της κ θα της κανουμε παρεα.πηραμε κ ποδηλατο κ ο μεγαλος περιμενει πως κ πως να παει στην αυλη της γιαγιας για να κανει βολτες.φιλια πολλα πολλα σε ολες μακιααα

805Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Παρ Ιουν 14, 2013 9:55 am

maniatx

maniatx
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια τί κάνετε;;; Είναι καμιά εδώ;;

806Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Κυρ Ιουν 16, 2013 11:33 am

lizzy24

lizzy24
Καλησπέρα σε όλες!τα μπεμπακια-παιδάκια σας καλά;χρόνια πολλα στους μπαμπάδες σημερα αν και γιορτάζουν κάθε μέρα!
Χρειάζομαι βοήθεια!θέλω να μου πείτε ποιον γυναικολόγο έχετε και μου προτείνεται να γράφει και εξετάσεις για ΕΟΠΠΥ!έπρεπε να είχα πάει κι όλο το αφήνω αλλα είχα ένα μικρό θεματάκι και πρέπει οπωσδήποτε!ευχαριστώ προκαταβολικά κοπέλες!

807Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Δευ Ιουν 17, 2013 5:04 am

Constantin@

Constantin@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσάκια μου τι κάνετε? Πάει...χαθήκαμε τελείως. Γενικά όλες τρέχουμε, αλλά μου λείπουν οι συζητήσεις μας Crying or Very sad.
Διονυσία κανονίζετε τη βάφτιση, ωραία είναι αυτά.
Μαριάννα πως πάει η κοιλίτσα? Κοντεύεις κοριτσάκι!
Κωνστάντζα περαστικά, καλές ποδηλατάδες!
lizzy δεν μπορώ να σε βοηθήσω, η δικιά μου είναι εκτός εοππυ.
Οι υπόλοιπες ελπίζω να είσαστε καλά. Περιμένω νέα σας..
Εμείς καλά είμαστε, γενικά όλο βόλτες θέλει η μικρή, κάθε απόγευμα πάμε για κούνιες, χτες πήγαμε φάρο, τι πανικός  ήταν αυτός!
Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 417472

808Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Δευ Ιουν 17, 2013 7:31 am

lizzy24

lizzy24
γεια σας!
ξερετε τιποτα για τον ΚΟΛΛΑΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟ?
στο αγχος μου πηρα κι εκλεισα ραντεβου σε αυτον!

809Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Δευ Ιουν 17, 2013 10:38 am

maniatx

maniatx
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια! Lizzy εγώ έχω την χαρά οικονόμου και γράφει εξετασεις εοππυ.Αμα θες να σου δωσω και ενα τηλεφωνο της να ρωτησεις οτι θες. 
Κωνσταντίνα μου μεγαλώνει μεγαλώνει ..! 
Εχω αρχίσει και δεν την παλευω απο την ζέστη βέβαια.... !

810Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Δευ Ιουν 17, 2013 10:20 pm

siaki85

siaki85
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κοριτσια!! Τι κανετε?? Πολυ ζεστη!!! Η μικρη υποφερει.
Μαριαννα μου πως σε καταλαβαινω... Ακριβως τα ιδια περασα περυσι. Μεσα στο σπιτι με κλιματισμο, νερο κ ενα βρεγμενο πανακι την εβγαζα. Βολτες αργα εβγαινα κ θαλασσα μετα τις 5. Πρηζονταν κ τα ποδια μου!! Υπομονη κ πολλα υγρα!
Κωνσταντινα μου βολτες θελουν συνεχεια κ η δικια μου οταν ειναι εξω δεν θελει τιποτε αλλο. Θα ξεκινησουμε κ τα μπανακια σε λιγο. Πηγα με τον αντρα μου σκ αλλα ηταν λιγο παγωμενη κ δε θελω να βαλω τη μικρη. Σιγα-σιγα βρισκω αυτα που θελω κ για τη βαφτιση.
Ελισαβετ μου εμενα ο γιατρος μου ειναι Ριο κι εγω ψαχνομαι που θα παω τωρα. Πες μου την αποψη σου απο αυτον που θα πας.

811Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Δευ Ιουν 17, 2013 10:57 pm

Constantin@

Constantin@
Καλημέρα! Ζέστη κ σήμερα. Να δούμε, θα ξεκινήσουμε μπανάκια σιγά σιγά.. Θα της αρέσει άραγε η θάλασσα;
Διονυσια τι κάνει η μπουμπού; Που θα την πηγαίνεις για μπάνιο;
Η δικιά μου κάθε μέρα κ λέει κ άλλη λέξη. Δεν το πιστεύω πόσο μεγάλωσε!
Καλή μέρα να έχουμε!

812Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Δευ Ιουν 17, 2013 11:04 pm

siaki85

siaki85
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κωνσταντινα μου ειστε καλα??? Μιλαει η μικρη??? Εμενα συλλαβες λεει και τρελαινομαστε που να μιλησει κιολας!!! Λακοπετρα ή Αχαια πηγαινουμε. Μακρια ειναι αλλα Ριο ειναι πολυ κρυα!

813Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Δευ Ιουν 17, 2013 11:57 pm

Constantin@

Constantin@
Διονυσία λέει πολλές λέξεις, όχι καθαρά, αλλά ότι ακούει προσπαθεί να το πει. Αρχίζει μια πολύ ωραία φάση νομίζω, με τρελαίνει που επικοινωνούμε, τι να σου λέω! Και ειδικά με το μαμά, λιώνω...Θα δεις κι εσύ πως θα νιώσεις με το πρώτο μαμά!
Πήραμε μαγιό και σωσίβιο και περιμένω να ζεστάνει λίγο το νερό να πάμε.
Τι άλλα εσύ? Τι ετοιμάζεις για τη βάφτιση?

814Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Ιουν 18, 2013 2:10 am

siaki85

siaki85
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τελεια!!! Η δικια μου μαμαμα λεει κ λιωνω φαντασου να καταλαβει τη σημασια της λεξης...
Για τη βαφτιση κλεισαμε εκκλησια,κεντρο (απλα φαγητο χωρις χορους λογω πενθους), φωτογραφο. Μπομπονιερες θα φτιαξει χειροποιητες απο τσοχα μια γνωστη μας σε σχημα πεταλουδας με στρασακια κ θα εχει με ασημοσκονη το ονομα της. Στολισμο εκκλησιας δεν εχω ψαξει κ στολισμο κεντρου λεμε με την νονα να φτιαξουμε γλαστρακια με πεταλουδες κ κλαδακια κ κορδελιτσες. Το θεμα απο οτι καταλαβαινεις η πεταλουδα γιατι ετσι τη φωναζω...

815Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Ιουν 18, 2013 2:20 am

Constantin@

Constantin@
Τι όμορφα! Πεταλούδα είναι τέλειο θέμα για κοριτσάκι. Ροζ και φούξια να υποθέσω? Το ίδιο θέμα είχε και η κουμπάρα μου στη μικρή της. Για τα τραπέζια είχε τσίγκινα κουβαδάκια από τζάμπο, κολλήσαμε πάνω με ντεκουπάζ πεταλούδες που κόψαμε από χαρτοπετσέτα, μέσα είχε ζαχαρωτά και ραβδάκι με λουλούδι και κορδέλες. Στην εκκλησία ρώτησες αν αφήνουν να στολίσεις την κολυμπήθρα, δεν αφήνουν όλοι οι ιερείς, είναι εκκλησιαστικό σκεύος. Μην κανονίσεις και μετά σου πει άλλα...

816Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Ιουν 18, 2013 2:33 am

siaki85

siaki85
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι σε αυτα τα χρωματα θα παιξουμε. Πολυ ωραια πρεπει να ηταν. Οσο για το στολισμο δε μας ειπε τιποτα αλλα οταν θα παω για τα χαρτια θα ρωτησω.

817Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Ιουν 18, 2013 3:37 am

demmy29

demmy29
Γεια σας κοριτσακια μου.ζεσταινομαστε.κι εμεις θα την βουτηξουμε κ στη θαλασσα κ στην κολυμπηθρα.τον αυγουστο εμεις βαφτιζουμε και το θεμα τοσοδουλα.ολα μονη μου θα τα κανω.και οι μπομπονιερες και προσκλητηρια κ στολισμο στο κεντρο.εμας ο παπας δε δεχεται στολισμους.η αληθεια ειναι οτι το εκκλησακι ειναι στολιδι απο μονο του.πανεμορφα μιλαμε.αντε με το καλο σια.μαριαννακι υπομονη,νερα,χυμοι,μπανια στη θαλασσα κ παει...κωνσταντινα σε σκεφτομαι συνεχεια.ειναι στην καλυτερη φαση τωρα η μικρη.παιξτε,γλεντηστε,χαρειτε οσο μπορειτε.μεγαλωνουν τοσο γρηγορα.δε θα ξαναειναι ετσι.η μικρη μου εβγαλε δοντακι.χαχα.το κουνελακι μου.ολο τη ρουφαω.αντε,φιλια

818Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Ιουν 18, 2013 3:47 am

Constantin@

Constantin@
Διονυσία σκέψου μήπως βάλεις και κάποιο άλλο χρώμα, λαχανί, κίτρινο ή άσπρο να σπάει η ροζουλίαση.
Δημητρούλα, τοσοδούλα το θέμα σας, απίθανο! Θα έχεις τρέξιμο με τις ετοιμασίες. Έβγαλε και δοντάκι, μεγαλώνει η μικρούλα σου. Σε λίγο θα έχουν όλα τα ονοματάκια τους, θα περπατήσουν και τα δικά σας, τέλεια αυτή η φάση. Πάντως δεν υπερβάλλω, κάθε μέρα και άλλη λέξη, σήμερα είπε "μπλε" και "κοίτα", με αφήνει άφωνη που προσπαθεί να επαναλάβει ότι της λέω.

819Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Ιουν 18, 2013 4:16 am

siaki85

siaki85
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δημητρα κι εσεις ετοιμαζεστε?? Αντε με το καλο! Εβγαλε κ δοντακι, μια κουκλιτσα θα ειναι! Η δικια μου βασανιζεται ακομα...
Κωνσταντινα μου λαχανι ελεγα να βαλω. Το πολυ ροζ ουτε εγω το θελω. Η μικρη σου σε λιγο θα ειναι παπαγαλακι, πολυ γρηγορη αναπτυξη, μπραβο!! Ο ανιψιος μου ειναι 2 αλλα ακομα πολυ λιγο μιλαει. Ειναι στα παιδια η υπαρχει τροπος να τα βοηθησουμε? Εχω μεγαλο αγχος για τη σωστη αναπτυξη της μπεμπας.

820Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Ιουν 18, 2013 4:41 am

lizzy24

lizzy24
ωχ ωχ!!! λεξουλες ακουω δοντακια ακουω!!!μεγαλωνουν μωρε γερα να ναι!
εμεις αργουμε ακομα!

κι εμενα ο γιατρος στο ριο ειναι και βρηκα αλλον!
λοιπον δεν ξερω αν ειναι καλος  αλλα δεν εχει το στυλ του γιατρου που ξερουμε,πιο χαλαροσ!λεει συνεχεια ματακια, αντε ρε κ τετοια!μου εκανε κ εκπτωση απο 125 ευρω σε 90 για υπερηχο,καλλιεργεια,τεστ παπ!εγραψα και εξετασεις...προς το παρον κομπλε....θα δειξει....αυτα που ηθελα τα εκανα!τωρα σε εγκυμοσυνες και τετοια δεν ξερω!

821Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Ιουν 18, 2013 4:49 am

Constantin@

Constantin@
Ωραίο το λαχανί, καλή επιλογή Διονυσία. Που λες κι εγω το ίδιο σκέφτομαι, πως να τη βοηθήσω να αναπτυχθεί σωστά, ειδικά στο λόγο. Είναι και στο παιδί νομίζω, άλλα μιλάνε πιο αργά και τα λένε όλα μαζεμένα.
Τώρα που διάβαζα όσα έγραψε η Ελισάβετ σκέφτηκα ότι μετά τη γέννα παπ δεν έχω κάνει. Απαράδεκτη είμαι, πρέπει να πάω.

822Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Ιουν 18, 2013 8:38 am

siaki85

siaki85
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ελισαβετ σε ποιο γιατρο γεννησες? Εγω στον Οικονομοπουλο. Οταν κλεισω χρονο πρεπει κι εγω να κανω τεστ κ δεν ξερω σε ποιον να παω.

823Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Ιουν 18, 2013 12:34 pm

lizzy24

lizzy24
Είχα τον Παπαδόπουλο αλλα την μέρα που μπήκα να γεννήσω έφυγε για ταξίδι και γέννησα με τον Δάγλα!
Όταν πήγα στις 40 μέρες μου είπαν σε 3 μήνες να κάνω Παπ.μου έτυχε και κατι ούτως η αλλως και πήγα σημερα και ξεγνοιασα!τα έκανα όλα!

824Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τρι Ιουν 18, 2013 1:06 pm

demmy29

demmy29
Κορίτσια έχετε δίκιο, είναι στο παιδί... Άλλα μιλάνε πιο γρήγορα κι άλλα αργότερα, απλά δεν πρέπει να φεύγουν πολύ από τον μέσο όρο. Το θέμα είναι όμως ότι όταν καθυστερεί ένα παιδάκι να αναπτύξει τον λόγο για τον ένα ή για τον άλλο λόγο, η γνώμη μου είναι οι γονείς να το ψάχνουν διότι οι ίδιοι ή οι παιδίατροι (δυστυχώς) δεν μπορούν να ξέρουν αν πρόκειται για απλή καθυστέρηση ή για κάποια διαταραχή. Όπως και να έχει να ξέρετε πως αυθόρμητα βοηθάτε τα παιδιά σας καθώς η γλώσσα δεν είναι κάτι που τους το μαθαίνουμε εμείς, αλλά έμφυτη δική τους ικανότητα που κατακτάται. Με άλλα λόγια Σία σύνελθε... Το παιδάκι μια χαρά θα είναι. Παίξε μαζί της, μίλα της,μάθε της τραγουδάκια και διάβαζέ της βιβλία. Χωρίς άγχος παίξε μαζί της... Δε θα ξαναείναι έτσι. Θα μεγαλώσει και δε θα την προλαβαίνεις. Μια μέρα θα ξυπνήσεις και θα είναι κοπέλα! Φιλάκια πολλά!

825Μαμάδες από Πάτρα No3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Μαμάδες από Πάτρα No3 Τετ Ιουν 19, 2013 1:59 am

Constantin@

Constantin@
Καλημέρα! Τι ζέστη είναι αυτή, ελπίζω να μην το πάει έτσι από εδω και πέρα. Και με αυτό τον ζεστό αέρα δεν τη έβγαλα τη μικρή και χτες περάσαμε δύσκολα όλο το απόγευμα μέσα.
Δήμητρα τις συμβουλές σου ακολουθώ, βιβλία, τραγουδακια και της μιλάω όσο μπορώ.
Φιλιά!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 36]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις