26 Απ: Κρέμα ρυζάλευρο βανίλια FREZY LAC της Frezyderm! Σαβ Σεπ 25, 2010 4:54 am
tzeni
Η ψυχή της παρέας!
θα βρεις λυση γλυκια μου μην αγχωνεσαι!!!!!!!!αντε καλο κουραγιο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
καλησπέρα,αυτό που σου είπαν δεν ισχύει..εγω του δίνω απο τη μέρα που σταμάτησε το θηλασμό τα πάντα βιολογικά!!κρέμες,γάλατα (όλα της holle), φρούτα, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ! αλλά όσο και αν τα φοβάμαι τα συμβατικά, του δίνω και απο αυτά (εκτός φυσικά απο κρέατα)γιατί δεν θέλω να το έχω αποστειρωμένο!!!θα τύχει και θα φάει απ όλα και επειδή έχει γίνει γι αυτό σου λέω οτι δεν παθαίνουν τίποτα!!φωτεινουλα (Τετ Dec 15, 2010 5:54 pm) έγραψε:Κοριτσια εχω ακουσει οτι αμα χρεισημοποειης βιολογικα προιοντα το πιο πιθανο ειναι το παιδι οταν θα φαει κατι μη βιολογικο ειναι να βγαλει καποια αλλεργεια !ισχυει κατι τετοιο ξερει καμια?γιατι θελω αντι για υποαλλεργικο γαλα να ρωτησω αν μπορουμε να χησιμοποιησουμε βιολογικο?
ο παιδιατρος στο ειπε ?μην ακους δεξια και αριστερα ,πρωτα κρεμα μετα φρουτοκρεμαfroso2 έγραψε:gias sas koritsia se mia ebdomada mpainei h kori moy sta 4 olh moy lene na jekinhsw siga siga tis froytokremes me th prwta h mipos einai nwris
εγω ξεκινησα 6 μηνων θυμαμαι .νομιζω ειναι νωρις.froso2 έγραψε:pairnw ton padiatro sto kentro ygias poy exoyme alla den to shkwnei edw kai mia ebdomada giayto rwthsa an kanei na jekinhsw to rizaleyro
Το σκέτο ρυζαλευρο έχει ασφαλώς λιγότερη ποσότητα σακχαρεων σε σχέση με το ρυζαλευρο βανίλια. Τόσο της frezylac οσο της Hipp είναι βιολογικά και τα βρίσκεις ως επι το πλειστον στα φαρμακεία. Εγώ έχω αγοράσει το πρώτο γιατί αυτό φερνει το φαρμακείο απο οπου ψωνιζω.mpempamou έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!Τέλος του μήνα θα ξεκινήσουμε κι εμείς το ρυζάλευρο.Η γιατρός μου πρότεινε της frezylac ή της hipp.Επειδή θηλάζω δεν θέλω να μάθει στα πολύ γλυκά και δεν θέλει το γάλα μου μετά..Εσείς τι λέτε;;
Σ'έυχαριστώ πολύ.Ελπίζω και η μπέμπα μου να μην έχει πρόβλημα.Μάλλον κι εγώ την πρώτη θα πάρω.Chiko έγραψε:Το σκέτο ρυζαλευρο έχει ασφαλώς λιγότερη ποσότητα σακχαρεων σε σχέση με το ρυζαλευρο βανίλια. Τόσο της frezylac οσο της Hipp είναι βιολογικά και τα βρίσκεις ως επι το πλειστον στα φαρμακεία. Εγώ έχω αγοράσει το πρώτο γιατί αυτό φερνει το φαρμακείο απο οπου ψωνιζω.mpempamou έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!Τέλος του μήνα θα ξεκινήσουμε κι εμείς το ρυζάλευρο.Η γιατρός μου πρότεινε της frezylac ή της hipp.Επειδή θηλάζω δεν θέλω να μάθει στα πολύ γλυκά και δεν θέλει το γάλα μου μετά..Εσείς τι λέτε;;
Σχετικά με το θέμα της ζαχαρης να κοιταξεις στην ετικέτα το ποσοστό των συνολικών υδατανθράκων (κυρίως γλυκόζη φρουκτόζη και σακχαρόζη και μετά το άμυλο)γιατί η κρυμμένη ζάχαρη είναι και η πιο υπουλη. Μας προωθούν προιόντα που όντως δεν έχουν ζαχαρη (με την κρυσταλλική της μορφή) αλλά έχουν γλυκόζη που μεταβολικά είναι το ίδιο. Απο εκει και επειτα είναι θέμα γευσης και προσωπικης επιλογης. Και εγω θηλάζω φανατικά και αποκλειστικά και μεχρι τώρα δεν είχα κανενα προβλημα με την κρεμουλα αλλά ουτε και με το φρουτακι που ειναι αλλωστε και αυτο γλυκό στη γευση
mpempamou έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!Τέλος του μήνα θα ξεκινήσουμε κι εμείς το ρυζάλευρο.Η γιατρός μου πρότεινε της frezylac ή της hipp.Επειδή θηλάζω δεν θέλω να μάθει στα πολύ γλυκά και δεν θέλει το γάλα μου μετά..Εσείς τι λέτε;;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης