1 ΒΡΕΦΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Δευ Φεβ 25, 2013 8:00 am
mar.pan
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ Τ ΜΩΡΟ ΣΑΣ? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ. ΓΙΑ Τ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ!!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΙΔΙΑ ΕΙΔΗ!!ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΦΙΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΕΨΑΧΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SITE ΓΙΑ ΜΩΡΑ.ΠΧ ΑΠΟ ΤΟ BEBΟULINO πΗΡΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΗ ΠΡΟΙΚΟΥΛΑ !ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ PRENATAL,ΤΟ ΜΟΤΗΕCARE KLP EΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ!ΤΣΑΝΤΑ-ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ PERFECT TOYS ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ!ΑΑ!!ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ !ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ,ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ,ΣΑΜΠΟΥΑΝ,ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ,ΠΙΠΙΛΕΣ ΚΛΠ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΜΦΘΗΝΑ ΣΤΟ PHARMACY 4U!!!!!!!!mar.pan έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ Τ ΜΩΡΟ ΣΑΣ? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ. ΓΙΑ Τ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ..
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ .. ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ?mama_t_mpempi έγραψε:ωωω καλή αρχή!!!
Εμείς τα πήραμε απτο beboulino γιατί θέλαμε κάτι που θα μείνει για αρκετά χρόνια.. τι εννοώ... θέλαμε ένα κρεβάτι που θα μείνει για χρόνια και να είναι κ οικονομικό!βρήκαμε μια κούνια πολυμορφική με αλαξιέρα ενσωματωμένη η οποία όταν μεγαλώσει το παιδί γίνεται κρεβάτι,γραφείο και συρταριέρα και αν κάνουμε δεύτερο μωράκι τότε γίνεται κρεβάτι,κούνια και αλαξιέρα... με λίγα λόγια επένδυση 10 ετών στάνταρ.Όταν κάνουμε δεύτερο θα πάρουμε πιο μετά μια κουκέτα.πήραμε πάντα και σχεδόν τα πάντα απο εκεί χεχε
Γενικώς έχει τις πιο καλές τιμές και φοβερή ποιότητα.
Έχουμε ψάξει ικέα και δεν βρήκαμε κάτι να μας ταιριάζει αλλά έχει και εκεί καλές τιμές αρκεί να ναι το στυλ σου.Απο εκεί πήραμε μια καρέκλα για τον θηλασμό.
Τι ψάχνεις εσύ?τι στυλ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης