51 . Τετ Φεβ 27, 2013 2:46 am
KRISTI 1
Πρωταγωνιστής!!
πειτε καλε και τιμες!ποσο σου βγηκε καφεδακι για μαλδιβες?τι περιειχε και ποσες μερες?και σενα λουκουμακι ποσο σου βγηκε το ντουμπαι?ψαχνω μερος για γαμηλιο αν δεν το καταλαβατε!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
kafedaki? έγραψε:MagdalineK έγραψε:
Ζηλευω για τις Μαλδιβες δεν μπορεις να φανταστεις ποσο!!!!!!!!!! Πες μου περασατε ομορφα? Παραλιες? Ειχε τιποτα να κανεις ή ειναι η απολύτη ηρεμια που στην δινει στα νευρα? Αραγε θα προλαβω ναπαω ή θα εξαφανιστουν τα νησακια???? Disneyland κι εγω θελω αλλα οταν μεγαλωσει η μικρη για να τα θυμαται λιγο!!!!
ΑΑΑΑ κ Dublin θα περασεις ΦΟΒΕΡΑ!!!! Απιστευτο μερος απιστευτα τοπια παρκα τι να σου λεω τωρα.......
Μαλδίβες είναι ανάλογα τι θέλεις... Εγώ ήθελα την απόλυτη ηρεμία μετά από το τρεξιμο του γάμου...Δεν ήθελα ούτε να δω αξιοθέατα, ούτε να τρέχω δεξιά κ αριστερά....ΗΘΕΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...
Έχει να κάνεις πράγματα, όπως καταδυσεις, μίνι κρουαζερια σε άλλα νησακια, μασαζ(απίστευτο εμεις καναμε), ψάρεμα.... Εμείς πέρα μια ώρα μασαζ κ μετά μισή ώρα σε μια μπανιέρα με βότανα κ ροδοπέταλα δεν κάναμε κάτι άλλο... Αράζαμε στην παραλιά... Εκεί είναι να πας και να κανεις ΜΑΜ _ ΣΕΞ _ ΡΕΛΑΞ...
Ήταν όλα πολύ καθαρά...Φαντάσου κάθε μέρα καθαρές πετσέτες κ για την παραλία....Και περνούσαν 2 φορές τη μέρα να καθαρίσουν τα δωμάτια... Εγώ ένοιωσα λες κ ήμουν στη γαλάζια λίμνη (το θυμάσαι το έργο φαντάζομαι)....
Τώρα για Δουβλίνο θα σου πω μετά τις 20 Μαϊου.... Προς το παρών τη Ρωμή την έχω στα τοπ....
KRISTI 1 έγραψε:πειτε καλε και τιμες!ποσο σου βγηκε καφεδακι για μαλδιβες?τι περιειχε και ποσες μερες?και σενα λουκουμακι ποσο σου βγηκε το ντουμπαι?ψαχνω μερος για γαμηλιο αν δεν το καταλαβατε!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Που εχετε ταξιδεψει κ που θελετε να πατε?????????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης