26 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #107 Πεμ Φεβ 28, 2013 12:11 pm
kallia24
Πρωταγωνιστής!!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ!!!ΡΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ!!! ΠΗΡΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!
ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΙΟ...ΠΟΝΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ..ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΠΑΚΙ!!!ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?
ΜΩΡΕ Η ΟΥΡΑ ΕΜΕΙΝΕ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΟΥΡΑ..ΒΑΡΒΑΤΗ ΧΑΧΑΧΑ
\ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ!!!poppaki έγραψε:toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΠΑΚΙ!!!ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?
Καλα ειμαι Τονια μου, αν εξαιρεσεις ενα πιασιμο που εχω στον αυχενα, καλα ειμαι. Καπου ειδα οτι εισαι καθηγητρια Γερμανικων;;;
toniach29 έγραψε:\ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ!!!poppaki έγραψε:toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΠΑΚΙ!!!ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?
Καλα ειμαι Τονια μου, αν εξαιρεσεις ενα πιασιμο που εχω στον αυχενα, καλα ειμαι. Καπου ειδα οτι εισαι καθηγητρια Γερμανικων;;;
ΝΑΙ ΚΑΘΗΓ.ΓΕΡΜΑΡΝΙΚΩΝ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ?
toniach29 έγραψε:ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΦΕΤΟΣ..Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΣΤΩ!!
ΕΣΥ?
poppaki έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΦΕΤΟΣ..Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΣΤΩ!!
ΕΣΥ?
Εγω ειμαι σε εναν πολυ μεγαλο αθηναικο ομιλο για ενηλικες και εχω μερικα ιδιαιτερα!!!Δεν εχω παραπονο, δοξα τον θεο ειμαι καλα!!!!Δηλαδη πας σχολειο κανονικα ετσι οπως εισαι;;;
kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!!!ΝΑΙ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΣΟΥ?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #107
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης