251 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #107 Σαβ Μαρ 02, 2013 10:06 am
xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ..ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ POWER...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ...ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ???αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ!!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΑΠ'ΟΣΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!!! ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ? ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙxrysaki! έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ..ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!
Alexandra23 έγραψε:αν σου πω οτι καταλαβα θα σου πω ψεμματα!!!πολυ με μπερδευουν ολα αυτα...θα συνεχισω να μετραω με βδομαδες κ να βλεπω το τικερακι
αφρουλα έγραψε:Alexandra23 έγραψε:αν σου πω οτι καταλαβα θα σου πω ψεμματα!!!πολυ με μπερδευουν ολα αυτα...θα συνεχισω να μετραω με βδομαδες κ να βλεπω το τικερακι
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΑΡΗ?! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΘΙΑ!!!
ΔΕΣ ΕΔΩ:
http://www.eimaimama.gr/2009/09/%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%B9.html
αφρουλα έγραψε:ΣΟΥΡΓΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #107
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης