376 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #107 Κυρ Μαρ 03, 2013 3:48 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΜΕ OVERLAY ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:αχ αρχισε να φαινεται στην κοιλιτσα σου οτι κουνιεται???αχ τι τελειαααααααα τυχερη!!!!!!!!!!!!!!
αφρουλα έγραψε:ΜΕ OVERLAY ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ?
αφρουλα έγραψε:Alexandra23 έγραψε:αχ αρχισε να φαινεται στην κοιλιτσα σου οτι κουνιεται???αχ τι τελειαααααααα τυχερη!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙΙΙΙΙΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΙΝΑΙ! ΑΣΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!
αφρουλα έγραψε:Alexandra23 έγραψε:αχ αρχισε να φαινεται στην κοιλιτσα σου οτι κουνιεται???αχ τι τελειαααααααα τυχερη!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙΙΙΙΙΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΙΝΑΙ! ΑΣΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!
Alexandra23 έγραψε:κ εγω ετσι νιωθω αφρουλα μου απεραντη αγαπη απο τη στιγμη που ητανε κ μια κουκιδα χωρις καρδια!!!!νιωθω ηδη μανα!!!το λεω αυτο στον αντρα μου κ γελαει!!!νιωθω ηδη οτι εχω παιδι κ μαλιστα νευριαζω κιολας π.χ οταν το λενε σπορο κτλ!!!αμεσως το υπερασπιζομαι ειμαι ηδη πορωμενη με το παιδι μου!!!!!τι θα κανω μετα????
Alexandra23 έγραψε:κ εγω ετσι νιωθω αφρουλα μου απεραντη αγαπη απο τη στιγμη που ητανε κ μια κουκιδα χωρις καρδια!!!!νιωθω ηδη μανα!!!το λεω αυτο στον αντρα μου κ γελαει!!!νιωθω ηδη οτι εχω παιδι κ μαλιστα νευριαζω κιολας π.χ οταν το λενε σπορο κτλ!!!αμεσως το υπερασπιζομαι ειμαι ηδη πορωμενη με το παιδι μου!!!!!τι θα κανω μετα????
poppaki έγραψε:Κοριτσια μου ηρθε ο αντρουλης μου και θα καθησουμε να φαμε. Τα λεμε αργοτερα ή αυριο. Πολλα σε ολες!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #107
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης