576 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #107 Τρι Μαρ 05, 2013 3:29 am
poppaki
Πρωταγωνιστής!!
Ειναι καμια εδω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
poppaki έγραψε:Ειναι καμια εδω
Σοφία83 έγραψε:Ποπάκι κι εγώ εδώ είμαι αλλά μπαινοβγαίνω!!
AnastasiaMM έγραψε:Ποππάκι δεν νομίζω οτι είναι κάτι που ξεπερνάς ποτέ!!!!
Θεωρώ οτι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βρεί το τρόπο που θα μπορέσει να συνεχίσει με αυτο!!!!
poppaki έγραψε:AnastasiaMM έγραψε:Ποππάκι δεν νομίζω οτι είναι κάτι που ξεπερνάς ποτέ!!!!
Θεωρώ οτι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βρεί το τρόπο που θα μπορέσει να συνεχίσει με αυτο!!!!
Μαλλον!!Ας πουμε κατι πιο χαρουμενο!!Που πηγαν ολες οι τρελες σημερα;;;;
\toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΑΙΘΗΝΑ
ΕΙΔΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ..ΕΙΝΑΙ 9 ΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Κ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ...ΟΠΟΤΕ ΜΠΗΚΑ Κ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ...ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 2900 ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΒΕΒΑΙΑ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Κ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ..ΣΤΑΜΑΤΑΨ ΤΟΤΕ Κ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΜΗΝ!!!!
ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ?ΠΑΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
ΕΙΔΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ..ΕΙΝΑΙ 9 ΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Κ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ...ΟΠΟΤΕ ΜΠΗΚΑ Κ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ...ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 2900 ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΒΕΒΑΙΑ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Κ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ..ΣΤΑΜΑΤΑΨ ΤΟΤΕ Κ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΜΗΝ!!!!
Σοφία83 έγραψε:poppaki έγραψε:AnastasiaMM έγραψε:Ποππάκι δεν νομίζω οτι είναι κάτι που ξεπερνάς ποτέ!!!!
Μαλλον!!Ας πουμε κατι πιο χαρουμενο!!Που πηγαν ολες οι τρελες σημερα;;;;
Συμφωνώ με την Αναστασία, δεν ξεπερνιέται ποτε!
Σήμερα ησυχία επικρατεί όντως!!Ούτε η Αφρούλα, ούτε η Βασιλική!
Κι εμείς που είμαστε εδώ έχουμε δουλίτσες!!!
poppaki έγραψε:Ναι ρε κοριτσια, τι μας εχει πιασει σημερα!!!;;;Anyway, παω να κανω μπανακι και να ετοιμαστω για την δουλεια. Τα λεμε αυριο κορασιδες!!!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #107
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης